יש פה מישהו????

THE WIZARD 55

New member
בלשון המעטה../images/Emo6.gif

אבל תודה שמייק מצחיק, מקורי, מלא הפתעות באמתחתו:) ולא, אני לא משוחדת.. הוא אף פעם לא עשה הכללות, אבל הוא רואה מה עושים כאן.. זה מעצבן...קונטרה יפה הביא כאן היום.. שיהיה לכולם לילה טוב..

SHITBREAK3

New member
"אתם היהודים עם צבוע ואינטרסנט"

אני בתור חלק מהעם היהודי דווקא כן רואה את זה כפגיעה וכהעלבה
בייחוד כשזה כל כך לא נכון....

Nitay112

New member
האמת? לא מסכים

דבר ראשון - לא מת על יאצפן בלשון המעטה... דבר שני.... - הייתה עוד מפורסמת אחת לפחות שיצאה עם מישהו שהוא לא יהודי ולא עשו מזה כזה רעש עד שכמה רבנים כתבו לך מכתבים וביקשו שתפסיק את הקשר הזה, ואז העיתונים החלו לסקר את העניין (אהם אהם שאראס וחברתו). בקשר לאנשים מהשורה, אני לא חושב שמה שאתה אומר זה נכון. כל אחד באמונתו יחיה ויש הרבה יהודים שיוצאים עם לא יהודים וכל משפחה מקבלת את זה בדרך שלה. יש כאלה שזה לא מפריע להן ויש כאלה שזה מפריע להן. בכל מקרה, במקרה שהיא הייתה יוצאת עם ערבי אני מסכים שהביקורת כלפיה בנושא הזה הייתה יותר גדולה, וזאת עקב הרגישות של הנושא. אבל תן לי לשאול אותך שאלה - כשנוצרי ומוסלמית (או הפוך) יוצאים ביחד הכל עובר בשקט? שמעתי כבר כמה סיפורים שלא הכל היה כל כך ורוד... במקרה הזה אני חושב שהיא יצאה אהבלה משני הכיוונים. אחד - בגלל מה שהיא אמרה. שתיים - בגלל שהיא אמרה. אני יכול לסכם את דבריה: "יש לי כסף, והרבה. תקנאו! לא איכפת לי מאף אחד אחר, כי אני טובעת בכסף. לא בא לי לעשות שירות לאומי או צבא כי למה לעשות אם אפשר להרוויח עוד כמה מיליונים מהצד?!" קיצר - אין לך "קייס"...

ינשוף4

New member
../images/Emo45.gif צודק

וגם, בקשר לדוגמה השניה שהבאת. לא זכור לי שהסיקור התקשורתי, או התגובות בציבור, היו שליליות.

לנדסמן

New member
הצביעות היא שלך

אם הייתה מגיעה אליך בחורה מכוערת ומתחילה איתך, היית יוצא איתה? ואם הייתי מוסיף את הנתון שיש בחשבון הבנק שלה מיליארד דולר? אז כעיקרון, אני אישית לא הייתי יוצא עם גויה, אך אם מדובר בגויה מפורסמת ומיליארדרית אני בהחלט הייתי שוקל שוב (טוב, על מי אני עובד? הייתי יוצא איתה בשנייה). אז כן, יש לכל אדם ערכים, אך לא צריך להיות נעול עליהם, המציאות לפעמים מכריחה אותך לפעול בניגוד אליהם, ואחד הערכים של העם היהודי הוא ניסיון מתמיד לא להתבולל, ולא כי השאר נחותים, אלא כדי לא ליצור מצב שבו נתמעט או חס וחלילה ניעלם, אז אם קורה פה ושם נישואי תערובת או התבוללות, אפשר להעלים עין, כל עוד התופעה אינה גדולה.

