כאן נמחקה הודעה

hyper active

New member
הו שלום

עדי בת אין חבר ראשון עכשיו אני עונה ליאיר... חוש הומור אני מניחה הכל בערך שונאת צביעות ואדישות האחרון שאני זוכרת זה ד"ר לאו משו... מסאזזזזז!!! מפחיד.. אדישות.. ומחטים :(( כישרון מוזיקלי! מסתכלת על הבן אדם.. בכלליות בטח הקרקפת כי זה הדבר הראשון שהם רואים בהתחשב בגובה שלי אממ יש הרבה דברים.. הרבה דברים אני מתעצבנת הרבה מוזרה? אני אטעם גויבה.. אומרים זה טעים... היום או אתמול או שלשום.. קשה להגיד אני בוכה כל הזמן..

kelebrin

New member
ועכשיו שלי-

שם- בעז (בלי ו'!) מין- קאובוי, כמובן! גיל- 17 חבר\ה- לא, לצערי מקום מגורים- קרית אונו, עיר קטנה ליד רמת גן תכונה דומיננטית- עצלנות אני שונה מאחרים בכך ש- אני לוקח דברים הרבה יותר בקלות הכי שונא- גזענים הכי השפיעו עלי- ההורים סדנה רצויה- ללמוד איזושהי שפה, רוסית או גרמנית המועדפות עלי... מפחיד- שמישהו קרוב אלי ימות... כישרון רצוי- לדעת לנגן בגיטרה (כי למי יש כח ללכת לשיעורים) דבר ראשון שאני מסתכל באישה- העיניים דבר ראשון שמסתכלים עלי- אין לי מושג הייתי משנה- את האף מעצבן אותי- אחי הקטן והשלמת המשפטים- בעז הוא בחור שמאוד לוקח הכל בקלילות. הגיע הזמן ש- יהיה שלום בכיתי בפעם האחרונה- לפני כמה שבועות, קראתי סיפור מאוד עצוב ו... זהו!

Noopy

New member
הנה...

שם - נופר. או -
גיל -חסוי יש לך חבר\ה ?
בואו נגיד שלא... מקום מגורים - חסוי.... והישר מתוכניתו של יאיר לפיד... מה התכונה הכי דומיננטית שלך- עקשנות ...... מה הדבר שאת\ה שונה בו מאחרים-
חחח.. יש הרבה! מה את\ה הכי שונא- שקרים, לקום מוקדם מדי בבוקר... מי האדם שהכי השפיע עליך- היה אחד כזה...
באיזה סדנה או טיפול היית שמח ללכת- לא יודעת... מה מפחיד אותך-
לא יודעת... איזה עוד כישרון היית רוצה שיהיה לך-
אין לי מושג.. מה הדבר הראשון שאת\ה מסתכל\ת עליו באישה\גבר- עיניים בדרך כלל! מה הדבר הראשון שגברים\נשים מסתכלים\ות עליו בך- תלוי אילו.. יש כאלה שעל העיניים, יש כאלה שעל מבנה הגוף...(טוב.. לרוב...).. איזה חלק בך היית משנה- שום חלק! מה מעצבן אותך- שמעצבנים אותי תשלים\י את המשפט (השם שלכם) היא\הוא בחור\ה מאוד- מתוק
תשלים\י את המשפט הגיע הזמן ש- נדבר ברצינות!
מתי בכית בפעם האחרונה- אני לא מרבה לבכות..

