יש שרשור

ליטל ו

New member
../images/Emo13.gif

איזה סטריאוטיפ, את לא סטריאוטיפית. אנחנו מתווכחות הרבה, אבל יש לי הרבה כבוד לאינדיבידואליזם שלך. סעיף 5 - אהבתי :)

s h i r r

New member
איזו

מקסימה
בקשר לריקוד... לא רק טרנסיות רוקדות, עזבי את הסטריאוטיפים ולכי על זה. תזמיני אותנו להופעה?

*

(רק רציתי לכתוב, שהמון פעמים שאני קוראת את הפורום הזה, זה עושה לי חם ופרוותי מבפנים
) (טוב, טוב, חוזרת לצללים....)

אורי 0

New member
מהצללים?

(כלוומר אם את רוצה - זכותך, אבל נורא היינו רוצים להכיר אותך...)

זה בגלל משהו שאני כתבתי../images/Emo35.gif

פשוט כתבת את זה בתגובה להודעה שלי... ובכלל, בא לך להציג ולספר על עצמך אולי?

ממ..:) ../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif

ולטורפדאית- כן,זה היה בתגובה להודעה שלך :) כי היא היתה ממש מקסימה ומשעשעת... אז נהיה לי חיוך ענק
, אבל לא משהו ספציפי.. ולספר על עצמי? 5 עובדות? טוב, הידד, אבל אני אצטרך שנייה לחשוב.. (אני גם לא יודעת מתי אוכל להגיב, הטכנאי החרים לי את המחשב ): ואני כרגע בבית של אנשים טובים שהסכימו לחלוק איתי את שלהם.)

*

טוב, כתבתי עכשיו בשירשור המבוכות, הודעה שחשבתי וחקרתי בתוך תוכי ממש ברצינות, והיא נמחקה ): ): ): (מקווה שיהיה לי מחשב מחר לשחזר, כי זה ממש מהנה :)

ליטל ו

New member
הממ...

אתם יודעים עלי די הרבה :) (ואדם - אותך אני לא כוללת). אוקיי - עשיתי פעם יצירה שעסקה באיך אנשים אוכלים קרמבו (טוב, נשענה על זה). השקעתי המון זמן בסידור ספריית בית הספר שלי כשהייתי בכיתה ו', בחופש הגדול, ובשנה הבאה הרסו אותה ובנו אחרת. רוב הריהוט שלי כרגע הוא ארגזים - עברתי דירה כל כך הרבה פעמים שנמאס לי לפרוק. מעולם לא צבעתי את השיער (חוץ מקצה קצווה פעם, כשהיה שם ירוק והיה לי משעמם בידים ורציתי לראות אם זה יעבוד בלי חמצון). אממ... אנשים שמכירים אותי! מה אנשים לא יודעים עלי? אוה. שכשהייתי קטנה (5 ונדמה לי... 7 או משהו) הערצתי לכמה דקות את עפרה חזה ואת ירדנה ארזי. בערך :) אוה - והיתה לי חבורה בלשית והיו לנו גנבים אמיתיים לעקוב אחריהם! :)

s h i r r

New member
../images/Emo13.gif

מהכל דווקא הכי מעניין אותי לראות את היצירה (לראות? לשמוע? אפשר גם לכתוב על זה שירים זה נושא רציני), ואם הירוק עבד בלי חמצן. ואם היה לחבורה שלכם ווקי-טוקי ושפה סודית.

ליטל ו

New member
../images/Emo13.gif

היצירה אבדה במהלך מעבר בין דירות. וזה עצוב לי במיוחד, כי היו שם כמה צילומים שממש אהבתי, למשל שני בחורים שמחזיקים גזר בין הפיות (הלכתי על קלישאות, מן הסתם) - אחד נועץ שיניים ו*לוקח*, אחד מחזיק עם השפתיים ונמס. כה יפה! הם היו כל כך מעבר לצפיות שלי... :) הירוק עשה גוון ירקרק יפה ונעלם אחרי כמה שטיפות. בא לי לצבוע ככה את כל השיער, בגלל זה אני זוכרת. לחבורה שלנו לא היה ווקי טוקי אבל כן היתה שפה סודית - מילים וכתב. אני עדיין משתמשת בכתב כשאני רוצה לכתוב משהו שאף אחד מלבדי לא יבין :)

:)

בגיל 5 הערצתי את שתיהן.. פשוט כי לא הצלחתי להבדיל ביניהן. והחבורה שלי גם עקבה אחרי אנשים. ופיתחנו המון תיאוריות נורא מסובכות על דרכי הפעולה של הפושעים, אבל מעולם לא הצלחנו לטפול עליהם שום אשמה...
. וגם הייתי מכריחה את כל הילדים לקרוא איתי ספרי רפואה(כמעט אקדמים כאלה P: שלא הבנו בהם מילה) במשך שעות, שיהיה לנו ידע רלוונטי כשניפצע במבצעים שלו.

ליטל ו

New member
!

איזה מגניב! את זוכרת משהו מזה? איזה מן דברים למדתם? אני הכרחתי אותם ללמוד על סמים, דרכי הפקתם וכו', מורס וניסיתי את השיטה ההיא עם הדגלים, מה שלא כל כך הצליח :) , ולמדתי בעיון עזרה ראשונה מאיזה ספר. האמת שבכיתה ה'-ו' הייתי הרבה יותר מסוגלת להגיש עזרה ראשונה מרוב המבוגרים בסביבה. אני יודעת שהייתי עושה את זה טוב (בהנחה שהספר הנחה נכון). הייתי תלמידה מאד אחראית ומדוקדקת, בדברים שהיה לי אכפת מהם... :) גם אנחנו לא תפסנו אף אחד מעולם, אבל מצאנו תעודת זהות שגזרו ממנה את התמונה, תכולות ארנקים מלבד הכסף ולא ברור לי מה עוד, כל מני דרכונים ומי זוכר מה... ובגדים, ומסמכים שרופים...

אמממ...

כל מיני דברים מפחיידים של חסימת עורקים, והוצאת גופים זרים מכל מיני מקומות... P: די הדחקתי. הדגלים! הדגלים! לימדו אותנו את זה במחנה קיץ של צופים. היה משעשע ואדיר, אבל שכחתי כבר ביום שלמחרת. וואו, הייתם מבריקים. לנו היו בעיקר תאוריות מופרעות על מלחמות ופשעים שמתרחשים בלילות בפארק שליד הבית. ומצאנו עקבות, ואספנו ראיות מאוד מאוד מאולצות.... והיינו רושמים הכל בפרוטוקולים של החבורה.

ליטל ו

New member
מיפ :)

נשמע בדיוק כמונו. כה מגניב! D-: היו לנו גם תאוריות כמו למה האור אצל השכנים שלי כבה ונדלק כל הזמן (ייתכן שפשוט בעיה עם הנורה), וישבתי וכתבתי את האורכים, אבל זה לא היה מורס, כנראה, כי האורכים השתנו מאד, וכו' :) ומעולם לא החזקנו פרוטוקולים ממשיים. היו פנקסים פה ושם, וכו', וניירות שהחבאנו בתוך כריות וכל מני כאלה, אבל לא פרוטוקולים מסודרים *g* יו, היינו יכולים לשתף פעולה *g*

למעלה