ksimeroni

New member
צודק ג'וניור

זה נכון מאוד שבני ישראל לא אוהבים את שידוך בנותיהם לגויים (אגב, בעיקר לא את שידוך בניהם לגויות), יהודי שיטען שאין דברים בגו הוא שקרן או שהוא לא חי במדינת ישראל. יש פה פשוט בעיה של השקפת עולם - האשכנזים (בדרך כלל חילונים גמורים ועמוסים בכסף) לא יעשו עניין כל כך גדול אם הבת תתחתן עם מליאן נוצרי מערבי, אם היא תרצה להתחתן עם ערבי ינשלו אותה מהירושה. לעומת זאת, אצל העם ה"פשוט" או אצל בני ערב יתעללו נפשית בבחורה, יטיפו לה מוסר, ויעשו הכל כדי לגרום לפרידתה מהגוי, ע"ע לינור אברג'ל. לאשכנזים השמאלנים יש יותר פתיחות לעניין הזה, בדיוק כמו שיש להם יותר פתיחות לגבי הצום ביום כיפור, אכילת בשר טרף או פתיחת החנויות בשבת, בדיוק כך אין להם בעיה שנכדיהם והמשך השושלת שלהם לא יחשבו ליהודים. מנגד ליהודי ערב יש זיקה הרבה יותר חזקה לדת ישראל, הם פחות מתבוללים ואצלם זה נחשב אסון אם יהודי מתחתן עם גוי... תראה את כל אלו שלעגו לך ואמרו שאתה מדבר שטויות. הרי גם אתה וגם אני יודעים שההיפך הוא הנכון. המסקנה המתבקשת היא שהיהודים שכותבים פה הינם יהודים מאותו המקום, מאותה העדה, ובעלי אותן הדעות, לכן הם לא מכירים את הלך הרוח הישראלי, אם הם ירדו קצת אל העם ויתחילו להסתובב קצת בשכונות הם יופתעו לגלות את מה שאתה ואני כבר מזמן יודעים... לכל היהודים שנעלבו - אין מה לעשות, זאת המציאות. השקפת העולם והערכים עליהם גדלתם שונה מהשקפת העולם ומהערכים עליהם גדלו יהודי ערב. פשוט תחיו עם זה. ולשאלת השאלות - האם אני הייתי יוצאת עם גוי... ברור שלבי זועק לא באימה, אבל אני בכל זאת לא מוכנה לחתום על זה, מי יודע מה יהיה? אבל אישית אין לי בכלל בעיה עם זוגות מעורבים, בהם הצד היהודי לא המיר את דתו.

respecta1

New member
אני ממוצא מרוקאי

ואני לא מכיר אף אחד לא מהמשפחה שלי ולא בכלל מהמשפחה הגדולה אם עכשיו אני אקום ואתחתן עם נוצריה ההודעה שלך התעלתה בהזיות על ההודעה הראשונה, כי הוא פשוט לאדע על מה הוא מדבר..אתה מתנהג כאילו אתה יודע אבל אומר דברים שאין להם קשר למציאות ה-ז-ו-י

ksimeroni

New member
שים לב למה שאתה אומר

אתה אומר שאם תרצה עכשיו להתחתן עם נוצרייה אתה לא תשים על אף אחד ממשפחתך. אבל משפחתך עדיין תשים עליך, ועדיין תציק לך, ועדיין תכעס עליך ותאיים עליך.... לא מדובר פה עליך אישית, מדובר פה על הכלל. איזה הזיות בדיוק? אתה לוקח את כל מה שהוא כתב באופן מאוד מאוד אישי. יכול להיות שאתה גם יהודי וגם אין לך בעיה להתחתן עם גוייה, אבל לרוב העם היהודי יש בעיה עם העניין הזה. מה כל כך הזוי פה?

respecta1

New member
אה?

איפה בדיוק כתבתי שאפחד לא ישים? כתבתי שלאף אחד לא תהיה בעיה עם זה.. ברור שאני אקח את מה שהוא כתב באופן אישי "העם היהודי עם צבוע ואינטרסנט" אין לאף איש שאני מכיר בעיה עם זה ואני מכיר כמה זוגות מעורבים והם כמו כל זוג.. זה הזוי כי זה בקושי קיים רק אצל הדתיים ובגולה.. ואפילו הם יותר ויותר מקבלים את זה, אז על מה אתה מדבר?? הגיבו לך פה 6 מהיהודים מתוך ה6 שיש בפורום הזה ואמרו שזה הזוי ואין לאף אחד בעיה עם זה.. מה הסיכוי שזה יקרה אם ה"רוב" או נגד זה?!

ksimeroni

New member
נראה לי שאתה סופר מיתמם....

