יש לי הצעה..מעכשיו נחליף לשפרה את השם מ"שפרה"

Preema

New member
מהיכן צצתם לי כל אוהבי ומוקירי שפרה?

ומדוע אתם כאן?
. טוב,אני יודעת שאנחנו בדמוקרטיה וכו, אבל באמת, כמה אפשר לנסות לשכנע אנשים יקרים (ואפילו חלק מהמשפחה שלי! למרבה הזוועה) שיטלו קורה מבין עינהם ושיבינו מי זו באמת שפרה,מי זה צבר,לאון וכמובן רנין:
. אני יודעת שכבר כתבתי את זה כאן בפורום אבל לטובת מי ממעריצי שצר"ל שלא קרא... תבינו:לקרוא ליוסי ועינב :שאריות אדם
שקול מבחינתי לקללה כמו "שרמוטה" כפול מיליארד הן מבחינת הקיצוניות והן מבחינת הרוע המזוקק שביטוי זה מבטא. לדעתי, אף אחד פה לא באמת חושב שעינב ויוסי הם טלית שכולה תכלת ואני משערת שגם לי היה קשה להיות סגורה בבית עם אנשים כ"כ שונים ממני, אבל give me a, (נהייתי רנין) הם בחיים לא התדרדרו לכאלו מחוזות מביכים של שפל.לטובתה של שפרה אגיד שמבין חבורת הנחשים,נראה לי שהיא הכי פחות מודעת למה שהיא עושה ולכיצד הדברים שלה משתקפים לקהל. או שאני תמימה
. אני לא מצליחה להבין כיצד כל מי שראה את הסצינה המזוויעה בסוכה, בה שי מכנס את חייליו, מרביץ בהם תורתו,מעודד לחרם ואף לאלימות כלפי הבובלילים לא הצטמרר ונזכר ב"בעל זבוב" ב "נחשול" או סתם בביה"ס יסודי,כשהיית מגיע לכיתה ופתאום ראית שכל ה"מקובלים" החליטו להחרים איזה מסכן אחר שלא עמד בסטנדרט. יש כמה תכונות יותר גרועות מלהיות "בהמה" ,"גס רוח", "עארס" ו"אהבל", למשל להיות: צבוע, לקקן, רע לב, "פליזר" ובכלל להשתמש בכח או באינטלגנציה שלך להרע .בכל הדברים האלו אשמים,שפרה,צבר לאון ורנין, חלק יותר ,חלק פחות. חפרתי ,אה?

לא צצנו...אנחנו כאן כל הזמן רק לא מגיבים לכל

שטות שאתם יורקים כאן... ואני בניגוד לתגובה הקודמת גם לא מעריכה את ההתנסחות ה"מתנשאת" שלך! ובטח לא מבינה למה את מתוסכלת כל כך שאינך מצליחה לשכנע אותנו ("למרבה הזוועה" - כך כתבת...) אנחנו באמת בדמוקרטיה ולכן אנחנו כאן, לצערך הרב, מן הסתם.... וסתם לשם ההבהרה - המילה "שאריות אדם" היא מילה נוראית ואינני מצדיקה את שפרה שהתבטאה כך, אבל אני שמה את עצמי במקומה, ואני רוצה להגיד לך שבסיטואציה דומה, לאחר הרבה ימים ביחד עם משפ' בובליל וכל כך הרבה ימים של הבלגה למשמע סגנון הדיבור מתובל הקללות (שהאוזן שלי, באופן אישי, לא מסוגלת לסבול) ולהתנהגות המתלהמת (עינב בעיקר).... אם אותי היו מאשימים במשהו שלא עשיתי ועוד מכנים אותי "בת שר....." , עבורי זה יהיה הקש שישבור את גב הגמל ואני הייתי משנה עורי ב- 180 מעלות ומתבטאת בצורה הכי בוטה שיכולה להיות, אולי אפילו יותר גרוע משפרה. ההתנהגות של יוסי הגיעה לקצה גבול היכולת באמירות הללו, ואני מאד מאד מאד מבינה את שפרה (ושוב למרות שהמילה הזו נוראית כפי שציינתי) אני, בניגוד אליכם, לא רואה בכל שיחה של שפרה צביעות ו/או התנשאות ו/או רכילות. מי שרוצה לחפש תמיד ימצא אבל לתאר כל דו שיח ביניהם כרכילות/צביעות/רוע זה פירוש מרושע מכיוונכם. יתכן ואתם משייכים לשפרה התנשאות בשל סגנון התבטאותה השקט והרגוע. גם צבר אמר פעם שלפעמים דברים שהוא אומר נשמעים פלצנים רק בגלל שהוא אומר אותם, כי זה סגנון הדיבור שלו, ולמרות שהוא כלל לא מתכוון, לא יודע ולא רוצה להיות פלצן, אז גם אצל שפרה - סגנון הדיבור (המדהים לדעתי) משבש את שיקול דעתכם. וגם אם יש מעט רכילות, מניפולציות וכד' זה בסדר - מדובר במשחק! וכולם באו לשחק את המשחק! ככה צריך לשחק את המשחק! ואל תשבשו את הדברים ותכתבו שכל שיחה של שפרה היא כזו, כי מי שצופה בערוץ 20 יודע טוב טוב שזה לא כך! נכון שיש כמה תכונות יותר גרועות מלהיות "בהמה" ,"גס רוח", "עארס" ו"אהבל" (אהה! מן הסתם התכוונת לבובלילים, או שמא אני טועה???), הבעיה שלבובלילים יש גם את התכונות האחרות מלבד כל אלו שאת עצמך ציינת - צביעות ולקקנות - עינב זו הצבועה הגדולה ביותר בוילה לדעתי - בחדר האח הגדול היא בכתה בהתחלה שאף אחד מהאנשים אינו כזה שהיא מסוגלת/רגילה להיות בחברתו, ואח"כ היא היתה פוצי מוצי עם כולם, או לדוג' מיד כשהודיעו ששי מועמד להדחה היא רצה אליו וחיבקה אותו (כאילו לא היא זו שאמרה עליו דברים קשים והעמידה אותו להדחה...) ועוד כהנה וכהנה דברים שאתם אטמתם עצמכם אליהם ולא מסוגלים לראות... ולקקנות - חבל על הזמן כמה שעינב מלקקת... ויוסי - מלבד כל התכונות הללו הפך להיות מאוס, הוא העלה את רף הקללות, את רף העילגות, את רף החשיבות העצמית ואת הרף של השתן שעלה לו כבר מעל הראש... ולכן אני מעדיפה את שפרה, צבר, ונסה על פני כל האחרים! ומן הסתם, החזרתי לך חפירה בחזרה....

