כאן נמחקה הודעה

yofi tofi

New member
אלה,את רומזת שאני מעצבנת? ../images/Emo3.gif

תזהרי פן תיפגעי

אממ...(;..אולי..

טוב..כי בחרת..וכנראה זה לא מתאים לך כרגע.. אבל..ממ..אני לא מכירה אותך.. אז כשתהיה לך חברה..נדבר.. תספר לי..אם יותר כיף לך..או שלא..:) תשמע..נראה לי... שכשאוהבים גם כשטיפה רע..עדיין הכול טוב.. כאילו מסתכלים על העולם במעין משקפיים ורודות..חח.. אצלי זה ככה..אולי לא אצל אחרים..לא יודעת..חח

תראי-

היתה לי חברה עד לא מזמן, אני יודע מה ההרגשה, כשיש אז יש ואני מאושר, כשאין אז אין ועדיין אני מאושר מהמצב שלי... אני תמיד עם משקפיים ורודים, עדיין לא הגיע אותו אחד או אחת שיצליחו להוריד לי אותם ותאמיני לי הייתי בהרבה מצבים בחיים...

Hurakano

New member
יאללה ../images/Emo13.gif

שם - עומרי או - עומרי גיל - 16 ו.. יש לך חבר\ה ? לא
מקום מגורים - ראש העין והישר מתוכניתו של יאיר לפיד... מה התכונה הכי דומיננטית שלך- חחח אני די מפוצל בקטע הזה... אני צוחק ומצחיק הרבה, מתייחס יפה לאנשים, אבל גם מתעצבן מהר מאוד
מה הדבר שאת\ה שונה בו מאחרים- אוי ואבוי.... במה אני לא שונה מאחרים...
אבל בעיקר בהתנהגות ובתפיסת העולם מה את\ה הכי שונא- אנשים סנובים ואנשים מטומטמים שחושבים שהם חכמים מי האדם שהכי השפיע עליך- זה לא חשוב.... באיזה סדנה או טיפול היית שמח ללכת- "כיצד להתנהג נכון עם בנות" מה מפחיד אותך- עינויים איזה עוד כישרון היית רוצה שיהיה לך- אמממ הייתי שמח לדעת לעשות טריקים וכל מיני כאלה, אחיזות עיניים ומשחקי זריזות
מה הדבר הראשון שאת\ה מסתכל\ת עליו באישה\גבר- על הפרצוף, אין משהו ספציפי, פשוט על הפרצוף מה הדבר הראשון שגברים\נשים מסתכלים\ות עליו בך- אין לי מושג... לא שם לב איזה חלק בך היית משנה- את השפתיים...
מה מעצבן אותך- כשמפריעים לי לנגן / לשמוע דיסקמן תשלים\י את המשפט עומרי היא\הוא בחור\ה מאוד- נחמד
תשלים\י את המשפט הגיע הזמן ש-אני אפסיק להיות עצלן מתי בכית בפעם האחרונה- לפני הרבה זמן....

Hurakano

New member
חחחח לא שמתי לב לאייקונים בבן או בת

חשבתי שזה כינוי או משהו
....

Bantus

New member
וואלה מגניב...

קוראים לי דניאל אני בת ואני בת 17 וקצת... אין לא חברה (גם לא העניין) וגם לא חבר.. בנים הם זונות!!!!! אני גרה בצפון ליד כרמיאל (השם של המקום לא יגיד כלום לאף אחד) אבל אני ממשגב... אם זה עוזר למישהו... בגבר, נראה לי שידיים זה דבר ראשון..ועיניים... ודבר טוב, זה שיער ארוך...אז לכל הבנים ביניכם עם שיער ארוך- שלום שלום... וכל שאר השאלות תשאלו בספציפיות..אם מישהו רוצה לדעת...

NoFi M

New member
אני אני אני!! מכירה... ../images/Emo15.gif

גמני ממשגב (
) אז משום מה זה אומר לי משו.... באיזה כיתה את?

