../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo79.gifBroccoli../images/Emo79.gif
ברוקולי הכל הלך כמו שתכננתי הברוקולי היה מוכן היא לא יודעת שאני בתול במטבח כי הוא בד"כ של אמא שלי אבל אז היא התקשר ואמרה לי שהיא לא תקפוץ לתה הייתי צריך לדעת יותר טוב אבל זה כ"כ קשה, אני לא יכול לשכוח אותה והיא ממשיכה לשחק איתי אבל אני מנסה כ"כ להרשים אותה והיא שמה אותי תחת כ"כ הרבה לחץ ואני רק רציתי שהיא תראה לי שאכפת לה מכבה עכשיו את הנרות וזאת הדרך בה היא מתייחסת אליי, אני טיפש וכולם יתגרו בי עכשיו השמועות יתחילו להתפזר בבי"ס הם אומרים שאני מפסידן אבל הנערה הזאת כ"כ אכזרית אבל אני ממשיך לספק לה את הדלק הייתי צריך לדעת יותר טוב אבל זה כ"כ קשה, אני לא יכול לשכוח אותה והיא ממשיכה לשחק איתי אבל אני מנסה כ"כ להרשים אותה והיא שמה אותי תחת כ"כ הרבה לחץ ואני רק רציתי שהיא תראה לי שאכפת לה אני יודע שאכפת לה,אני יודעת שאכפת לה אכפת לה, אכפת לה, אכפת לה אכפת לה, אכפת לה!! הייתי צריך לדעת יותר טוב אבל זה כ"כ קשה, אני לא יכול לשכוח אותה והיא ממשיכה לשחק איתי אבל אני מנסה כ"כ להרשים אותה והיא שמה אותי תחת כ"כ הרבה לחץ ואני רק רציתי שהיא תראה לי... הייתי צריך לדעת יותר טוב אבל זה כ"כ קשה, אני לא יכול לשכוח אותה והיא ממשיכה לשחק איתי אבל אני מנסה כ"כ להרשים אותה והיא שמה אותי תחת כ"כ הרבה לחץ ואני רק רציתי שהיא תראה לי שאכפת לה