ירושלים אני בא

• פותח הנושא uggi
  • פורסם בתאריך

יוסי n

New member
ראשית, תודה על ה'צפוי כמובן'.

האמת היא, שלמרות שאני נורא מתלבט, יהיה לי ממש קשה להגיד לא ל'הדסה'. אז למרות שההחלטה עוד לא נפלה סופית, כנראה אני בדרך לשם. ומה איתך? התקבלת כבר לב"ש, אבל אני מבין שאת מעדיפה ת"א? אז מה יהיה בסוף? אני לא זוכר אם נרשמת לשם, אבל יש סיכוי לראותך בבירה? בהצלחה מורני.

rannosha

New member
הרבה מזל טוב../images/Emo140.gif../images/Emo141.gif

ידעתי מראש שתתקבל:) שיהיה רק בהצלחה בהמשך דרכך בין אם זה בהדסה או בכל מקום אחר

God help us

New member
כנראה שאין עוד טעם

לחכות .. את מי שהם רצו ללמוד אצלהם שלחו להם את ההודעות ואת השאר השאירו אותם תלוים...אפילו אם המצב " בטיפול" זה לא מסמן לקבלה אלא להפך,מי שמצבו בטיפול נמצא באיזור אפור , האיזור של הדחייה לצערי... מזל טוב לכול אלה שהתקבלו מגיע לכם ועוד איך. ובהצלחה במהלך הלימודים:) תנחומיי לשאר המועמדים ולי אישית....

יוסי n

New member
אתה מקדים את המאוחר, לדעתי.

אם הם אכן מקבלים משהו כמו 100 מועמדים, לא סביר (לדעתי) שהם הודיעו לכולם היום. ייתכן מאד שמדובר בתהליך שיימשך גם מחר, ואולי גם מחרתיים. אני מציע לכולם לשמור על אופטימיות. קוו לטוב - יהיה טוב. וגם אם לא, יש אלטרנטיבות אחרות. בהצלחה לכולם, ומקווה לקרוא עוד הודעות 'קבלה'.

God help us

New member
תודה על העידוד:)

בהתחלה אני בת:)). הלואי אני מקווה לכל המועמדים בהצלחה.. יוסי מזל טוב............ וידעתי שיקבלו אותך אפשר לשאול מתי היה המרק"ם שלך?

לא להתייאש../images/Emo70.gif

יש מספיק אנשים שלומדים היום רפואה בירושלים ובאוניברסיטאות אחרות שהיו בהמתנה לא מעט זמן, אפילו עד תחילת הלימודים. בקיצור, כל עוד לא קיבלת מכתב דחיה, עדיין יש סיכוי שתתקבל.

ענתת1

New member
שאלה

מישהו יודע אולי אם יש לי סיכוי בת"א, הסכם שלי 730.48 והמו"ר 194?

michyish

New member
למי שבהמתנה ישנו את הסטטוס?

זאת אומרת ל"המתנה"? מישהו יודע מה היה בשנים שעברו? ויש מישהו שקיבל דחייה?

God help us

New member
עדיין כתוב בטיפול..

את עשית את מרק"ם? ומה היה הסטטוס שלך?ומה הוא עכשיו?

למעלה