ישראל, 2011

kukilida10

New member
שאלה לגבי

חרדים שירקו על ילדה בת 8... איך לעזאזל אתם בכלל מקשרים בין ילדה בת 8 למשהו מיני? לא מספיק צנועה? היא בת שונה? מה ? תתגרו ממנה? אז אתפ פדופילים! ההודעה לא באה להעליב או לפגוע או להכליל..אבל באמת אשמח אם מישהו מפה יוכל להסביר לי זאת

ישראל, 2011

http://www.mako.co.il/news-israel/education/Articl... כל מילה מיותרת. בתור חרדים מה יש לנו לומר? האם זה אמיתי? אנחנו הרי יודעים שהתורה דרכיה דרכי נועם וכל נתיבותיה שלום? אז מה זה??? קומץ פאנאטי יכול להרוס ולקלקל לציבור שלם? למה שותקים למה? מה דעתכם? מצפה לתגובותיכם.

לביא4

New member
פשוט - חילול השם!

התנהגות נבזית שאין לה שום מקור ושום הצדקה, לא הילכתית, לא מוסרית ולא אנושית, אפילו באתר "ככר השבת" של החרדים, הם מגנים את ההתנהגות הזו ומדגישים שזה מיעוט יוצא דופן ואין להכליל לכל הציבור.

שםאנילא

New member
איני מצדיק את זה אולם לפעמים זו כבר הגדשת הסא

הסאה ולכן יש כאלו שמתפרצים עקב אי התיחסות לבקשת המקום...

שםאנילא

New member
צריך לטפל בהורים שם ולא בתלמידים הקטנים כמובן

במידה ויש רוב חרדי במקום הזה...

אסננוש15

New member
סליחה?

ממתי ה"מקום" או בקשת המקום אמור לעניין אותי בכלל? הרחוב שיך לכולללללללללם, וכל אחד ילך שם איך שבא לו. מותר לכבד את תושבי המקום וללכת שם צנוע אבל זו אינה חובה . תלמד את ההבדל בין מותר לבין חובה ....

friend9

New member
חילול השם - מעשה שבכל יום

אלפי רבנים קבעו: יהודי העובר ליד כנסייה - חייב לירוק. מיליוני יהודים שעברו ליד כנסייה - צייתו לרבנים ואכן ירקו. מי מצטיין בחילול השם : היורק? או: היודע את הדין ואינו יורק?

קליט

New member
לא יורקים על ילדה ועל אף בן אנוש

כשעוברים ליד כנסיה יש נוהגים לירוק על הריצפה, וזה לא חילול ה`

puzz2002

New member
איזה דין?! "אלפי רבנים קבעו" ממתי = דין?!

דרך ארץ קדמה לתורה! אין לירוק על אף אחד, על שום דבר. נקודה.

liron108

New member

קליט

New member
מסתבר של"עידה החרדית" יש השפעה על הקבוצה הזאת

בהפגנות הם נזכרו מאוד מאוחר להעמיד שומרים, ולהזהיר מפני אלימות . שנים רבות הם לא עשו די כנגד שריפת פחים וניבולי פה נגד שוטרים, שנים רבות החסידים שלהם התנכלו לאזרחים תמימים שהתהלכו עם דגלי ישראל ב"ככר השבת" . "העידה החרדית" רבניהם ואדמוריהם הם הרודפים של כל כלל היהדות החרדית כי הם לא עושים די כדי לרסן את החסידים שלהם .

zoareena

New member
מצטערת על הבורות

אבל מה זה העידה החרדית? אני מכירה בד"צ העדה החרדית בכשרות, אתה מתכוון לאותו אחד?

שםאנילא

New member
קליט במקומך הייתי נזהר בלשון...אינך נמצא במקו

במקומם על מנת לקבל הסבר ואם הם בכלל פעילים בנושא אתה מציג גם כאילו המשטרה שלנו היא ממש תרבותית ויפת נפש...ראינו למה הם מסוגלים כשהם נמצאים מול חלקים מעם ישראל... אל תשכח שכל התקשורת עושה "עליהום" בכמות אדירה ונכנסת לחיים הפרטיים שלהם... כל עוד לא בדקת אישית דברים מול הרבנים שלהם אל תסיק מסקנות

קליט

New member
שנים רבות שהם שורפים פחים

משחיתים רכוש, תוקפים אנשים שעוברים לתומם עם דגלים מדי יום עצמאות ב`כיכר השבת`, הם צועקים על השוטרים את המילה הנוראה `נאצים`, הם לא העמידו שומרים כדי לשמור על צאן מרעיתם, ואנחנו שתקנו , ואלו הם התוצאות .

שםאנילא

New member
השאלה הנכונה למה הם עושים את זה? מה בדיוק

גורם להם לעשות את זה? ולא מה שאתה חושב...

קליט

New member
ברור שיש להם הרבה מאבקים צודקים

הם צדיקים בעת שחיטוט בקברי אבותינו שמסכנת את כל הישוב - מסתיימת לה בשריפת כמה פחי זבל במאה שערים . אני אומר שה"עידה החרדית" (שהם אחוזים ספורים מהציבור הדתי) פשעו בזה שלא העמידו שומרים בהפגנות וביום העצמאות וכו`, וכל החרדים אשמים שלא מיחו

שםאנילא

New member
שוב אתה נתפס בזה...כשיעשו לך מה שעושים להם

תראה שגם אתה תעבור לדפוס דומה פשוט לקהל הזה אין איך להפגין... ראה לדוגמא את הר החוצבים שנמצא בלב החרדים להפעיל שם מפעלים בשבת? למה הרשעות הזאת? למה הילדים צריכים לראות חילול שבת? וזו דוגמא קלה ביותר ושלא נחזור על כביש השבת בירושלים שדוקא שם חייבים לעבור...בלב החרדים...

למעלה