כאן נמחקה הודעה

meital G

New member
כאן נמחקה הודעה

כאן נמחקה הודעה על ידי הנהלת הפורומים

מה יא שוקיסטים ?

מה קורה ????? אני הייתי מיועד להיות מנהל בפורום הזה, אבל בגלל בעיות משמעת במערת תפוז ובגלל שהתגייסתי, זה לא ממש יכל לצאת לפועל, אבל שיהיה לכם פנאן פה, והנה הודעת הכניסה שלי לפורום אם זה מעניין מישהו: http://157.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=909&msgid=23907723

meital G

New member
כאן נמחקה הודעה

meital G

New member
כאן נמחקה הודעה

Bennytt4

New member
מצטרף לשרשור לפני שאני יעלם...

שם בן... מין ? נו, באמת... חבר - לא בעסק... חברה - גם לא בעסק... סתם, אין. בן 18 מאשדוד. וואי כל שאר השאלות זה כבר שאלון 60...

שלום לכולםםםםם../images/Emo13.gif

שם-דניאל ו..אני בת..
בת 16 -מממ חבר אין מקום מגורים- אזור תל אביב.. ואני חולהההההההההההההה ובגלל זה אני בבית עכשיווווווו בהההההההההההה

Bantus

New member
אז יש פה 2 דניאל...

חחח...גם לי קוראים לדניאל... יש לך אחלה שם...חחח...

מלשב 669

New member
אני

צח
18 וחצי לא תכונה דומיננטית:עקשן שונה מאחרים:חובב רוקי מושבע הכי שונא:את הגניחות בצ'אט אדם שהשפיע:רוקי! סדנה שהייתי רוצה ללכת:לא אוהב סדנאות הכי מפחיד:הגניחות בצ'אט רוצה עוד כישרון:להיות מצחיק(אנשים תמיד אומרים שאני לא
) דבר ראשון שאני מסתכל:שיער דבר ראשון שמסתכלים עליי:אין לי שמץ חלק שהייתי משנה:אצבעות ארוכות יותר הכי מעצבן אותי:הגניחות בצ'אט היא בחורה מאוד מצחיקה הגיע הזמן שהגניוחת בצ'אט יפסיקו בנים לא בוכים!

שלומלום...

שם -שני
גיל - 18 יש לך חבר\ה ? אממ אין לי חבר כרגע מקום מגורים - חולון ועל השאלות האחרות אני יענה רק ליאיר לפיד... סתםם אין לי כוח... מתנצלת...

Ella175

New member
יו תורי ! ישששששששששששש

שם : אלה כן. אני בלונדינית, לא קאובוי עם שפם. גיל 18. יש לי חבר- ושמו בבאי, איזה מזל שבא אליי, כי הוא מצחיק, והוא צוחק, והוא יודע לשחק ויש לו אלף ידידים בין החיות והילדים... גלו לי ידידיי....מאין בא בבאי... מקום מגורים - שבטה בקרוב התכונה הכי דומיננטית - בלונדינית אלה היא בחורה מאד רעועה נפשית ומסוכנת לקהל הגברים באשר הם. ואל תגידו שלא הזהרתי. הגיע הזמן שמיטל תודה בזה שאני האחת והיחידה בשבילה. בכיתי אתמול. לאחר שהבנתי שאני מתגייסת עוד מעט ואז אני ומיטל לא נהיה משק"יות ממטרות ביחד העולם אכזרררררררררררררררררררררררררררררר הדבר שאני שונה - אני עושה גרעפס בציבור אני הכי שונאת שיורדים על בלונדניות. למרות שהרוב נכון. הייתי שמחה ללכת לסדנה לטיפול נפשי לנפגעות החמצון מפחיד אותי למות בצבא לפני שאני אספיק לצבוע ואז בהלוויה יהיו לי שורשים. הייתי רוצה שיהיה לי את הכישרון להיות מכשפה גדולה ואכזרית ולהתעלל בצ'ונגים באשר הם. הדבר הראשון שאני מסתכלת זה העיניים. כדי לראות אם הן מופנות לפרצוף שלי או מלחשוף. הדבר הראשון שמסתכלים בי זה...צבע שיער, תחת, עינים, מחשוף, רגליים. הייתי משנה את האף. למכשפות אין אף יפה. מעצבן אותי שלפעמים בצאט של שוקולד יש קופי מצרים.

popistit

New member
גמאני!

