ירושלים
!

antreprize

New member
דו צדדי עם אנשי מאדים.

אין הבדל גדול בין לרצוח אנשים בגלל שהם יהודים ובין לגרש אנשים מהבית שלהם כי הם ערבים. הנאצים לא רצחו בגלל שהם חשבו שהם הגזע היחידי, הם רצחו בגלל שהם חשבו שהם הגזע העליון. אננו ממש לא במלחמת קיום, הפלסתינים הם איום קטן, הם לא יכולים להשתלט על המדינה, הם לא יכולים לטבוח את כולנו. ירדן היא לא מדינה פלסתינית, נכון שרוב האנשים שם הם פלסתינים, אבל זה לא הופך אותה למדינה פלסתינית. נכון, אתה לא קורא לרצח, אתה רק קורא להעברה של אנים רק למדינה אחרת רק בגלל שהם נולדו ערבים, המרחק של הקריאה הזו מקריאה לרצח של אנשים רק בגלל שהם ערבים הוא אפסי.

StrengthHonor

New member
דמגוגיה שמאלאנית מס' 3 : כל מי שנגדינו נאצי פ

פאשיסט. יושמה על כל נושא החל ממלחמת ויאטנם. כשלון לוגי רלוונטי: http://en.wikipedia.org/wiki/Reductio_ad_Hitlerum

antreprize

New member
1. איפה אתה רואה דמגוגיה?

2. טיפשות נפוצה-אם מישהו מדבר על נאצים ואני לא מצליח להבין את מה שהוא אומר, אז הוא אמר שאני נאצי.

תראה

1)לגבי הנאצים התכוונתי הגזע העליון. 2)אתה ממאיט בערכם אנחנו כן במלחמת קיום . 3)הם לא רוצים את המקום הזה הם רוצים לסלק אותנו מפה זה מפריע לאימפריה קטנה שהם מנסים לבנות. 4)לא ביגלל שהם נולדו ערבים ביגלל שהם רוצים להשמיד אותנו. 5)עם אנשי מאדים?אחלה,יש רק בעיה אחת :הם לא ממש צריכים את השטח פה והם לא קשורים לסיכסוך. 6)עם מי נעשה משא ומתן עם המתונים?איזה מתונים?אבו מאזן?הנייה?

antreprize

New member
אנחנו לא במלחמת קיום.

אם אנחנו במלחמת קיום, איך זה שהכלכלה הישראלית משגשגת? איך זה שהפלסטינים הרגו פחות אנשים מאיתנו? איך זה שהפלסטינים חלשים מאיתנו? 3. איזה אימפריה? אנחנו לא חייבים לתת להם את כל המדינה, אפשר לתת להם רק את מה ששלהם. 4.כן? כל הערבים שגרים בארץ רוצים להשמיד אותנו? על מי אתה מנסה לעבוד? 6. עם המתונים, אם אתה לא יודע מי המתונים, אז כדאי שתבדוק.

StrengthHonor

New member
תפתח מילוון איסלאמי באות ה-ו'

ויש שמה מילה שנקראת הודנה , וזה בנוסף לטאקייה היא אחת המשיטות שהמוסלמים דפקו את כל מי שהיה בדרך של הכיבושים שלהם ממכה ועד מצריים עם השיטה של המתון והקיצוני . זה מה שאתה מקבל תמורת נדל"ן , זה כמו לקחת אספקה של מנות חמות לשנה תמורת מגרש באמצע רמת אביב.

antreprize

New member
הודנה וטאקייה בו'?

למה אתה חושב שאבו מאזן החילוני מתעניין במה שכתוב במילון איסלאמי? אני לא מבין למה אתה מפחד מהם, ארגון טרור יכול לגרום להרבה אבידות, אבל להשתלט על מדינה כשהוא נמצא בנחיתות מספרית וטכנולוגית הוא לא יכול.

StrengthHonor

New member
קודם כל השם שלו הוא בכלל לא אבו מאזן

דבר שני אתה יכול בבקשה להביא לי את נושט הקוקטורנט שלו? תודה.

antreprize

New member
...

1. אני לא אביא לך את נושא הדוקטורט שלו. 2. זה היה לפני הרבה מאוד זמן, תוותר.

ואבידות זה לא מספיק?

חוץ מזה האירגונים נהנים מתמיכה של אירגונים יותר חזקים ושל מדינות אחרות וזה כן יכול לגרום להשתלטות

antreprize

New member
יש הבדל בין כמה אבדות ובין השתלטות על מדינה.

לא, זה לא יכול לגרום להשתלטות כי זה לא פוגע בשני דברים חשובים: ביתרון הטכנולוגי שלנו וביתרון המספרי(הזמני) שלנו.

מה הקשר לחלוקת הארץ לבין בטחון!?!!

