יש שרשור

ממ..

דוד רחוק מאמריקה של אמא שלי, סיפר לי פעם פעם, (היום הוא כבר מת) שהוא היה פועל במה של ג'ון לנון בסיבוב הופעות שלו בארה"ב... והוא היה קורא לו uncle . תמיד רציתי לספר את זה בהתלהבות למישהו....

תמיד חשבתי ככה....

אבל אף אחד לא הסכים איתי אפפעם. (אולי כי התחלתי את הסיפור ב"דוד של אמא שלי הכיר את ג'ון לנון") (אבל האמת היא שהוא רק סחב בשבילו מגברים.....)

DrSnoop

New member
כן, זו היא,

רק שנדמה לי שקראו לה רותם איטח- אשבל, וכשהיא התחתנה לפני איזה שנתיים זה הפך לאבוהב. וחבל, כי היא ויצרה על שם משפחה כל-כך קליט, מוסיקלי ונעים לאוזן :)

ליטל ו

New member
אכן היא :)

הייתי הצוות טכני שלה במגמת תיאטרון (כמה שכבות מתחת) כשהיא שחקה, מכולם, את וונדלה מהאביב מתעורר (דווקא אהבתי את הבחירה המוזרה. בכלל אהבתי את ההפקה).

אורי 0

New member
אביב מתעורר ../images/Emo99.gif

ההצגה המושלמת לילד בן 14. ולפני ההצגה, ב"פואיה" (יש מלה אחרת בשביל זה?) של תאטרון י-ם, היה מופע של שירים מאת המחבר - "שחטתי את דודתי". ובמופע הזה היה שיר על בחור שמתאהב בבחור אחר, כשברקע היו שתי נשים שעושות פה פה פה, "כאילו" כדי שלא ישמעו. זה היה 79' ובשבילי זו היתה אולי הפעם הראשונה ששמעתי על העסק בצורה של "כן, נכון, מה יש?!"

ליטל ו

New member
אוה :) חמוד! :)

אני הייתי בת 15 :) וכן :) עדיין יש לי כבוד להצגה בזכות המסרים והחתרנות :) ולא ראיתם אומץ עד שראיתם את אליאן וניר (שניהם בחורים) מתנשקים בהופעה מול ערסי בית הספר שבו הם יצטרכו ללמוד עוד שנה וחצי :) "אני רוצה ללקק את הקצפת!" חמודונים :) כמובן, היתה ההופעה שבה הם השתפנו... טוב, אולי כן ראיתם אומץ ;)

אנשים מפורסמים זה אני../images/Emo70.gif *מתלהבת*

אתם אוהבים מוזיקה יוונית במיקרה? כי הזמר סטאלוס הוא דוד שלי. מכירים אותו? למדתי ביסודי באותה שיכבה עם הבן של חני נחמיאס, הבת של ראש עיריית גבעתיים, וכמה כיתות מתחתיי עם הבת של דורון ג'מצ'י, ואולי עוד מישהו ששכחתי. בתיכון למדתי עם אחיין של רונית תירוש (מנכ"לית משרד החינוך) וההורים שלי בלי קשר גם גדלו עם אחות שלה. יש לה גם בן ובת דוגמנים שמופיעים לאחרונה הרבה בתוכניות טלוויזיה. למדתי בתיכון שלמדו בו לפניי גם עודד קטש, בקי גריפין, לילך סונין (מערוץ הספורט), טל ברמן וגיל קופטש. ואני שכנה של אורנה ומשה דץ. עכשיו חסר לכם שאני לא מקבלת על ההודעה הזאת תגובות חחחחחחחחחחח

DrSnoop

New member
בת דודה של אימא שלי

סיפרה לי שקרובת משפחה שלנו... שכבה עם דיוויד בואי!!!!!!!! מישהו שקשור אלי באיזושהי צורה שכב עם דיוויד בואי! לי לי לי לי לי לי לי!

כרגיל קצת באיחור.

1. אני מאוד אוהב ספרים וקורא אותם בכמויות סיטונאיות. אני גם קורא מאוד מהר, לא ברור למה, אבל כנראה פיתחתי מיומנות כלשהי עם השנים. לפני שבועיים קראתי חמישה ספרים בארבעה ימים, כי הייתי נתון במלנכוליה קלה. 2. לפני כחודש עזבתי את הצבא, אחרי שנה וחמישה חודשים, על רקע מצפוני. 3. ואמא שלי כתבה לי פתק איחולים. הוא היה מקופל והיה כתוב עליו בצד אחד "שניקי" ובצד השני "פתח" עם חץ. 4. שבוע לפני השחרור אמא שלי העניקה לי במתנה חירור בשתי אוזניי. אף פעם לא היו לי חורים באוזניים, בכל אופן, לא כאלו סטנדרטיים שעושים לילדות בגיל 6. יש לי אחד בלמעלה של האוזן. חוץ מזה היה לי נזם באף מכיתה ח' (הייתי הראשון בבית הספר) והחור עדיין קיים, אחרי שנה וחצי בלי עגיל בתוכו, ועשיתי שלוש פעמים עגיל בגבה. אני רוצה עוד, אבל אין לי כסף. 5. אני צמחוני כבר יותר מחצי שנה ולאחרונה עברתי לטבעונות. ביום שישי האחרון זו הייתה ארוחת-שישי הטבעונית הראשונה שלי עם המשפחה.

לחלוטין.

סיבות עקרוניות. אני לא סגור סופית על זכויות בעלי חיים, מבחינה רגשית, אבל לגמרי בקטע של לא לפגוע בבני אדם ובחיות גם יחד.

DrSnoop

New member
כיף לך,

אני הייתי טבעונית חצי שנה ופשוט לא הצלחתי להמשיך. הייתי בדכאון בכל מקרה, וזה פשוט גרם לי להרגיש חסרת אונים. הלוואי ופעם אני אצליח. אבל אני צמחונית מגיל 14, כמוך, מסיבות אידיאולוגיות. וגם מסיבות רגשיות.

אוה,

אתמול אכלתי חומוס לארוחת בוקר, לארוחת צהריים ולארוחת ערב.
זה די מתיש, כך שאני יכול להבין למה הפסקת. צמחונות זה גם מצוין. את יודעת, לכל אחד יש את הגבולות שלו.

אורי 0

New member
גם אני אוכל המון חומוס

ואתה יכול להכין מג'דרה. בכלל עדשים זה יופי של דבר. וטחינה כמובן. אם אין לך תקציב לטופו ולחלב-סויה, אתה יכול לקנות פתיתי סויה יבשה בחנויות גרעינים וגרגירים למיניהם, להשרות אותה ולבשל אותה (כמובן עם איזה תיבול קטלני כי סויה זה דבר סר-טעם).

למעלה