יש לי רעיון

DesertRose7

New member
../images/Emo127.gif

דבר 1- וי לא הומואים.. סתם בשביל הרקורד דבר 2- את אומרת הומואים בתור משהו רע?! כי ככה זה נשמע! וזה ממש חבל אם את חושבת ככה! וסתם בשביל הידע.. כי אולי חלקכם לא הספיקו להכיר אותם.. הם בני אדם מדהימים והם ממש ממש חמודים אפשר לראות את זה בהתייחסות למעיריצים שלהם פשוט מתוקים ברמות! ומצחיקים נורא!

DesertRose7

New member
וזה דבר רע?

אז למה אתם אומרים את זה ככה.. ואם הם היו עם גיטרות.. או משהו כזה.. בואו נגיד.. פשוט אחרת מ'להקת בנים' טיפוסית.. אז הם לא היו הומואים?! זה פשוט סטיגמות! ואני כל כך שונאת סטיגמות! אל תיכנסו איתי לזה

PunK RocK 1o1

New member
מה זה קשור?

אני סתם אומרת את זה.. וי תמיד הולכים עירומים בבית וזה דיי מבהיל אותי.. למרות שגם הארי צילם את האיש של דאגי ושם כתמונת מסך בפלאפון אבל לא משנה אני סתם אוהבת להגיד שוי גאיי וגאייז הם חמודים

PunK RocK 1o1

New member
אויייייייי

אם מדברים על גייז אז גיליתי שאחד ממש יפה בלהקה של מישהו מהבית ספר [הם הופיעו בבית ספר..
] גיי.. אוי הוא כל כך יפה איזה בזבוז..

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif ../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif

ני מתגעגעת לV!

DesertRose7

New member
גם אני..

לפני כמה ימים סוף סוף צ**תי את הדיסק שלהם כי התחיל להיגמר לי המקום במשחב.. ושמתי אותו במערכת וזה היה כל כך עצוב
הם היו כאלה חמודים!! אני מתגעגעת לשטויות שלהם!

V התפרקו?!../images/Emo12.gif ../images/Emo80.gif

סורי על הבורות.... פשוט אני לא כל כך מכירה אותם.... ולפי מה שכתבתן פה זה נראה כאילו הם התפרקו.... ואם הם כן התפרקו אז למה?!

DesertRose7

New member
התפרקו לפני כמה חודשים..

הם לא בדיוק מכרו הרבה.. והאלבום שלהם אפילו לא נכנס לטופ 40.. אני חושבת שהם יודעים להסביר את זה יותר טוב ממני ההודעה הרשמית -(אפילו שם הם כאלה חמודים ומצחיקים) Hi ya guys, It's a sad time for us all at the minute and not just because the snow won't settle - although that is obviously very frustrating. Unfortunately, after the best 2 years of our lives, we've decided to call it a day as V. Words can't even begin to express how much fun we've had during our time in the band; meeting all you lot, performing to thousands upon thousands of people, making our own record and going to places we would only of otherwise dreamed of - it really has been incredible. However, for whatever reasons, it just hasn't happened for us as big as we would have liked. It's no-ones fault, it's just that music at the moment isn't quite ready for an all singing, all dancing boyband. Blame Busted. Haha, just kidding. (But seriously - do ) We'd like to say a huge thankyou to anyone who's ever supported the group - be it buying any of our records, travelled to a gig, or even clicked on to this very website, you're all fantastic and we're so, so, grateful. We're sure you'll see more of us in the future as we take various career paths - Mark is going to travel to the moon like Lance out of N*Sync, Leon has set up his own Elvis lookalike agency, Antony can be seen flying harris hawks around various parts of Indonesia and Kevin and Aaron are going to live in New York with Sarah Jessica Parker. But seriously, we've loved every single second of being in V and wouldn't change a thing. Well, maybe the album cover perhaps, hehe…. Take care of yourselves people, Lots of love always, V

mayoosh4

New member
הומוים זה שליתה ../images/Emo3.gif

כבר הסכמתי על זה עם חן. הווו זה הכי מחרמן שדאגי ודני מתמרחים אחד על השני.
.

may90

New member
בנות הכי חרמניות

עובדה ידועה....הבנים הם הסוטים

loner in love

New member
יאאא שקרנית

כשאמרתי לך על שון וניב אמרתי לי [ציטוט] "איכככככ" ואמרת שרק דאגי ודני מחרמנים אותך

mayoosh4

New member
נכון! אמרתי בהתחלה איכ!

ואזזזזזזז עשיתי חושבים והגעתי למסקנה. טוב נו, נכון, רק דאגי ודני מחרמנים אותי. האהאהא.

PunK RocK 1o1

New member
Get Over You

להתגבר עלייך היא נראתה עצובה ובודדה, ואני חשבתי לעצמי אם רק, היא תיתן לי חיוך אבל, זה לא יקרה בדרך הזאת (ככה).. אז לקחתי על עצמי לשאול אותה, האם תרצי חברה ואולי אח"כ, נוכל לדבר קצת אבל, אני פשוט לא יודע מה להגיד.. בגלל שיש לך את כל מה שאני רוצה, ואני פשוט לא יכול להסביר אז, עזרי לי, מותק, אני צריך להתגבר עלייך עכשיו היא מסתכלת לכיווני, אני מקווה לסימן של חיבה, (WTF
) אבל היא בהכחשה, ויש לה כמה דאגות היום.. בגלל שיש לך את כל מה שאני רוצה, ואני פשוט לא יכול להסביר אז, עזרי לי, מותק, אני צריך להתגבר עזרי לי, מותק, אני צריך להתגבר עזרי לי, מותק, אני צריך להתגבר עלייך..

PunK RocK 1o1

New member
Down By The Lake

למטה ליד האגם טוב כדי שתחזרי בגלל שאבא שלך ער הוא אמר שהוא ראה אותנו אמש מתמזמזים ליד האגם עם בחור שהוא שונא הוא לא מסתכל עליי באותה הדרך שאת הוא אמר שאני נראה דיי חמוד אבל אני לא מקבל ציונים ראה את הכוכב על כף הרגל שלי ואת ההתנהגות שלי ויותר טוב לנו כשאבא מחוץ לעיר.. פזמון: או, מתוק, אין לך מה להוכיח אבל אם את מחליטה לצאת זה לא אומר שהוא צריך לדעת או, מותק, אין לך מה להפסיד ויותר טוב לנו כשאבא מחוץ לעיר הוא לא נותן את הסכמתו אז עכשיו אנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו את החתונה המושלמת שאת רוצה צריך לעשות את זה בחו"ל במקום שאת אוהבת אז שלחתי אותנו במטוס להוואי איפה שהמזג אוויר נחמד איפה שאנחנו לבד לא מההמלצות של אבא עוקב אחרינו לפה מהבית זה יהיה רגוע אם נעבור מחוץ לעיר פזמון אני לא יכול להיות סביבו ועייפתי אמרתי לו פעם אחת שחיבבתי אותו, אבל שיקרתי למצוא איזה שהיא דרך לגרום לו לשנות את דעתו מה אני יכול לעשות כדי להיות איתך? פזמון

למעלה