סאנפלאומון.
ר רייסטלין מאגר New member 15/4/06 #39 ../images/Emo58.gif אגב, שימו-לב לחזה של יושינו בתמונות אחרות ובתמונות של ההתפתחות. נכון שבתמונות של ההתפתחות הם גדולים יותר?
../images/Emo58.gif אגב, שימו-לב לחזה של יושינו בתמונות אחרות ובתמונות של ההתפתחות. נכון שבתמונות של ההתפתחות הם גדולים יותר?
ר רייסטלין מאגר New member 16/4/06 #50 מצטער על העיכובים../images/Emo58.gif אני מפחד שאם אני אשלח הרבה ברצף תפוז יתחיל למחוק אותן, כמו שהוא עשה כבר פעמיים.
מצטער על העיכובים../images/Emo58.gif אני מפחד שאם אני אשלח הרבה ברצף תפוז יתחיל למחוק אותן, כמו שהוא עשה כבר פעמיים.
ר רייסטלין מאגר New member 16/4/06 #66 בתמונה הקודמת זה../images/Emo58.gif פליימון בוער, אחרי שהוא חטף מג'יאוגריימון. כאן זה אחרי שהם ניצחו אותו.
בתמונה הקודמת זה../images/Emo58.gif פליימון בוער, אחרי שהוא חטף מג'יאוגריימון. כאן זה אחרי שהם ניצחו אותו.
W Wolf GiRL™ New member 16/4/06 #67 אגומון של טאי.... היה יותר קטן או שהפרופורציות עם מאסורו הם אלה שעושות את ההבדל?
ר רייסטלין מאגר New member 16/4/06 #70 האמת שבתמונה הזו מאסארו עומד קצת מאחורה, אבל כן, אני חושב שאגומון בסייברס באמת גדול יותר מזה של טאי.