התוכנה המטומטמת שלי לא רוצה להוריד לי את הפרקים....מישו יכול לשלוח לי בבקשה אותם במייל? ([email protected]) אני אודה מאוד מאוד מאוד ויסגוד הרבה הרבה הרבה למי שיוכל לשלוח לי את 2 הפרקים T_T
כמובן שצריך לחכות קצת עד שהדמויות והעלילה יתפתחו. 3: ממש אהבתי את הEVO של ראראמון. ^^ נחמד לגלות שלכל אחד יש צבע אחר של רקע בגדילה. D: והגעתי למסקנה שהמדובבת של יושינו ממש זוועתית.
(למי שלא יודע, המדובבת של יושינו היא איזו דוגמנית בת 17, שסייברס היא ההתנסות הראשונה שלה/בין הראשונות ם.ם), קיוויתי שהיא תיהיה פסדר, אבל היא לא משו. :X ד"א, יצא היום פרק 3. XD והוא אמור להיות ממש מצחיק! XD אני אפרסם איזה שתיים שלוש תמונות. 3:
ו"טומה עירום" יהרוס לכולם את הסדרה? XD טוב, ת'אמת שהתכוונתי לא לכתוב את זה בכותרת..אבל זה היה פשוט חייב. XD (רק התמונה של טומה, השאר כתבתי בפנים ההודעה).
בכלל טוב לראות הרבה דיבורים על העונה החמישית ועל פרקים בכלל כי מזמן לא יצאו כאלה...אני גם שמחה שוולף(
)משתתפת בשרשורים האלה ומעירה נקודות מסוימות... האמת שנכון לכרגע מהשרשורים על העונה הזאת אני לא ממש מתלהבת ממנה(לא אוהבת את המראה מהתמונות) אבל בגלל שלא ראיתי את הפרקים עצמם עוד מוקדם לגמרי לפתח דיעה,מה שבטוח אני ממש ממש נהנית מהשרשורים האלה וכמובן שמאוד גאה בכם ומתכוונת לטפל בהם בצורה הרגילה(קישורים,טאגליינס...)
מעודכנת, ואלה הדיג'יכלים שלה. בדיג'יכלים האלה משתמשים חברי דאטס כדי לבצע פעולות שונות, למשל: איחסון הדיג'ימון בתוך הדיג'יכלי בצורת נתונים או גילוי דיג'ימונים אחרים, וכמובן, בעזרת הדיג'ינשמה, גם לאפשר לשותף שלהם להתפתח.