ותורי הגיע-

שם - דביר
גיל - 24 יש לך חבר\ה ? לא מקום מגורים - חיפה מה התכונה הכי דומיננטית שלך- ציניות מה הדבר שאת\ה שונה בו מאחרים- אני לא מפחד להגיד לכל אחד מה שיש לי בפנים מה את\ה הכי שונא- מי האדם שהכי השפיע עליך- דניס לירי (קומיקאי אירי) באיזה סדנה או טיפול היית שמח ללכת- טיפול בהלם (אולי זה יוריד את רמת הסרקסטיות שלי מה מפחיד אותך- תאונה נוספת עם האופנוע איזה עוד כישרון היית רוצה שיהיה לך- טאקט
ורציני- לנגן בגיטרה מה הדבר הראשון שאת\ה מסתכל\ת עליו באישה\גבר- עיניים מה הדבר הראשון שגברים\נשים מסתכלים\ות עליו בך- אין לי מושג... אני אשאל איזה חלק בך היית משנה- רגל שמאל (נפגעה בתאונת דרכים
) מה מעצבן אותך- חולרות כבישים, זה זן מיוחד של אנשים שמלבדם לא קיים אף אחד אחר על הכביש... תשלים\י את המשפט (השם שלכם) היא\הוא בחור\ה מאוד- מטורף, תבוא את החליפה
תשלים\י את המשפט הגיע הזמן ש- תקנה אופנוע רציני מתי בכית בפעם האחרונה- באזכרה של סבא

../images/Emo26.gif

שם - אמיתי טויטו.
.
גיל - 19
יש לך חבר\ה ? לא.
מקום מגורים -
.
מה התכונה הכי דומיננטית שלך - הומור.
מה הדבר שאת\ה שונה בו מאחרים - שקט.
מה את\ה הכי שונא - שאנשים אומרים לי "למה אתה כזה שקט?" ו-"איך זה שאתה עושה סטאנדאפ אם אתה כזה שקט?"
מי האדם שהכי השפיע עליך - ג'רי סיינפלד, רק לאחרונה אני באמת שם לב לזה.
באיזה סדנה או טיפול היית שמח ללכת - סדנת "לא להתעצבן עליהם - גם אנשים הם בני אדם"
מה מפחיד אותך - השואה.
איזה עוד כישרון היית רוצה שיהיה לך - ציור.
מה הדבר הראשון שאת\ה מסתכל\ת עליו באישה\גבר - פנים.
מה הדבר הראשון שגברים\נשים מסתכלים\ות עליו בך - אני צריך לדעת את זה...איך?
איזה חלק בך היית משנה - מבחיהנ פיזית? כלום. מבחינה נפשית...עצלנות.
מה מעצבן אותך - בני אדם. בכללי. העולם נהיה חרא של עולם ולדעתי צריך להשמיד את כולו ולבנות מחדש. משהו התקלקל והאחריות נגמרה כנראה כי שום דבר לא נראה טוב באופק.
תשלים\י את המשפט אמיתי הוא בחור מאוד - מוזר.
תשלים\י את המשפט הגיע הזמן ש - השאלון הזה יגמר.
מתי בכית בפעם האחרונה - אין לי מושג.

הצילצול

New member
קצת עליי...

שם: ליאת
גיל: הכי גדולה פה כנראה 21 חבר: אין מקום מגורים: ראשון לציון

arie666

New member
תשובות

שלום שמי אריה אני חדש פה אני
*פנוי *נתניה *מה זה דומינאית *אני גבוה מאוד *מוזיקת ראפ *חברים אני חושב *אף 1 אולי אולפן כי יש לי שגיואת כתיב *לא יודע *בן אדם מושלם כמו שהוא *פנים *גובה גוף *אני גאה בגוף שלי טוב אולי היתי משנה את האגודל של יד ימין *קרציות *גברים לא בוכים אולי רק לפעמים

*-*SUNSHINE*-*

New member
שלום.

כאן תא הפוטומט. שם -שני או -שני המדהימה גיל -18ביום שישי(
טוב די שיגעתי אתכם עם זה...) יש לך חבר\ה ?אחח..היבלות אחח..-לא מקום מגורים -בת ים דאון טאון והישר מתוכניתו של יאיר לפיד... מה התכונה הכי דומיננטית שלך-מתחברת מהר מה הדבר שאת\ה שונה בו מאחרים-מסוג הבנות שבנים אוהבים לאוהב,וגם הבנות. מה את\ה הכי שונא-צביעות מי האדם שהכי השפיע עליך-לא בטוחה שאתם מכירים באיזה סדנה או טיפול היית שמח ללכת-אוי,אני אלך לכאלה דברים גם מבלי שתבקשו... מה מפחיד אותך-מוות איזה עוד כישרון היית רוצה שיהיה לך-להצליח לנגן כבר בגיטרה/תופים-חוש קצב מה הדבר הראשון שאת\ה מסתכל\ת עליו באישה\גבר-גבר,תודה ששאלתם ועיניים וחיוך. מה הדבר הראשון שגברים\נשים מסתכלים\ות עליו בך-עיניים שפתיים ציצים,נו באמת...גברים כאילוו איזה חלק בך היית משנה-אני עם מיטל.בא לי להיות שזופה.. מה מעצבן אותך-הכל,סתם...שמנסים להוציא אותי מטומטת/כשחושבים שאני משקרת(רודפת צדק שכמוני..) תשלים\י את המשפט: שני היא בחורה מאוד-מצחיקה תשלים\י את המשפט הגיע הזמן ש-אני אמצא מישהו נורמלי. מתי בכית בפעם האחרונה-יום רביעי,והרבה.

