כאן נמחקה הודעה

apl

New member
../images/Emo182.gifאני:

שם
ענ
יש לך חברה
מקום מגורים
מרכז הארץ טופ בשבילכם
תכונה דומיננטית
חוצפה ותעוזה
מי האדם שהכי משפיע עליך
עמיר פרץ
ההההההה-עובדים (בתוספת תנועת ראש חדה).
מה מפחיד אותך
ראה תשובה לשאלה קודמת.
איזה עוד כשרון היית רוצה שיהיה לך
היכולת לעוף-עדיף על רשיון לרכב
מה הדבר הראשון שאתה מסתכל עליו באישה\גבר
נחיר ימני שולתתתתתת.
מה הדבר הראשון שגברים\נשים מסתכלים עליו בך
אנהפרנק...
איזה חלק בך היית משנה
ראה תשובה לשאלה קודמת.
מה מעצבן אותך
טסטרים ממשרד הרישוי..שונאת אותם הכי בעולם..כנ"ל הם אותי(כנראה)
הגיע הזמן ש...
אעבור כבר טסט(נושא רגיש)
מתי בכית בפעם האחרונה
לפני שבוע בערך...באימון ריצה שמתחתי את גיד האכילס שלי וזה כאב נורא ואחכ היה מצחיק כי זה לא פעם ראשונה שזה קורה.....אבל אני אשמה כי לא רצתי עם נעליים מתאימות...

Rico007

New member
שיט חבל שלא קרעת את הגיד

ואז לא היית יכולה ללכת:> ואז היית מתנגשת בעץ ומתה:> בלופ... ריקו.

זיו25

New member
קצת אינפורמציה

שם - זיו אני בן! גיל - בואו נאמר ככה - כשמישהי שמעה לאחרונה בן כמה אני היא ציינה - "וואו, אתה עם רגל אחת בקבר" :-8 יש לך חבר\ה - אין לי חברה. אישתי מספיקה לי בהחלט. מקום מגורים - קריית אונו והישר מתוכניתו של יאיר לפיד... מה התכונה הכי דומיננטית שלך - אישתי. מה הדבר שאת\ה שונה בו מאחרים- אני מנהל פורום
מה את\ה הכי שונא- שהגנן בא לעבוד בין 2 ל 4 ביום שישי. מי האדם שהכי השפיע עליך- זה היה בצבא, חליתי בשפעת. הדביק אותי מישהו בשם איציק בן דוד. הוא הכי השפיע עליי , בשפעת.נ באיזה סדנה או טיפול היית שמח ללכת- אני הולך עם האוטו שלי כל 10000 ק"מ לסדנא, שם מטפלים בו ועושים לו טיפול 10000 מה מפחיד אותך- שיגלו בסדנא שהאוטו חולה והוא לא יצא משם כל כך מהר איזה עוד כישרון היית רוצה שיהיה לך- אני שר. (אבל ללא כשרון!) מה הדבר הראשון שאת\ה מסתכל\ת עליו באישה\גבר- אני לא מסתכל - אני תפוס באושר
מה הדבר הראשון שגברים\נשים מסתכלים\ות עליו בך-מסתכלים על אישתי המקסימה איזה חלק בך היית משנה-לא יודע. לא מחליפים סוס מנצח מה מעצבן אותך-כמות השאלות פה תשלים\י את המשפט (השם שלכם) היא\הוא בחור\ה מאוד- נחמד תשלים\י את המשפט הגיע הזמן ש-השאלות פה יגמרו כבר! מתי בכית בפעם האחרונה-כשקראתי את השרשור של השאלות פה...

יאיר לפיד שולתת!!!1

שני
חברת המין היפה.
17
חבר... יותר נכון נסיך מדהים, מקסים ומושלם.
גרה בלוד. ולתשובות ליאיר: - התכונה הכי דומיננטית: אהממ אולי כושר מנהיגות או עקשנות. - במה אני שונה?! אולי שבגיל כזה צעיר אני כבר יודעת מה אני רוצה מעצמי. - האדם שהכי השפיע עלי: רונן שלי. בפירוש. - אני הכי שונאת... חוסר אמת או חוסר צדק. - לאיזה טיפול הייתי צריכה ללכת!? סדנת גמילה מהתלהבות ממטוסים. - כשרון שהייתי שמחה אילו היה לי - היכולת לסתום את הפה אל מול אוכל טעים... כשרון גדול. - מה מפחיד אותי?! לאבד חלום, לאבד את האהבה שלי... - הדבר הראשון?! עיניים... אח"כ גם מבנה גוף, זרועות. - על מה מסתכלים אצלי... האמת שלא יודעת. אולי עיניים, סביר להניח שגם חזה. - מעצבן אותי שאנשים נושמים בכבדות ועושים דברים קטנטנים ומעצבנים כמו רעשים או תזוזות של הרגליים. - שני היא בחורה מאוד... שאפתנית אולי.. לא יודעת. מי שמכיר אותי שישלים במקומי... קשה לי עם זה. - הגיע הזמן ש... יהיה פה טוב. - בכיתי... אתמול אחה"צ, ושלשום בבוקר, כשהנסיך שלי חזר לבסיס וכשהתגעגעתי אליו.

