ישירות בנושא טיפים עם אוכלוסיה בעייתית

• פותח הנושא obbb
  • פורסם בתאריך

תומר ס

New member
אין לי מה להתווכח איתך

על כמות הזמן שכל אחד מברמן. בוא אני יגיד לך מראש, אם אתה בן 28, סביר להניח שאתה יותר ממני. מישהו יכול לנהוג 50 שנה ולא לנהוג יותר טוב מנהג חדש. ותק הוא לא פונקציה לנסיון או למיומנות. וגם נסיון ומיומנות הם לא הדיון פה... אז אין מה להתחיל עם זה. הדיון פה הוא על רמת ה"חוצפה" או ה"אגרסיביות" במסיבות חיילים\ גילאי 18\ מקומות ספיציפיים עם קהל קמצן.

דיי נו. גם אני מתחיל להיות מסוקרן, אבל אני

צנוע. אני אסתפק רק בכמה שמות של המקומות שעושים בהם פעם בשבוע שבועיים 2000 ש"ח למשמרת. עזוב 4000, אם תגיד לי המוח שלי יתפוצץ.

temptation411

New member
למה אתה מסתובב יותר מדי?

דבר דווגרי...מקומות תאריכים חלקנו מעורבבים מספיק בעולם הבארים כדי לוודא אם זה נכון

tal1g

New member
שחרר רד מהעץ תומר אתה לא בכיוון.

אלא אם כן תתן מקום שאין לי קשר אליו ואני טועה אני מוכן להודות אם לא אז שחרר וכמו שאמרתי אתה מזלזל אולי באלו שתעבוד אצלהם מחר

תומר ס

New member
למה אתם מפצלים את זה לשני שרשורים שונים

השירשור הזה לא קשור לזה... ואם יצאתי איכשהו מזלזל במישהו אני מתנצל. כל הסיכויים שיש פה מלא תותחים אבל לך תדע מי הם. אני רק אומר שאף אחד פה לא צריך לדבר פה בזילזול או גאוותנות. הדבר היחיד שכל אחד פה הוכיח זה שיש לו מחשב (או לפחות גישה למחשב).

maxfain

New member
או

שאתה כל הזמן צודק. תראה אתה טוען, שמישהו כמוני, שהתדיין איתך על טיפים ידבר אחרת אם הוא אי פעם יעבוד במקום שכביכול צריך "לדרוש" את הטיפ. אז אמרתי לך שעבדתי במקומות עם קהל בעייתי, ואני מניח שגם עוד כמה אנשים עבדו. זה לא משנה את הדעה שלי לגבי שירותיות וטיפים. נראה לי שכל הויכוח הזה התחיל בעצם מטיפים, אחרי שכינית אותי קמצן וכדומה, אז בוא נסכם שאתה בתור תומר ס. גם אם ירקו לך בפרצוף אתה תשאיר מינימום 10% טיפ רק כי זה "מקובל", ואז ברמנים במקומות שאתה מכיר יעשו 4 ללילה.

תומר ס

New member
אל תגזים

אני אומר שאם לא היה משהו חריג (לשלילי), שיש לברמן השפעה עליו אני שם 10%. אם עבדת במקומות כאלה, כמה עשית? ואיך? האם הרווחת פשוט פחות או שעשית משהו לשנות את דעת הלקוחות?

למעלה