אז ככה...
שם: קארין
יש לך חבר\ה ? לא
מקום מגורים - מרכז

אוליאני

New member
חחחחחחח יאללא למה לא

שם -אמממ דור או -מה זה או? גיל -18 יש לך חבר\ה ? מממ ... :( לא (כאילו חברה ...שלא תתהו..) מקום מגורים - בכסא מול המחשב הזה מה התכונה הכי דומיננטית שלך-...ואללא לא יודע אולי שאני מסטול כל הזמן... מה הדבר שאת\ה שונה בו מאחרים-...אמממ....שאני מסטול כל הזמן...בעצם לא זה לא שונה מאחרים....שאני מסטול אני מנגן יותר טוב זה כן שונה!!! מה את\ה הכי שונא- בי ??כאילו...מה? תגדירו...בכלליות פ ר ח ו ת... בי...תאף.. כאילו הוא לא כ ז ה נורא אבל ...לא יודע הוא ניראה לי גדול כזה אבל...לא יצא לי להסתכל על עצמי מהצד אז.. מי האדם שהכי השפיע עליך-יש 2 אפשר? אז צ'יץ' וצ'נג :)))) באיזה סדנה או טיפול היית שמח ללכת-המממ או זה מסובך...האמת שאם ליהיות רציני אז אני מת ללמוד משחק...למדתי במצפה רמון והעיפו אותי :( מה מפחיד אותך- פרחות (וכשאני מסטול....אז הכפכפים האלה של הפרחות שעושים רעש של סוס סליחה תיקון עדר סוסים) איזה עוד כישרון היית רוצה שיהיה לך- ...האמת...שיהיו לי כל מיני כוחות על טיבעיים כאלה(מה קרה תנו לחלום) מה הדבר הראשון שאתה מסתכל עליו באישה- ראסמי...חי חי/פרצוף של מלאך כזה* !!!מה מישהו יכול להגיד שעם יש לה מחשוף זה לא הדבר הראשון שהוא יסתכל עליו.....(אם היא לא בת 13...) מה הדבר הראשון שגברים\נשים מסתכלים\ות עליו בך-שיער...עיניים פעם ...ידידה שלי אמרה לי שיש לי עניים יפות ושזה הדבר הראשון שהיא שמה לב בי (כההההה נכון) איזה חלק בך היית משנה-עצם היותי אני(חוץ מהכישרון ה...מדהים אני חייב לציין ...למוזיקה ומשחק) מה מעצבן אותך- עוד פעם??? פ ר ח ו ת !!!!!!!!!!(עם כפכפי עץ כאלה ממקודם) תשלים\י את המשפט (השם שלכם) היא\הוא בחור\ה מאוד- שטו???????מה מה מה מה????????????????? לא הבנתי כלום לא חשוב תסבירו לי אני יענה תשלים\י את המשפט הגיע הזמן ש-אני יסיים לכתוב תקקה הזה מתי בכית בפעם האחרונה-ואללא לפני כמה ימים לא בכיתי אבל יצאו איזה כמה דמעות ככה מרגש הא? מה זהו אוף טוב ביי ...הסטלן השנון..

אגוזי17

New member
../images/Emo9.gif

אלכס. גרב. אין חברה:( מראשון. תכונה דומיננטית - ביישן. דבר שונה - אני רוסי? שונא - הרבה דברים. אדם שהשפיע - המאמן שלי:| סדנה - לאדע, איזה יש? מפחיד - בנות. כשרון - הממ כשרון דיבר:p הדבר הראשון שאני מסתכל - פנים. עלי מסתכלים - תשאלו את מי שמסתכל. חלק לשנות - שאני לא אהיה ביישן. אלכס הוא בחור מאוד נחמד. הגיע הזמן שאני אלך ללמוד למבחן בפיסיקה:\ מתי בכיתי פעם אחרונה - לפחות איזה שנה שנתיים(גבר או לא גבר?:p) זהו.

למעלה