redlight driver

New member
יששש אני עכשיו!!!!../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

אז ככה: שם-לירון (a.k.a) בויבנד/נהג האור האדום/שפיני/ריבה
לא,בנות,אין לי חברה....:) מקום מגורים- רחובות (כן אני גר בעיר רחובות....ולא ברחובות של עיר). התכונה הדומיננטית- אומץ (רגע שניה אני לא בטוח, כן,לא, אמממ לא יודע). הדבר שאני שונה מהאחרים- גבוה:) מה אני הכי שונא? שמשקרים לי בפנים. מי האדם שהכי השפיע עליי? מייקל ג'ורדן. הייתי הולך לסדנה לטיפול במצבי לחץ. מה מפחיד אותי? לענות על השאלה הזאת. איזה עוד כישרון הייתי רוצה שיהיה לי? לענות על השאלה הזאת. הדבר הראשון שאני מסתכל עליו בגבר? אם יש לו שעון (לשאול מה השעה,אין לי שעון בדרך כלל). הדבר הראשון שמסתכלים עליי? העיניים בדרך כלל. איזה חלק הייתי משנה? שיער. מה מעצבן אותי? שיש פה יותר מדי שאלות. לירון היא בחורה שממש לא נראית כמו בחורה...(מוזר). הגיע הזמן שיסתיים השאלון הזה!!!! מתי בכיתי בפעם האחרונה? אם לא ייגמר בקרוב השאלון אני יודע מתי אני יבכה בפעם הבאה. זהו זה אני:) אם בא לכם להכיר אותי אז בכיף אם לא אז לא נורא:)) תהנו מהחיים הם נפלאים.

ל א ק י

New member
גמני../images/Emo3.gif

אתם יכולים לקרוא לי לאקי [?]
בת 14
אין לי חבר
, גם לא חברה, אנשים לא רוצים להיות חברים שלי
שביל החלב. [אתם עוד תפרצו לי לבית מזה
] והישר מתוכניתו של יאיר לפיד... מה התכונה הכי דומיננטית שלך- לאיודעת מה הדבר שאת\ה שונה בו מאחרים- אני קרציה
מה את\ה הכי שונא- צביעות מי האדם שהכי השפיע עליך-מישו שמדריך איתי, אבל גם הוא לא ממש השפיע.. באיזה סדנה או טיפול היית שמח ללכת- לאיודעת מה מפחיד אותך- לאיודעת איזה עוד כישרון היית רוצה שיהיה לך- איזה כישרון כבר יש לי? מה הדבר הראשון שאת\ה מסתכל\ת עליו באישה\גבר- לאיודעת מה הדבר הראשון שגברים\נשים מסתכלים\ות עליו בך- למה שגברים יסתכלו עלי?
איזה חלק בך היית משנה- ת'פנים והשיער וזה[?] מה מעצבן אותך- אחי. תשלים\י את המשפט (השם שלכם) היא\הוא בחור\ה מאוד- מעצבנתP: תשלים\י את המשפט הגיע הזמן ש-גם אני אהיה בת 18:p מתי בכית בפעם האחרונה- אתמול [?]

Snooopy Girl

New member
../images/Emo3.gif

שם - איה
או
-
גיל -14 וחצי
יש לך חבר\ה ? כע
מקום מגורים - ירושלים והישר מתוכניתו של יאיר לפיד...
מה התכונה הכי דומיננטית שלך- אין לי שמץ. היפראקטיביות?
מה הדבר שאת\ה שונה בו מאחרים- כל אחד הוא מיוחד
מה את\ה הכי שונא - אנשים שמתלהבים
מי האדם שהכי השפיע עליך- א..כל מישו שהיה לו תפקיד גדול בחיים שלי השפיע עליי איכשו
באיזה סדנה או טיפול היית שמח ללכת- חחח לשום דבר
מה מפחיד אותך- להיות לבד [בלי רצון]
איזה עוד כישרון היית רוצה שיהיה לך- אאממ....הייתי רוצה לדעת לשיר יפה :|
מה הדבר הראשון שאת\ה מסתכל\ת עליו באישה\גבר- נאמממ...הראשון? עיניים. אם הוא עם הגב אליי אז על התחת :|
מה הדבר הראשון שגברים\נשים מסתכלים\ות עליו בך- תשאלו את מי שמסתכל
איזה חלק בך היית משנה- בטן!!! שתהיה שטוחה יותר.
מה מעצבן אותך- שאנשים מתלהבים (?) ושאנשים חוזרים על עצמם שוב ושוב
תשלים\י את המשפט איה היא\הוא בחור\ה מאוד- מוזרה
תשלים\י את המשפט הגיע הזמן ש- נתנשק (?)
מתי בכית בפעם האחרונה- אממ לפני יומיים

