יש לי הצעה..מעכשיו נחליף לשפרה את השם מ"שפרה"

o r t a l i t

New member
בלי קשר לשפרה או לא שפרה,

מאיה בוסקילה באמת מזייפת... וכן, לאון שר יפה ממנה (אם כי בתת תנאים שהוא נמצא הוא מצליח לזייף כמעט כמוהה). [וכן, יכול להיות שיש אנשים שאוהבים אותה אחרי עריכה ולא שמעו אותה בלייב, אבל זה לא כזה משהו חריג ואלוהי להגיד...] דיי לחפש
איפה שאין.

רק ואך ורק אנשים טיפשים יהיו מאויימים ממנה

מה שגורם לך ולעוד הרבה לפתח שינאה אליה...

yonni1111

New member
רק ואך ורק אנשים טיפשים לא מזהים את הזחיחות

וההתנשאות שיש בשפרה. משדרת כאילו התפקיד שלה שם הוא לחנך את האנשים האחרים. כנראה בגלל שהיא מאוהבת בצבר היא לא שמה לב למה שהיא עושה או איך היא מתנהגת. היא בן אדם קטן שלא מוכן לקבל דעה אחרת משלו והוכחה לכך אפשר לראות במה שהיא עשתה לליאון לאחר שהביע דעתו על מאיה בוסקילה....שזה גם מלמד על ליאון, אבל זה דיון אחר.

yonni1111

New member
כנראה שלא ראית את השיה ביניהם, או את שיחות

שטיפת המוח ששיפרה מעבירה לליאון ורנין על הבובלילים.

מה הבעיה שלכם לקלוט שזה הדיבור שלה?

הפכתם את זה לסאגה לא נורמלית זה מזכיר לי את מה שהיה עם מארינה בכוכב נולד 5.. שבגלל שהיא כל הזמן חייכה ולא אמרה "שיואו כל כך איתרגשתי מהבמה המאולתרת שבנו לנו בירוחם זה היה מאמם לראות את האנשים שם" אמרו עליה שהיא מתנשאת (באותה כמות שאומרים על שפרה). חוץ מיזה אני לא אוהב את הקטע שאתם מכנים את יוסי ועינב "אמיתיים" בגלל שהם לא מפחדים לקלל/להעליב מתמודדים יש דפוסי התנהגות ומילא שזה היה רק זה, ושהם יכולים לדבר בלי סוף על ה"אשכנזים הפרידמנים האלה עם הלב קר שהם לא כמונו", אבל אם שפרה וצבר מזכירים את המילה מזרחים אתם לא מפסיקים לחזור על זה פה. אצל הבובלילים זה מתפרש כ"אמיתיים" ואצל שפרה וצבר ל"רוע שניתז להם מעיניים". זה בלתי נסבל לראות כל יום 90% מההודעות פה עוסקות בשפרה בלי להעליב אני מבין שחלקכם סוף סוף מצאתם מה לעשות במשך כל היום, אבל הפורום הזה זה לא פורום שפרה. נראה לי שקצת שכחתם שהתכנית הזאת נוצרה בשביל בידור אפילו עינב שהיא כביכול זאת שהכי רבה עם שפרה, אמרה לפני יומיים לרנין שהיא יודעת שזה רק משחק ושהריבים עם שפרה לא יעניינו אותה אחרי התוכנית. אתם לעומת זאת כל היום עוסקים בזה

yonni1111

New member
מי שם אותך למחנך הלאומי? אנחנו נעסוק במה

שנרצה ובטח שלא נגיד לאחרים לא להתעסק בזה, תוך......התעסקות בזה...... (כמדומני התעסקת בזה בתחילת דבריך....). אז תעשה טובה.....ותהיה חכם ותבין שככל שיש פחות דמויות בבית ככה יתחילו לדבר על כל אחד מהם בצורה אינטנסיבית יותר. על שפרה בחיים לא יפסיקו לדבר, כל עוד היא תמשיך להגעיל את האנשים בבית וזה הכול.

