על מה את מדברת?
מאכילים אותך סטיגמות ואת גם מאמינה להם... באמת מתייחסים לחרדית כאילו היא נפלה מהירח במקרים מסויימים בעיר חילונית, אז בבקשה. :/ ואולי יסקלו אותה במאה שערים, אבל בבני ברק? תעשי לי טובה. ואנחנו לא פה בדיון במה הוא יותר טוב, אבל אם את רוצה דוגמא בבקשה. לשון הרע למשל, כמה פעמים ביום את מרכלת על חברות שלך או מרשה לעצמך להגיד "איזה *** זאתי" למישהי אחרת, זה לשון הרע גמור. חרדי לעומתך עובד על לשונו. גזל, כשאת מורידה תוכנה פרוצה מהאינטרנט זה גזל, אי פעם עצרת לחשוב על זה? צדקה, חרדי תורם 10% ממשכורתו ומרווחיו לתרומה, קבוע. לא כולל תרומות מעבר לזה. כמובן, אתם תגידו שטויות בסגנון שהכל עובר בחזרה אליהם, אבל כמה מזה הולך לחולים ולניתוחים ולאוכל לעניים (ועניים זה כולל גם חילונים, כן כן.) אם כל החילונים היו תורמים 10% ממשכורתם לצדקה המצב היה נראה אחרת. ולא, זה 10% מהמשכורת ברוטו, לפני שבכלל מדברים על מיסים, שכר דירה ושאר חשבונות. זה לא אומר שמותר לו לבזות אותך, אבל אם את באמת באה לדיון במה הם יותר טובים, הם טובים יותר כי הם מנסים לעבוד על המידות שלהם ולהיות בני אדם טובים יותר. החילוני חי בשביל עצמו ולא אכפת לו מאחרים, ואם כן אכפת לו אז זה נדיר. ומי מתחתן במשפחה? נו באמת. וכמה חילונים לא מספרים על אונס? חברה הכי טובה שלי כמעט נאנסה על ידי מישהו מקורב למשפחה וההורים לא רצו לספר והם חילונים גמורים. את מדברת שטויות וסתם נהנית לשנוא. אבל את יודעת מה? לא, אני לא חושבת שאני טובה יותר ממך. נכון, כרגע אני עובדת על עצמי, אבל את לא אשמה. סך הכל, את נולדת כחילוניה ולפי הגישה שלנו את תינוקת בשבי. אם בעז"ה יום אחד תזכי לחזור בתשובה גם את תעבדי על עצמך ומי יודע אולי תהיי בדרגה יותר גבוהה ממני. אבל לשנוא אנשים סתם ככה, זה הזוועה. כשהייתי חילוניה מעולם לא שנאתי אף אחד כהכללה, אפילו לא ערבים. זה לא יפה לקחת ציבור שלם ובגלל כמה קיצונים להגיד שכולם ככה.