יש פה מישהו????

mike00

New member
איך ידעתי??

לנו היהודים יש שיטות,קודם אנחנו לוקחים קצת דם של ילדים ערבים ומוהלים עם קצת וודקה, לוקחים 5 זנבות של שועלים מגולחים וקוצצים דק דק לתוך הסיר,כל זה ביחד עם אבקת עכברושים טחונים וטיפת מוח של ערבי בתול[טוב על מי אני עובד?ערבי....אין שם יותר מטיפה].... כל זה על אש קטנה+קריאה של כמה לחשים מהקבלה וצ'יק צ'אק עליתי עליך יסחבי..

SHITBREAK3

New member
וואייייייייייייייייייייי

כולכם נהייתם לי סטנדאפיסטים?! אני דווקא שם לב לזה שכבר אין לכם מה להגיד אתם מתחילים עם הבדיחות המפגרות האלה (וד"א גבר....אתה לא מצחיק בגרוש
) למרות ששמעתי שבקאמל מחפשים מופעים חדשים אז תנסה אולי יצליח לך

THE WIZARD 55

New member
היה לו מסר סמוי לג'וניור

אתם עוד תלמדו להכיר אותו ואת ההודעות ההזויות שלו
הרבה בין השורות מאשר בשורות עצמן...

גידעון1

New member
ההודעה הזאת בהחלט מתמודדת על קטגוריית

ההודעה המטומטמת ביותר בפורום זה. על אותו משקל אני יכול לומר שאתם המוסלמים עם מטורף על כל הראש, אם אישה תצא עם גבר שהוא לא מוסלמי ישר ירצחו אותה במסגרת "רצח על כבוד המשפחה". מאחר ולא היתה לך בעיה לעשות הכללה על כל היהודים אז לי אין בעיה לומר שכל המוסלמים רוצחים מטורפים

junior gong

New member
חחחחחחחחחחח

איזה יופי.......פתאום כל אלה שמכללים לי בפורום הזה כבר חודש ואומרים לנו אתם הערבים ואתם הפלסטינאים ותוקפים אותנו ערביי ישראל הניטראלים התמימים הטהורים בשיתוף פעולה עם האוייב, פתאום כולם נגד הכללות ברגע שאני הכללתי אותם וקיטלגתי אותם תחת מעטה של צביעות חחחחחחחחחחח אני ממש נהנה מזה, אתם נותנים לי להרגיש שאני הרוח ואתם המפרשים..........שוטי שוטי ספינתייייייייייי גדעון, חכה אל תכניס את ההודעה למעלה בגדר ההודעה הכי מטומטמת עדיין, אני מכין עוד הפתעות בהמשך. ייצא המצרע מהשק, כמה קל להפיל אותכם ברשת, ולאהי אתם עוד כאלה קטנים בישביל להבין את הכוונות הזדוניות עם המוקשים בהודעות שלי, כולכם נפלתם
, אין צדיק בסדום, יהודים טיפשיםםםםםםם גזענים......פויה פויהההההה

גידעון1

New member
אתה באמת חסר הבנה

כתבתי את התגובה שלי בציניות כדי שתבין עד עד כמה התגובה שלך מפגרת. אולי הביטוי לא היה ברור בציניות אבל כתבתי "על אותו משקל" הכוונה בביטוי זה שהתגובה שלי נכתבה באותה רמה של התגובה שלך כלומר התגובה שלי מפגרת על אותו משקל כמו ההודעה שלך. הסיבה לתגובה שלי נובעת דווקא מהצורך שתבין עד כמה ההודעה הראשונה שלך מפגרת. את אותה תחושה שהרגשת מההודעה שלי תרגיש עכשיו על ההודעה שלך

junior gong

New member
אל תגיד חוסר הבנה גידעון איש

תהיה פוליטיקלי קורקט תגיד הבנה סלקטיבית ! אני מסנן מההודעות את התפל בעיני ומעבד את החשוב לטעמי. בוא אני אגלה לך סוד, לא ציפיתי שלהודעה כל כך מטומטמת יהיו כל כך הרבה תגובות ומהלומות, אנשים כנראה נמשכים לטימטום

THE WIZARD 55

New member
הייתי פהההההההההההההה,, אהלין

חחחחחחחחח הוא לא חדש
מה שלומך?..טוב לראות אותך כאן...

THE WIZARD 55

New member
../images/Emo6.gif כל כך נכון..

אם זה לא היה ליאונרדו, וזה היה איזה חליל איזה לכלוכים היו רצים עליה
תמיד ההודעות שלך הורגות אותי מצחוק

SHITBREAK3

New member
אממ נשמה.....

אין לך מושג איזה ליכלוכים רצים עליה בלי קשר לבן הזוג שלה

junior gong

New member
לא סובלת את בר רפאלי?

את יודעת שלפי מידות הדוגמניות 90-60-90 היא הבחורה הכמעט יחידה בעולם שיש לה את המידות האלה בדיוק? חוץ מזה היא מהממת בטרוף אחת הנשים הכי יפות בארץ, על מה את מדברת? מה לא סובלת אותה? אין חתונה ! אינתי טאל2 טאל2 טאל2

THE WIZARD 55

New member
הכל פוטו שופ..

אצלי היופי טבעי.. זה לא רק הפרצוף המעוך שלה, זאת האישיות המגעילה שלה תגרש אותי? אתה יודע שלא תמצא מישהי כמוני..פשוט אין!

THE WIZARD 55

New member
אחרי שקראתי את כל השרשור..

לא ראיתי שהוא קילל כאן מישהו.. הוא הביא סיפור, ומסקנות, שאני מסכימה עם מסקנותיו (למעט ההכללה, למרות שאני חושבת שגם הרוב היו מנדים אותה מהחברה, אם בחורה X היתה יוצאת עם ערבוש) הוא הכליל בכוונה, בכדי לתת לכמה אנשים שעושים זאת כאן על דרך קבע..הרגשה נפלאה לא? לקבוע על האחרים עובדות, להאשים אותם.. חבל שהיו כאן כמה הודעות שבהן מעליבים אותו.. כש"מכלילים" את כל הערבים כאן, לא ראיתי אחד שקילל או העליב.. וחוץ.מזה אני חושבת שזאת תהיה צביעות לאמר שליהודים אין בעיה שיהודיה תתחתן עם ערבי.. הפעם ללא הכללה:(..

mike00

New member
אני אגיב רק על חלק אחד

ליהודים שכן אכפת להם מהנושא לא משנה אם זה יהיה ערבוש או אם זה יהיה נוצרי מסריח או בודהיסט מחורבן...

THE WIZARD 55

New member
תאמין לי שאכפת לרוב..

בין אם דתיים ובין אם לא.. אני ממשיכה לקרוא את השתלשלות השרשור:(

למעלה