ללא נושא

היא היתה הפיבוריטית שלי... עד שקלטתי שהיא רעה קטנונית מתנשאית באופן בלתי נסבל!

BMCB

New member
את לא צריכה להגיד את זה עשרים פעמים ביום ../images/Emo13.gif

ShukyD

New member
יש לי הצעה.. בוא לא

ועצה קטנה ברגע שאתה מחליף למישהו את השם, קח בחשבון שחצי מהאנשים יתקשו לקחת את דעתך ברצינות ככה שלדעתי תכתוב מה שבא לך בלי להוסיף את שינוי השם כי זה רק מוסיף לזה תחושה של ילד קטן ש"קורא בשמות"

yonni1111

New member
דווקא קיבלתי תגובות מאוד רציניות להודעה הזאת.

אני חושב שאתה קטנוני אם אתה חושב שההודעה הועלתה כדי לקרוא לה בשם..... השם פה הוא לא שם גנאי, אלא שם שמביע את ההתנהגות שלה בבית. אגב, אני ממליץ בחום לעשות מן סקר קטן של כמה אנשים חושבים ששפרה היא מתנשאת, כי קיבלתי כמה תגובות תמוהות (ובודדות אמנם) ששיפרה היא לא מתנשאת וזה מוזר לי שאנשים צופים באותה תכנית ויש כאלה שלא רואיםם את ההתנשאות. אז אולי אני טועה (ואני מאמין שלא) אבל אשמח אם תפרסמו סקר: "האם שפרה מתנשאת"? (תשובות בכן/לא להקלה על העומס)...

כמובן לסקר יענו בחילופי שם כל תומכי הבובלילים

הפורום הזה די מייצג את משפחת בובליל לצערי אותם כותבים שמחליפים שמות משתמש בנוסף אחד ממנהלי הפורום לא מסתיר את שנאתו לשפרה ואף מקשה על תומכי שפרה ומוחק הודעות שבאות לגונן או לפרגן לה. אז מה בדיוק תשיג עם סקר כזה? אולי אתה מסרב להאמין אבל יש הרבה דעות שנוגודות את דעתך והשקפתך. וזה למרות הניהול של הפורום המגמתי נגד שפרה ולטובת הבובלילים.

Jones

New member
אין לי מה להוסיף מלבד להסכים איתך.

את האופי של שפרה קלטתי ממש בשבוע-שבועיים הראשונים, היה מאד קשה להתעלם מהזחיחות והשחצנות שלה. שפרה בחורה פשוטה מאד, בעלת אריזה "מתוחכמת", מתיימרת ומתאמצת.

My Little Fairy

New member
אל תשכחי שזו לא דיעה שלה ../images/Emo6.gif

נו אז היא חושבת שמאיה בוסקילה מזייפת. מי לא? לא צריך לקחת את זה אישית.

clearer

New member
דברים כאלה לא מפריעים לי בשפרה

מותר להביע דעה, וגם לקטול - זה מעולה שיש דעה. מי שאין לו דעה, מדאיג אותי יותר. מה שכן מפריע לי בשפרה זה העובדה שהיא לא מביעה התחשבות בהתמכרות של יוסי ועינב לסיגריות, ובעובדה שהיא מסיתה את לאון לא להיות עם עינב שלטענתה "רק צריכה אותו, לא אוהבת אותו". אם זה הטקטיקה שלך, לא לתת ליוסי סיגריות כדי להחליש אותו בפני הציבור בבית, כי אז הוא יהיה פחות מצחיק ופחות אנרגטי, אז בסדר, אבל אל תשימי את זה במעטפת של "לא, אני צריכה את הגזרים שלי"..... שלפחות תיכנס לאחד הגדול ותגיד שזו טקטיקה כדי להחליש את יוסי, אחרת, היא יוצאת מאד צבועה ורעת לב.

My Little Fairy

New member
חח לא מביעה התחשבות בהתמכרות....

גם החוק החוצפני הזה לא מביע התחשבות בנרקומנים.

למעלה