Fairywitch

New member
|סגידה|../images/Emo45.gifכל מילה בסלע, יקירתי!

החמאתי לנ"ל על הניסוח כי הוא היה חף מקללות (יחסית), וזה לא נפוץ כאן בפורום. התוכן עדיין עיוור ומרושע לדעתי, לכן לא הסכמתי איתה. איתך לעומת זאת, אני מסכימה. עם כל מילה. במיוחד עם הקטע של הדבר שהיה שובר את גב הגמל וגורם לך לשנות את עורך. אני רק כועסת שכל האנשים הנורמלים שם בבית לא פתחו פה ושינו את עורם כבר קודם. אני מזמן הייתי מתפוצצת, וכמו שאמרת- הרבה יותר גרוע משפרה. אני כבר הייתי יושבת שם וקוראת להם בשמות הרבה פחות מחמיאים מ"שאריות אדם" (המילים "בהמות", "זבאלה" [בזה שי השתמש, והייתי גאה בו מאוד] ו"אספסוף" come to mind, לכל הפחות). סביר להניח שכבר הייתי רבה איתם ממש, ומי יודע אם לא הייתי משליכה חפצים
וגם עם כל מילה ומילה שלך אני מסכימה לחלוטין. כן ירבו

כמה עובדות, למרות שלא תתנו להן לבלבל אתכם

שפרה לא אמרה "שאריות אדם" צבר אמר אטת זה וההקשר: צבר אמר אחרי ההדחה של שי: "נשארנו כאן שאריות אדם" אפשר לפרש את זה לכל מני כיוונים שפרה אמרה שזה מזכיר לה שיר של עמיחי וציטטה את המשפט על "יהודים סוג ב'" מכאן ועד מה שעשו מזה כאן - המרחק גדול שפרה אמרה שיוסי מדבר "יוסית" זה נכון. זה לא התנשאות ולא גזענות אם זה לא היה נכון לא היה אפילו פה בפורום קישור ל"אמרות" שלו, ולא היו רצים באינטרנט אוספים של קטעים שלו היא אמרה את זה בחיוך והכוונה היתה שיש לו שפה יחודית משלו - מה מתנשא בזה? זה הרי חלק מהגימיק שהוא נשען עליו את שי אני רחוקה מלאהוב והסצנה בסוכה היתה באמת מגוחכת (אני עד עכשיו לא מבינה מה גרם לשפרה צבר ורנין לנהות אחריו כך) אבל להגיד שהוא עודד אלימות נגד הבובלילים? איך בדיוק? הכי מצחיקה אותי התדהמה שלכם, איך יתכן שיש פה "אוהדי שפרה" ומה אתם עושים פה בפורום זה פורום מעריצי בובליל ופשוט לא קיבלנו את ההודעה?

