יש לי רעיון

PunK RocK 1o1

New member
לא

זה של טום..

DesertRose7

New member
נכון נכון..

אבל לטום יש גם על החזה וגם על הרגל.. לדאגי יש רק על הרגל.. ובואי ניזכר מי כותב פה את השירים.. או לפחות את השיר הזה.. זה מכוון לטום!

may90

New member
טום הגזים עם הכוכבים

אני אוהבת כוכב כמו של מאט

may90

New member
על הכף רגל?!

WTF!?!?!?!?!?!?!??!!?!?!?!? יש כזה דבר קעקוע על הכףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף רגל!?

may90

New member
קוראים לזה גם כף רגל?

איכסה לא יפה שם קעקוע...

DesertRose7

New member
תלוי..

של טום דיי מוגזם ולא קשור.. אבל ראיתי כשהייתי בים אחת שעשתה שם מין כוכבים כאלה קטנים.. יצא ממש מדהים!

loner in love

New member
מדברים על הקעקוע של טום

דאגי עשה את הקעקועים שלו אחרי שהדיסק יצא אז מן הסתם...

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo79.gifMemory Lane../images/Emo79.gif

או בעברית: נתיב הזיכרונות שנתיים הרחק חזרתי היום ניסיתי להתקשר אל הנערה הזאת שהכרתי אבל כשאמרתי "שלום" היא לא ידעה, מי לעזאזל אני אמור להיות נתיב הזיכרונות אנחנו שוב כאן בחזרה אל הימים ואני אזכור אותך תמיד כל כך הרבה השתנה ועכשיו זה מרגיש כאילו אתמול הלכתי הרחק השמועות מסביב שהיא עברה לעיר מרחק של 1000 מטרים מכאן רצתי להביא את האופניים שלי הם לא היו שם הוריי מכרו אותם ביריד הקיץ נתיב הזיכרונות אנחנו שוב כאן בחזרה אל הימים ואני אזכור אותך תמיד כל כך הרבה השתנה ועכשיו זה מרגיש כאילו אתמול הלכתי הרחק כל כך הרבה השתנה כל כך הרבה השתנה כל כך הרבה השתנה בחזרה אל נתיב הזיכרונות אנחנו שוב כאן בחזרה אל הימים ואני אזכור אותך תמיד כן, כל כך הרבה השתנה אבל זה מרגיש כאילו רק אתמול הלכתי הרחק כל כך הרבה השתנה כל כך הרבה השתנה כל כך הרבה השתנה בחזרה אל נתיב הזיכרונות

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo79.gifBroccoli../images/Emo79.gif

ברוקולי הכל הלך כמו שתכננתי הברוקולי היה מוכן היא לא יודעת שאני בתול במטבח כי הוא בד"כ של אמא שלי אבל אז היא התקשר ואמרה לי שהיא לא תקפוץ לתה הייתי צריך לדעת יותר טוב אבל זה כ"כ קשה, אני לא יכול לשכוח אותה והיא ממשיכה לשחק איתי אבל אני מנסה כ"כ להרשים אותה והיא שמה אותי תחת כ"כ הרבה לחץ ואני רק רציתי שהיא תראה לי שאכפת לה מכבה עכשיו את הנרות וזאת הדרך בה היא מתייחסת אליי, אני טיפש וכולם יתגרו בי עכשיו השמועות יתחילו להתפזר בבי"ס הם אומרים שאני מפסידן אבל הנערה הזאת כ"כ אכזרית אבל אני ממשיך לספק לה את הדלק הייתי צריך לדעת יותר טוב אבל זה כ"כ קשה, אני לא יכול לשכוח אותה והיא ממשיכה לשחק איתי אבל אני מנסה כ"כ להרשים אותה והיא שמה אותי תחת כ"כ הרבה לחץ ואני רק רציתי שהיא תראה לי שאכפת לה אני יודע שאכפת לה,אני יודעת שאכפת לה אכפת לה, אכפת לה, אכפת לה אכפת לה, אכפת לה!! הייתי צריך לדעת יותר טוב אבל זה כ"כ קשה, אני לא יכול לשכוח אותה והיא ממשיכה לשחק איתי אבל אני מנסה כ"כ להרשים אותה והיא שמה אותי תחת כ"כ הרבה לחץ ואני רק רציתי שהיא תראה לי... הייתי צריך לדעת יותר טוב אבל זה כ"כ קשה, אני לא יכול לשכוח אותה והיא ממשיכה לשחק איתי אבל אני מנסה כ"כ להרשים אותה והיא שמה אותי תחת כ"כ הרבה לחץ ואני רק רציתי שהיא תראה לי שאכפת לה

DesertRose7

New member
MET THIS GIRL

טוב, פגשתי את הנערה הזאת, רק ביום ההוא אני מקווה שאני לא אתחרט, על הדברים שאמרתי עכשיו וכשאנחנו צוחקים ומתבדחים אחד עם השני עכשיו, אני שמח שפגשתי את הנערה הזאת היא לא הלכה אני חושב שהיא התרשמה ונהנתה וכשאנחנו צוחקים ומתבדחים אחד עם השני מבלים את כל הזמן שלנו ביחד כשהיא נכנסת לחדר הלב שלי הולך בום בה בה בה בה בה דה בה 2X ניסיתי לקחת אותה הביתה איתי אבל היא אמרה שאני לא טוב בשבילה יש לה פנים יפות, כזה שם יפה אני לא רוצה שהחברים שלי יראו אותה, הם עלולים לקחת אותה ממני היא אחת שאני לא אשכח, בזמן ארוך ארוך ארוך עכשיו אני באמת רוצה שהעולם יראה שהיא האחת בשבילי כשהיא נכנסת לחדר הלב שלי הולך בום בה בה בה בה בה דה בה 2X ניסיתי לקחת אותה הביתה איתיאבל היא אמרה שאני לא טוב בשבילה בפעם הראשונה שראיתי אותה היא גנבה את ליבי ואם היינו ביחד, שום דבר לא יכל להפריד ביננו כשהיא נכנסת לחדר הלב שלי הולך בום ניסיתי לקחת אותה הביתה איתי אבל היא אמרה שאני לא טוב בשבילה כשהיא נכנסת לחדר הלב שלי הולך בום בה בה בה בה בה דה בה 2X ניסיתי לקחת אותה הביתה איתי אבל היא אמרה שאני לא טוב בשבילה בה בה בה בה בה דה בה 8X

למעלה