NoFi M

New member
אמאמאמאמ... אני ../images/Emo9.gif ../images/Emo15.gif

שם - נופר (או נופי...) או - הבלונדה.... רק שאני שטנית.... (לא (רק) שְׂטָנית (
), אלא שָׁטֶנית) גיל - 14 יש לך חבר\ה ? יופי, תזרו מלח על הפצעים! (למתכשלים- לא) מקום מגורים - אי שם בגליל עלי גבעה... (צליל חליל ומנגינה... עזבו...) (ספציפית-משגב, אם אתם מתעקשים-כאילו שאתם מכירים!) והישר מתוכניתו של יאיר לפיד...
<----פחחח... לא! מה התכונה הכי דומיננטית שלך- אממממ.... מה?! לא סתם, אין לי מושג... מה הדבר שאת\ה שונה בו מאחרים- אני מכורה למסטיקים (אבל ממש) ועדיף כמה שיותר חריפים.... (וכאילו שזה מעניין אתכם) מה את\ה הכי שונא- שאין לי מסטיקים!! (אפשר גם סוכריות...) מי האדם שהכי השפיע עליך- מה?! מאיפה הבאתם את השאלות האלה?! (עונה לעצמי-יאיר לפיד... יה רייט!) באיזה סדנה או טיפול היית שמח ללכת- סדנה לעצבים? בעצם למשחק... מה מפחיד אותך- דבוררררריםם איזה עוד כישרון היית רוצה שיהיה לך- עוד? למה איזה יש לי? אבל בכללית-שירה וציור... (מקורית, אה?) מה הדבר הראשון שאת\ה מסתכל\ת עליו באישה\גבר- גבר, תודה... עיניים ושיערר... וכמובן הגוף.... מה הדבר הראשון שגברים\נשים מסתכלים\ות עליו בך- הם לא... (מסתכלים עליי) איזה חלק בך היית משנה- נתחיל מ... הכל? אמממ.... אבל יותר בספציפי-שיער,אף,רגליים ושיניים... אבל שיניים משתנות כרגע תודות לגשר (איכס..) מה מעצבן אותך- צביעות של אנשים..... ועוד הרבה דברים (אני בן אדם די עצבני) אבל זה מה שעולה לי לראש כרגע... תשלים\י את המשפט (השם שלכם) היא\הוא בחור\ה מאוד- משועממת.... תראו מה אני עושה בזמני הפנוי.... (סתם, סתם...
) תשלים\י את המשפט הגיע הזמן ש- אני אתחיל להכין שיעורים? כי המצב די רע... מתי בכית בפעם האחרונה- לא זוכרת אבל אני מניחה שלא מזמן.... אני בן אדם רגשני....

החלטתי להצטרף

1.שם - עמרי 2.מין - זכר 3.גיל - 17 4.אין חברה 5.גר ברחובות 6.התכונה הדומיננטית שלי היא ציניות ואדישות. 7. אני לא חושב שאני שונה מאחרים, אבל אני משוכנע שאני נעלה על אחרים. 8. אני שונא בורות, מחסור בהומור ובשנינות. 9. אולי אבא שלי, אבל זה לא כזה ביג דיל. 10. סדנת רטוריקה אולי, או נהיגה מתקמדת. 11. מפחד מבריאות לקויה. 12. הייתי רוצה לצייר יותר טוב (אני לא רע סה"כ, אבל יש הרבה מקום לשיפור). 13. רגע, אני צריך להגיד עיניים כדי להשמע עמוק או שמותר לי להגיד חזה? 14. נשים מסתכלות עלי? קשה לי להאמין, אם כן זה או על העיניים או על הידיים. 15. הייתי מבטל את הביישנות שלי. 16. נשים מעצבנות אותי, ואנשים טיפשים גם כן. 17. עמרי הוא בחור מאוד רכלן. 18. פעם אחרונה שבכיתי? כשסבא שלי מת לפני כ3 שנים.

ZBlaster

New member
נמ אז כהה

כרמי זכר 16.9 לא נתניה תכונה דומיננטית: מפוזר, מנומס הדבר שהכי מבדיל אותי מאחרים: הכל, משהו ספציפי הייתי בוחר תפיסת עולם הדבר הכי שנוא: אמממ.. יש המון. אנשים מגעילים. האדם שהכי השפיע עלי: ההורים שלי סדנה נדרשת: מיומניות למידה
מפחיד אותי: להישאר לבד.. שלא יהיו לי חברים, שלא יהיו אנשים שאני אוהב ושהם אוהבים אותי. כישרון נדרש: היכולת להיות סמכותי... דבר הראשון שרואה אצל אישה: אם יש על מה לדבר דבר ראשון שבנות רואות אצלי: אין לי מושג, שאלה טובה, לדעתי כלום. חלק שהייתי משנה בי: הייתי מחזיר לעצמי בכיף ובהחלט את השיער הארוך. האפשרויות החברתיות ( מיניות - זוגיות ) היו הרבה יותר גדולות רחבות ומפותחות אז. מעצבן אותי: אנשים. כרמי הוא בחור נורא מצחיק \ שנון \ שרמנטי הגיע הזמן שמישהו יקום במדינה הזאת וישתלט על הממשל ויעשה בו משטר דיקטטורי. אני לא מבין למה אף אחד לא עושה פה הפיכה כבר. 50 ומשהו שנים של סירחון ואף אחד עדיין לא חשב על זה?! באמת... בכיתי בפעם האחרונה ב: אני לא זוכר. כנראה שעבר הרבה זמן מאז.. אהה בעצם נזכרתי, אבל לא הייתי במצב כל כך שפוי, כאילו, הייתי במצב ממש לא שפוי והייתי על כל מיני דברים ככה ש.. הבנתם ת'עיקרון Z-Blaster

ט י ל ו ן

New member
לטובת השרשור

מני, ז . (מן הסתם) 21.7 פנויי להובלות ואוטוטו עוזב את אשדוד המחורבנת לטובת ראשון או ת"א

למעלה