קרמפה

New member
../images/Emo41.gifמחוזות מביכים של שפל../images/Emo41.gif

לגבי השאריות אדם, כבר כתבו לך כאן כיצד זה הוצא מהקשר. כך שנשארנו רק עם השרמוטה של יוסי, ואינספור הקללות האמיתיות של עינב. "הם בחיים לא התדרדרו לכאלו מחוזות מביכים של שפל." באמת? אני חושב ששפרה וצבר עוד לא ירדו לשום תהומות. גם עינב לא ירדה לשום תהומות דרך אגב, כי שם היא מסתובבת גם סתם ככה בדרך כלל. רק בדו"ח היומי של ה21 לחודש נדמה לי, אפשר לראות את זה. במקרה אחד, עינב מבקשת משי שילך למטבח, יגיד שבא לו במבה, ויתן לה אותה. למי שלא זוכר, המעשנים הכבדים משתמשים בתקציב שלהם לסיגריות, והלא מעשנים קונים לעצמם צ'ופרים בכסף שלהם. עינב אמרה כבר עשרות פעמים שבשבילה סיגריות יותר חשובות מאוכל, והיא לא צריכה שום דבר רק שיתנו לה את הסיגריות שלה. אבל כמובן שזה לרגע לא יפריע לה לדרוש משי שיגניב לה צ'ופרים בסתר על חשבון הלא מעשנים. ובמקרה אחר, עינב, אחרי שטחנה את כל הסיגיות שלה בלי לתכנן חמש דקות קדימה, הולכת ודורשת מרנין שתתן לה את הסיגריות שלה. כי "גם ככה את לא מעשנת הרבה". רנין שעשנה מעט עוד קודם בשביל שישארו לה סיגריות אומרת לעינב, אבל היית יכולה לשמור לעצמך סיגריות אם היית מעשנת פחות קודם. עינב בתגובה- קודם זה קודם, אבל עכשיו אני בלי סגריות אז תתחשבי! שוב, כל מי שמתנהל עם קצת שכל, הגיון ומשמעת עצמית צריך להתאים את עצמו לעינב וגחמותיה. אז מאיפה אנחנו אוהבי שפרה הגענו? מאיפה לעזאזל הגיעו אלו שאוהבים את עינב???

צאי מהסרט...שיפרה בת אדם רעה,רעה,רעה

ואני מבטיחה לך שאם ישדרו את המשפט הזה מחר בערוץ 2, כל המדינה "תתהפך עליה" ועל צבר,תזכרי מה שאני אומרת לך.

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gifכל כך! בעיקר השורה האחרונה-

אני לא מצליחה להבין איך יש אנשין שאוהבים את הפקאצה הזאת. ביום שבו היא הופיעה עם שקית הזבל הצהובה שהיא קוראת לה "שמלה אופנתית"- הייתי בטוחה שאין, הבחורה הזאת עפה תוך שבוע! ואז היא רק הוכיחה שהיא בדיוק כמו שהיא נראית- פריחה צעקנית והמונית שחושבת שהכל מגיע לה, ואבא שלה הישראלי המכוער בהתגלמותו, עם פה מלוכלך ש-שוב- רק מוכיח שהקנקן אצלו הוא בדיוק מה שיש בו. הייתי המומה כשהם שרדו את ההצבעות, ואני עדיין לא מצליחה להבין את התופעה המביכה והמבישה הזאת שלנו כעם ומדינה. תעודת עניות

Preema

New member
../images/Emo70.gif בנתים היחידים שדיברו לא יפה הם אוהדי ש"צ

לפחות בדיון הנוכחי. ולחשוב שאני הואשמתי בהתנשאות ,בעוד שאחת המגיבות מעליי טרחה לתת לי ציון
על אופן התבטאותי ואחרי שקיבלה "מנה" מאוהדת ש"צ אחרת,הפכה פניה מניה וביה והכריזה כי בעצם דבריי הם דברי בלע מרושעים . נו-אם זו לא הדגמה בשידור חי של חלק מהתכונות שאני כה סולדת מהן אצל השר"צניקים אז מה כן
כאילו אוהדי ש"צ המומים לגלות כל פעם מחדש, שיש אוהבי בובליל שנמצאים בצד הימני של עקומת האינטלגנציה.מקומם! למה בדיוק ציפיתם חבורת "לא מתנשאים" יקרה? שכל מי שתומך בהם ואוהב (
) אותם, יהיה עם מנטליות של אוראנג אוטאנג?

קרמפה

New member
איך זה קשור להודעה שלי?

אני בתור אוהד שפרה השמצתי אותך? אם את עונה להודעה שלי בבקשה תהיי עניינית ותגיבי לדוגמאות שהבאתי.

