אורחת בפורום יקרה -
להפתעתך, השבוע שמעתי ראיון עם סמכות חילונית ברדיו, ביומן החדשות של רשת ב' ב-7.00 בבוקר, והיא לא אחרת מאשר שלי יחימוביץ', היא אמרה בשם הציבור שהיא מייצגת וכמובן שכבות ציבור חילוני אחר, שחשוב מאד שבימי שבתות, תהיה מנוחה מעבודה, וזה ממש לא קשור לדת או להלכה, והכוונה למנוחה גם בשירות ציבורי באשר הוא כמו תחבורה ציבורית, היא הדגישה שזהו רצונם של חילונים רבים, אין כאן שום כפייה דתית, יש כאן זכות קיום בארץ לכולם, חרדים כחילונים, ולכן קבעו גם סטטוס-קוו ממשלות חילוניות שמאלניות בעבר הרחוק, לא משנה שמפרים אותו השכם והערב, אבל לשאלתך מי קבע שחרדים לא ילכו לצבא הוא בן-גוריון בכבודו ובעצמו, ודרך אגב את אומרת דברים מאד לא נכונים, כי היום יש נחל חרדי, והרבה חרדים (כמוני) משרתים בצבא גם בשירות רגיל כולל שירות מילואים, ותדייקי גם שהרבה חילונים בעצמם משתמטים מהצבא, ודרך אגב מי אמר שחרדים לא משלמים מיסים? לא נכון בכלל לומר שכל האוכל בצבא הוא בכשרות בד"ץ, אני באופן אישי הייתי עד למרבה הצער לתופעות ממש מבישות של הפרות כשרות בצבא, ולטענתך לגבי התשלומים, אין שום בעיה, שהחברים הקפיטליסטים שלך בממשלה יעלו לחיילים קרביים את המשכורת, וגם לחיילות, לא פחות מאשר בנות שירות לאומי או חיילים אחרים. ורק שתדעי שלי יש יותר שאלות של "מי קבע" מאשר את, למה שקורה כאן בארץ, על כל השחיתות שמשתוללת בחסות ה"חוק" וזה נכון לשירשור אחר.