יו תורי ! ישששששששששששש
שם : אלה כן. אני בלונדינית, לא קאובוי עם שפם. גיל 18. יש לי חבר- ושמו בבאי, איזה מזל שבא אליי, כי הוא מצחיק, והוא צוחק, והוא יודע לשחק ויש לו אלף ידידים בין החיות והילדים... גלו לי ידידיי....מאין בא בבאי... מקום מגורים - שבטה בקרוב התכונה הכי דומיננטית - בלונדינית אלה היא בחורה מאד רעועה נפשית ומסוכנת לקהל הגברים באשר הם. ואל תגידו שלא הזהרתי. הגיע הזמן שמיטל תודה בזה שאני האחת והיחידה בשבילה. בכיתי אתמול. לאחר שהבנתי שאני מתגייסת עוד מעט ואז אני ומיטל לא נהיה משק"יות ממטרות ביחד העולם אכזרררררררררררררררררררררררררררררר הדבר שאני שונה - אני עושה גרעפס בציבור אני הכי שונאת שיורדים על בלונדניות. למרות שהרוב נכון. הייתי שמחה ללכת לסדנה לטיפול נפשי לנפגעות החמצון מפחיד אותי למות בצבא לפני שאני אספיק לצבוע ואז בהלוויה יהיו לי שורשים. הייתי רוצה שיהיה לי את הכישרון להיות מכשפה גדולה ואכזרית ולהתעלל בצ'ונגים באשר הם. הדבר הראשון שאני מסתכלת זה העיניים. כדי לראות אם הן מופנות לפרצוף שלי או מלחשוף. הדבר הראשון שמסתכלים בי זה...צבע שיער, תחת, עינים, מחשוף, רגליים. הייתי משנה את האף. למכשפות אין אף יפה. מעצבן אותי שלפעמים בצאט של שוקולד יש קופי מצרים.