Preema

New member
לא הגבתי אליך אלא

ל fairy ול"אין לי אחות". ההודה שלך פשוט פגומה לוגית, מההתחלה. אתה מניח כי מקובל עלי שהמונח "שאריות אדם" הוצא מהקונטקסט ואז אתה דוהר הלאה. אתה מניח הנחה ואז אתה מתיחס להנחה שלך כעובדה.אני לא אתפלמס בזה עכשיו, זה מיותר, בואו נסכים שלא להסכים. מהרגע ששפרה הלכה/נהרה אחרי שי ,היא איבדה כל קרדיט אצלי. הכי מפריע זו העמדת הפנים של המתורבתת והלא צבועה בעוד שהיא,מבחינתי משתפת פעולה עם המעשים שמבחינה ערכית מדורגים כנמוכים ביותר. עינב לא התדרדרה למחוזות כאלו של שפלות וצביעות ושוב,זה לא אומר שעינב לא מעצבנת,עילגת ומפונקת. שפרה פשוט הרבה הרבה הרבה יותר גרועה.

קרמפה

New member
../images/Emo13.gif חן חן

תראי, קודם כל צבר אמר את זה כך שאני לא רואה את הסיבה לכעוס על שפרה בגלל זה. חוץ מזה, אין לי מה לחזור על הדברים של קודמי, לכן החלטתי לדהור הלאה. לגבי שי, אני לא חושב ששפרה נהרה אחריו. אני לא אוהב את שי, יותר מידי תחמן ואלים בשבילי, אבל צריך להבין שהכיוון שהוא בחר (גם אם זה היה רק לחלק הזה של המשחק) התאים בדיוק לכיוון של שפרה. והוא גם עשה את כל העבודה המלוכלכת. אז למה שלא תחבור אליו? הוא בטח יותר טוב מהבובלילים. גם מבחינת אדם להתמודד מולו בגמר, וגם אדם שיותר נח לחיות איתו בדירה. אז אחרי שעברנו את זה בואי נמשיך הלאה. סתם, אני צוחק. אבל עכשיו ברצינות, למה שפרה יותר גרועה? למה את חושבת שהיא צבועה? ועם איזה מעשים שנמוכים יותר מהמעשים של עינב שהבאתי בהודעה שלי כאן למעלה היא שיתפה פעולה?

אכדית

New member
שום ליגלוג והתנשאות?

- באיזה שפה הוא מדבר? "הוא מדבר "יוסית"" "אם הקהל מעדיף לראות אנשים כאלה על פניי..." "שאריות אדם" "יהודים סוג ב'" (היו שניסו לומר שש"צ אמרו את זה על עצמם, yeah right) מה אלה אם לא התנשאות וזילזול? ואם כבר כולם מנתחים את הציניות והשפת גוף שלה לטובתה מספיק שתראו את המבטים שהיא שולחת אל ה"פרימיטיביים". אלו מבטים של זלזול וליגלוג. ושניה אח"כ דואגת שעינב תטפל בשן שלה. כאילו באמת אכפת לה. (העיקר היא יוצאת מקסימה שמתעלה על כל מה שיש ביניהם, אבל בזמן שעינב רוצה לנהל איתה שיחת הבהרה או עזרה בסריגה - זה לא)

אופליה ההיסטוריה תמיד חוזרת על עצמה

העם שלנו אפילו מהימים של אבות אבותינו הפנה עורף לה' וסגד והאמין בעגל הזהב. אז אם הכתירו את יוסי בובליל כמלך - כאשר הוא מייצג בוטות, חוסר נימוס חתרנות, רכלנות, סכסכנות, חוסר כבוד לאדם ולסביבה. אז אם כל האכזבה שטמונה בכך, לא צריך להיות מופתעים זה מה שהצופים אוהבים לראות את ליצן החצר שמדבר ועושה שטויות פוגע, מעליב ומשפיל אחרים. הרוב קובע וככל הנראה רוב הצופים האקטיבים הם אלה שבוחרים מה טוב להם לראות על המסך בבית. מצער ומאכזב מאוד אבל תרבות ודרך ארץ = שיעמום טימטום, טיפשות וחוסר כבוד בסיסי = מלכות

גוני3

New member
חוסר ביטחון עצמי והרגשת קטנות

מובילים אדם להיות מתנשא , שזוהי בדיוק הפעולה ההפוכה כדי שאף אחד לא יראה.

MEYTAL 14

New member
פורום האירוויזיון לקח קשה את האימרה שלה.

רובם שם מתים על מאיה בוסקילה ועכשיו הם לא סובלים את שיפרע. לתשומת לבה :)

אוי ואבוי! זה הסוף

פורום האירוויזיון? את בטוחה? כדאי לשלוח לה יונת דואר או משהו אני בטוחה שהיא מייד תתעשת ותתחיל להגיד דברים טובים על מאיה בוסקילה אם פורום האירוויזיון לא אוהב את שפרה המצב באמת קשה תגידו, אתם אמיתיים?

למעלה