תסביר לי תלוגיקה המעותת הזאת?!!!!!!!!! בטחון יהיה אם נכה בטרורוסיטים וזה מה שאנחנו לא עושים בטחון אם יהיה אם נפעל כמו בימי מפא"י הטובים שהיינו גבירם עם בייצים! מה הקשר שטחים?! מה מתנחלי גוש קטיף הגנו בגופם על מדינת ישראל?! מה זאת התאוריה הקשקשת הזאת?!! מה אם היה לנו גם היום את ירדן וכל סוריה אז היינו יותר בטוחים?1 מונטנגרו היא מדינה קטנטונת ומאוד בטוחה. הקאסמים לא מתחשבים בכך אם היינו בשטח מסווים או לא. מה אתה לא קולט? היה טוב למדינת ישראל גם לפני 67!! ההיתנתקות לא הוכיחה כלום! זה בראש הדמגוגי של ביבי היא הוכיחה. מזה הטעות שלנו? הטעות שלנו זה גם הטעות שלכם! גם ימנים תמכו בהינתקות! אריק שרון הוא לא אבי ההתנחליות? ביבי הוא לא יו"ר הליכוד!! העוגה תתנפץ בפנייך מר ימני! לא אכפת לי אם ערבושי יהגר מהמדינה.

הקשר

תגיד לי היום יש להם אפשרות להגיע לכל ישראל עם הקסאמים?כי עם החילוק שלכם יהיה להם ועוד איך. הימינים לא תמכו בהתנתקות. מי אמר שהיה טוב למדינה?חוץ מזה זמנים משתנים. ההתנתקות ועוד איך הוכיחה.

StrengthHonor

New member
נכון שמעגל הבטחון הוא ברובו מחותץ למעגל השטחי

אבל לתת לפלסטינאים נכון לעכשיו מדינה ועוד לי הדרישות שלהם זה ממש ממש ממש ממש ממש לא בטחוניסטי . פשוט הם יוכלו לפוצץ את כל מה שהם רואים ובחסות השמאל העולמי שיתעלם מזה לא לקבל ביקורת מצד שני ישראל לא תוכל להכניס בוהן בפנים , נצתרך לשמעו את ההבטחות של מחמוד עבאס או כמה שנים אחריו איסמעיל הנייה כאן נעוצה הבעיהי אם נותנים להם שטחים זה לא אחריות של מפעל שאין בטחון והכל חוזר , גם מה שמחיר לא הגיוני , כמו שאמרתי זה אספקת מנות חמות לשנה תמורת מגרש בדאונטאון של מטרופולין (נגיד החנייה שבנו עליה את מרכז עזריאלי) זה נחמד וילדותי להלל את "אנחנו עושים הכל תמורת שלום ולא אכפת לנו מעצמינו כי זה פאשיזם אימפריאליסטי" אבל ברצינות צריך להתבגר , היום היה איזה שופט ערבי בטלוויזיה מתראיין שהוא שמח שב220 יהיו פה יותר מ 30% ערבים ותהייה ממשלה ערבית ובד ובד הוא אומר שצריך לתמו במדינה פלסטינית הומוגנית , והחרא הזה משודק במיינסטרים בטלוויזיה , תאר לעצמך זה היה קורה אפילו במדינה עם לאומיות פוליטית כמו ארה"ב שנציג CAIR היה אומר אותו דבר?? היו הולכים שמה פוגרומים נגד פאקינג מוסלמים זה בכלל הפאקינג סיבה שלא נשארנו באירופה ועברנו לפה(ברובינו) אז להסכים עם כל החרא של מפת הדרכים? סליחה אבל זה כמו להסכים להכנס לתוך חבית ולתת לאו"ם לגלגל אותנו מהמדרון התלול של האוורסט. זה מפגר אין בזה טיפת צדק הגיון או שלום.

מזה לתת מדינה?

הם יקמו לבד תמדינה! לנו נתנו מדינה? אנחנו הקמנו לבד תמדינה אתה מתכוון אולי לתת שטחים.. לא אמרתי לתת להם עכשיו מדינה או לאו דווקא הטבות.. קודם שיחזירו את שליט שיפסיקו הקאסמים ויכוננו שלטון אחיד!, אחר כך נדבר על מדינה. אני לא כמו נוער מרצ שאומרים דיי לכיבוש (שטחים בעד כלום). מה אכפת לי מה שופט ערבי מטומטם אומר? אכפת לי מה אנחנו עושים! אני לא רואה אותך קורא למתקפה על עזה או לפחות מצור!

StrengthHonor

New member
תשמע הקטע הוא

שפלסטינים לא ישמרו זכויות של מתנחלים יהודים כמו שאנחנו שומרים זכויות של הערבים ביפו אם הם יהיו תושבי המדינה שלהם ואת זה כולם יודעים , גם אם יהיה מישהו שרשמית יחתום על משהו תמיד יהיו ארגונים שהוא יתעלם מהם שיהרגו בהם מה שבישראל כמובן לא קורה. תאר לעצמך עם היו יושבים אחמד טיבים יהודים בפרלמנט הפלסטיני? ואי אוי מה היה הולך <השאר כבר כבתי במסנג'ר>

שמע

אינני יודע אם פלסטינאים ישמרו על חייהם של מתנחלים כי אני גם חושב שלא יהיו מתנחלים במדינה הפלסטינית שוב, כאשר אני אומר מדינות אני מתכוון למדינות כמה שיותר הומוגניות... "כבתי במסנג'ר"?

antreprize

New member
ההתנתקות לא הוכיחה כלום.

ההתנתקות היא מהלך חד צדדי, אנחנו מדברים על מהלך דו צדדי, חד צדדי=צד אחד שזה רק אנחנו, דו צדדי=שני צדדים- אנחנו והפלסתינים.

למעלה