^^ יצא פרק 2, של דיג'ימון סייברס :]

Wolf GiRL™

New member
אם גם אתה רואה אז זה....

אז כנראה שזה נכון, בתהחלה חשבתי שזה הרבה סגנון הציור והפרופרציות. אבל אני מניחה שצריך גם לזכור שזה אגומון אחר לגמרי.

Wolf GiRL™

New member
יחי ההבדל הקטן!

ומשהו לא קשור, הדיג'יכלים מגניבים (לא בצורה חיצונית) במיוחד האופציה להפוך את השותף לנתונים לאחסן אותו.

מהבחינה הזו זה די דומה לפוקימון...

גם הקטע שאגומון לא נשאר בדיג'יכלי שלו, אבל אני מסכים איתך, זו בהחלט אופציה מגניבה, וגם מתאימה לאופי של הסדרה, מבחינת הקטע שהדיג'ימונים עשויים מנתונים וכל זה. בצורה חיצונית הדיג'יכלים די מגעילים ומגושמים למראה, אבל הם מגניבים.

Wolf GiRL™

New member
מה שמעניין אותי....

זה איך בעולם האמיתי יש להם את הדיג'יסול? אני לא מדברת על מאסורו שפשוט מכה ואז פתאום יש לו. ליושינו זה פשוט היה. ובכלל מה זה דיג'יסול? בעונות הקודמות היו עזרים ממשיים כדי לבצע דיג'יגדילה (סמלים, דיג'יביצים, קלפים, הפסלונים) ופה זה נתונים ושזה כבר חיודש מעניין.

Serf SaN

New member
עוד משהו מעניין..

אף אחד לא העלה את השאלה מדוע בטריילרים הדיג'יסול של מאסרו נראה בצורת להבה, ובסדרה הוא בעצם כמויות של ריבועים (ככה נראים נתונים בעונה הזאת, לא?) בצורת להבה. יש מצב שזה מתחזק? O: או שכל צורה זה בשביל רמת התפתחות שונה? :X מי יודע. ותגיד, מה תה פסדר?! XD הדיג'ימונים בעונה הזאת עצוווומים! XD אולי מאסרו יותר גדול וגבוה מטאי, אבל עדין, אגומון פה ענק ם.O כולל שאר הדיג'ימונים. נ.ב לא קשור - הידעתם שרמת אולטימייט תגיע בפרק 18? D:

יש ספוילר בהודעה שלך.

תסמן את זה, לעזאזל

Serf SaN

New member
זה ספויילר?! X_X

אם כבר להגיד מי הם הגדילות זה ספויילר =.= בכל מקרה, מצטער אם זה הרס לך משהו.
וחוץ מזה, מה זה כבר יעשה לך? כשיגיע פרק 18 תדע שמישהו יגדל לאולטימייט? א', בטח יהיה איזה רמז לזה בפריויו. ב', אמרו שזה יהיה בסביבות חודש מסוים(לא זוכר איזה), אז עשיתי כמה חישובים. ומי יודע יותר טוב ממני שאני זוועתי במתמטיקה.

Serf SaN

New member
למה שמישהו יקרא את ההודעה אם היא

מכוונת אליך והוא יודע שהנושא קשור לספוילרים?! TT

Wolf GiRL™

New member
פשלה....ההודעה נשלחה לפני הזמן....

זה אף פעם לא קרה לי, ואתם תשכחו שזה גם קרה עכשיו. אז בכל מקרה קשה לי עם המתכונת השבועית, אני רגילה לקבל דיג'ימון בכמויות גדולות, ובכל יום.

למעלה