נזנז

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifגם אי רוצה../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

שם -נזי
מין-תנו שנייה לבדוק מממ....נקבה
גיל -18 ו4 חודשים
יש לך חבר\ה ? כרגע לא אני במצוד אחר יצור כזה
מקום מגורים - חולון
מה התכונה הכי דומיננטית שלך- הוגנות(אם יש תכונה כזאת) - אני יותר מדי הוגנת וזה דופק אותי!!!
מה הדבר שאת\ה שונה בו מאחרים- ממ אני רק אגיד שאני ילדה מיוווווחדת
מה את\ה הכי שונא- טימטום של אנשים זה מוציא אותי מדעתי
מי האדם שהכי השפיע עליך- סבתא ז"ל |*באיזה סדנה או טיפול היית שמח ללכת-סדנת טיפול בעצבים , יש לי נטייה להתעצבן מהר
מה מפחיד אותך- ג'וקים אמאל'הההה
איזה עוד כישרון היית רוצה שיהיה לך- ציור כי תמיד יוצאים לי חירבושים
מה הדבר הראשון שאת\ה מסתכל\ת עליו באישה\גבר- עיניים
מה הדבר הראשון שגברים\נשים מסתכלים\ות עליו בך- ממ עיניים נראה לי
איזה חלק בך היית משנה- לא הייתי מתנגדת לתוספת בגובה
מה מעצבן אותך- טימטום של אנשים!!!!
תשלים\י את המשפט (השם שלכם) היא\הוא בחור\ה מאוד- נזי היא בחורה
חייכנית ונחמדה אבל עם סף עצבים נמוך מאוד be ware!!!
תשלים\י את המשפט הגיע הזמן ש- שאני אתגייס!!!! (16 למרץ והספירה נמשכת)
מתי בכית בפעם האחרונה- אני בוכה משטויות אני טיפוס נורא רגיש בכיתי השבוע כי ראיתי בערוץ 8 תוכנית על ילדים יתומים שחיים בהזנחה מזעזע!!!

rinani

New member
התשובות שלי:

שם-רנה עשת או
או
-
גיל -16 יש לך חבר\ה ?לא מקום מגורים -איזור השרון והישר מתוכניתו של יאיר לפיד... מה התכונה הכי דומיננטית שלך-אחראית קופצנית (לא ממש תכונה) מה הדבר שאת\ה שונה בו מאחרים-בגובה כל העולם גבוה מה את\ה הכי שונא-אנשים מתנשאים מי האדם שהכי השפיע עליך-אח שלי באיזה סדנה או טיפול היית שמח ללכת-בית משוגעים (אני קצת משוגעת אתם תוכלו לשים לב לזה בהמשך) מה מפחיד אותך-למות איזה עוד כישרון היית רוצה שיהיה לך-לשיר (יש לי קול של צפרדע אבל לשיר אני אוהבת) מה הדבר הראשון שאת\ה מסתכל\ת עליו באישה\גבר-העיינים עיינים כחולות עושות לי את זה מה הדבר הראשון שגברים\נשים מסתכלים\ות עליו בך-תשאלו אותם איזה חלק בך היית משנה-הייתי מוסיפה לי כמה סנטימטרים אבל כמו שאמא אומרת לי מהיום בו נולדתי:"בושם טוב לא בא בג'ריקנים" מה מעצבן אותך-ביצפר וכל מה שקשור אליו תשלים\י את המשפט (השם שלכם) היא\הוא בחור\ה מאוד-אנרגטית תשלים\י את המשפט הגיע הזמן ש-אני אלך לישון אחרת אני ימות מהתמוטטות עצבים אני לא ישנה הרבהבזמן האחרון וכפי ששמתם לב אני מתחילה לדבר שטויות. מתי בכית בפעם האחרונה-ממזמן לא!

למעלה