אמאמאמאמ... אני ../images/Emo9.gif ../images/Emo15.gif
שם - נופר (או נופי...) או - הבלונדה.... רק שאני שטנית.... (לא (רק) שְׂטָנית (
), אלא שָׁטֶנית) גיל - 14 יש לך חבר\ה ? יופי, תזרו מלח על הפצעים! (למתכשלים- לא) מקום מגורים - אי שם בגליל עלי גבעה... (צליל חליל ומנגינה... עזבו...) (ספציפית-משגב, אם אתם מתעקשים-כאילו שאתם מכירים!) והישר מתוכניתו של יאיר לפיד...
<----פחחח... לא! מה התכונה הכי דומיננטית שלך- אממממ.... מה?! לא סתם, אין לי מושג... מה הדבר שאת\ה שונה בו מאחרים- אני מכורה למסטיקים (אבל ממש) ועדיף כמה שיותר חריפים.... (וכאילו שזה מעניין אתכם) מה את\ה הכי שונא- שאין לי מסטיקים!! (אפשר גם סוכריות...) מי האדם שהכי השפיע עליך- מה?! מאיפה הבאתם את השאלות האלה?! (עונה לעצמי-יאיר לפיד... יה רייט!) באיזה סדנה או טיפול היית שמח ללכת- סדנה לעצבים? בעצם למשחק... מה מפחיד אותך- דבוררררריםם איזה עוד כישרון היית רוצה שיהיה לך- עוד? למה איזה יש לי? אבל בכללית-שירה וציור... (מקורית, אה?) מה הדבר הראשון שאת\ה מסתכל\ת עליו באישה\גבר- גבר, תודה... עיניים ושיערר... וכמובן הגוף.... מה הדבר הראשון שגברים\נשים מסתכלים\ות עליו בך- הם לא... (מסתכלים עליי) איזה חלק בך היית משנה- נתחיל מ... הכל? אמממ.... אבל יותר בספציפי-שיער,אף,רגליים ושיניים... אבל שיניים משתנות כרגע תודות לגשר (איכס..) מה מעצבן אותך- צביעות של אנשים..... ועוד הרבה דברים (אני בן אדם די עצבני) אבל זה מה שעולה לי לראש כרגע... תשלים\י את המשפט (השם שלכם) היא\הוא בחור\ה מאוד- משועממת.... תראו מה אני עושה בזמני הפנוי.... (סתם, סתם...
) תשלים\י את המשפט הגיע הזמן ש- אני אתחיל להכין שיעורים? כי המצב די רע... מתי בכית בפעם האחרונה- לא זוכרת אבל אני מניחה שלא מזמן.... אני בן אדם רגשני....