כשתבוא לסבתא המרוקאית שלך עם בחירת ליבך הנוצרייה, היא תספוק כפיים בשביעות רצון, תפרוץ בצהלולים (אני שונאת את המילה הזאת, לתשומת לב האקדמיה ללשון...
) ותרוץ לספר לחברותיה השכנות, או שהיא תעקם את הפרצוף ותשאל אותך אם אתה בטוח, ואם אין מספיק בחורות יהודיות להתחתן עימן? לא נראה לי הגיוני שלאף אחד לא תהיה בעיה עם זה.... ג'וניור צודק כשהוא כותב שבנושא הזה עם ישראל הוא צבוע ואינטרסנט, למרות שלמעשה הוא מתכוון לתקשורת השמאלנית החד עדתית בהרכבה, שהיא זו הצבועה והאינטרסנטית, היא פשוט משליכה עלינו אוטומטית, כי מה לעשות, למרות שכף רגלנו לא דורכת בשביליה, זאת עדיין התקשורת של היהודים בישראל. גם אני מכירה מספר זוגות מעורבים והם לא בדיוק כמו כל זוג בישראל, לא מבחינת היחס הממסדי ולא מבחינת היחס החמוץ של התושבים. ברור שיש יהודים שמשוחררים מסטיגמות, אבל אלו ממש לא הרוב. אין פה כל קשר למה שקורה אצל הדתיים או בגולה. לבני ישראל אסור להתחתן עם גויים אלא רק עם יהודים, ורוב העם מסכים עם הקביעה הזאת. לסיכום - אני אישה ואני יהודיה, כנראה היהודיה ה-7 בפורום הזה לטענתך.... לא נורא, 7 הוא מספר טיפולוגי...
אבל שוב, אם כל היהודים בפורום הזה גרים בקיבוץ או בסביון או בבועות אחרות בישראל, דעותיהם ממש לא משליכות על שאר החברה.

THE WIZARD 55

New member
איזה אישה../images/Emo68.gif

ראיתי שהגיב לך רק אחד, איפה יש כאן 6?
מה שלומך קרמיסימו?

ksimeroni

New member
../images/Emo13.gifוויזי וויזי...

המצאת לי שם של גלידת שמנת מפנקת ונטולת עכבות....
respect1 טוען שיש פה רק 6 יהודים, לכן לפי רשימת האוכלוסים שלו אני היהודיה ה- 7! כל עוד אני מסוגלת להתווכח ולצעוק שלומי טוב!

ksimeroni

New member
איזה טעם תרצי היום גברתי?

(סמיילי של משרתת...) אל תגידי לי - בטח תרצי טעם טעים!

THE WIZARD 55

New member
אני מניחה שאת לובשת כרגע

רק סינר ומצנפת על הראש....
בא לי היום על דובדבנים..יש באמתחתך?

respecta1

New member
../images/Emo6.gif

אין יותר מה לפרט, אני לא יודע מה עוד להגיב כי זה פשוט לא קשור למציאות, אני לא מכיר איש אחד שיש לו בעיה שגם הבת\ בן שלו יתחתנו עם נוצרים בודהיסטים גם חייזרים נחמדים ילך.. אולי עם מוסלמים אבל זה מסיבה אחרת ולא קשור.. ואפחד פה לא גר בסביון או קיבוץ, אם 6 יהודים מתוך ה7 שיש פה קופצים על כמה שזה הזוי ולא קשור למציאות..כנראה זה באמת לא נכון

ksimeroni

New member
אתה ממש משעשע....

נראה לי שמי שהזוי פה הוא אתה.... איזה יהודי יהיה מרוצה אם ביתו תתחתן עם גוי???????? (וחיזר הוא גם גוי)

respecta1

New member
אני

אבא שלי אמא שלי אחותי אחותי השניה דוד שלי דוד אחר שלי דוד אחר שלי דוד אחר שלי דוד אחר שלי דוד אחר שלי דוד אחר שלי דוד אחר שלי דוד אחר שלי בן דוד שלי בן דוד שלי בן דוד שלי בן דוד שלי בן דוד שלי בן דוד שלי בן דוד שלי בן דוד שלי בן דוד שלי בן דוד שלי בן דוד שלי בן דוד שלי בן דוד שלי בן דוד שלי בן דוד שלי סבתא שלי חברה שלי ידידה שלי ידידה שלי ידידה שלי ידידה שלי ידידה שלי ידידה שלי ידידה שלי ידידה שלי ידידה שלי ידידה שלי ידידה שלי ידידה שלי ידידה שלי ידידה שלי חבר שלי חבר שלי חבר שלי חבר שלי חבר שלי חבר שלי חבר שלי חבר שלי חבר שלי חבר שלי חבר שלי חבר שלי חבר שלי חבר שלי חבר שלי חבר שלי חבר שלי חבר שלי חבר שלי חבר שלי חבר שלי חבר שלי חבר שלי חבר שלי חבר שלי חבר שלי חבר שלי חבר שלי חבר שלי חבר שלי חבר שלי חבר שלי חבר שלי חבר שלי חבר שלי חבר שלי חבר שלי חבר שלי חבר שלי חבר שלי חבר שלי חבר שלי חבר שלי חבר שלי חבר שלי חבר שלי חבר שלי חבר שלי חבר שלי חבר שלי חבר שלי חבר שלי חבר שלי חבר שלי חבר שלי חבר שלי חבר שלי חבר שלי חבר שלי חבר שלי חבר שלי חבר שלי וכל שאר האנשים שאני מכיר

למעלה