שרימפי

New member
../images/Emo41.gifאני../images/Emo41.gif

שם:אביהוא או אבי
19
אין לי חבר
מה הדבר שאתה שונה בו מאחרים- מאיפה להתחיל אני לא יודע...
מה אתה הכי שונא- אנשים שיותר מידי משחקים משחקים.
מי האדם שהכי השפיע עליך- חבר טוב מכרמיאל.
לאיזה סדנה או טיפול היית שמח ללכת- רייקי, ובקרוב גם אלך.
מה מפחיד אותך-כוס.
הממ...לראות אנשים שאני אוהב כואבים.
איזה עוד כשרון היית רוצה שיהיה לך- נגינה על פסנתר.
מה הדבר הראשון שאני מסתכל עליו בגבר- פנים.
מה הדבר הראשון שגברים מסתכלםי עליו בי- לשון
איזה חלק בי הייתי משנה- לא יודע.
מה מעצבן אותי- חוסר צדק
אבי הוא בחור מאוד נעים
אני לא יודע. אני לא טוב בזה...
הגיע הזמן שאלך לישון ואתעורר בלי שום צינון מסריח
מתי בכית בפעם האחרונה- הממ...שבוע שעבר מרוב עצבים, הייתי חייב להוציא את זה וזה יצא ככה.

le shark

New member
אני אני!

שם- עידן. "אני גבר אחושרמוטה"
גיל- 19 יש לי חברה שאני חולהההההההה עליה! (מקווה שהיא תראה את זה...) מקום מגורים- אשדוד. ***** יאיר לפיד ***** תכונה דומיננטית- מאוהב
(עדיין מקווה שהחברה תראה...) שוני מאחרים- עוד פיטמה...
(לא ברצינות) הכי שונא- שמשקרים לי.
האדם שהכי השפיע עליי- אבא. סדנה או טיפול- מסאג'ים משו טוב
מפחיד אותי- שעוד מעט אני הולך לטחוןןןןן
כישרון שהייתי רוצה- להיות מצחיק
הדבר הראשון שאני מסתכל עליו באישה- העיינים של חברה שלי, כדי לראות שהיא לא מסתכלת. (סתם! מקווה שהיא לא רואה...) חלק בי שהייתי משנה- גובה! ועוד כמה קילוגרמים... "עידן הוא בחור מאוד .... אטראקטיבי..." (?) "הגיע הזמן ש.... אני אעשה עם עצמי משהו!" מתי בכיתי לאחרונה- נקסט.

apl

New member
../images/Emo105.gif

חיחי פטמה שלישית//:p החברה שלך גם מהפורומים שאתה ככ רוצה שהיא תראה את מה שכתבת עליה? (יא רכלןןן )

נו.. שיהיה.. אם כבר אז כבר..

שם : אורן או גיל : בקרוב 18 יש חברה : כרגע לא מקום מגורים : רחובות (בקופסא) תכונה דומיננטית : עייף (אידיאליסט) מה הדבר שבו אני שונה מאחרים : מה לא.. (לא ניתן להכניס אותי לתבנית סטריאוטיפית "נורמאלית") הכי שונא : הפרות אמון האדם שהכי השפיע עלי : גילי (אלוהים) - המדריך שלי במסע לפולין.. סדנה/טיפול : מדיטציית aum (מת ללכת שוב)/הליכת מלאכים מפחיד אותי : גבהים.. ללא ספק גבהים
כישרון : ציור דבר ראשון שאני מסתכל עליו באישה : עיניים/תחת (תלוי מאיזה כיוון אני מסתכל
) דבר ראשון שמסתכלים עליו בי : מאיפה אני אמור לדעת.. תלוי מי מסתכלת חלק בי שהייתי משנה : גובה מעצבן אותי : אנשים צבועים שמתכחשים לזה שהם צבועים אורן הוא בחור מאד : מיוחד הגיע הזמן ש : אני אפסיק לענות על השאלות האלה בפעם האחרונה בכיתי ב : יער לופוחובה במהלך המסע לפולין.. מקום מתסכל.. חבל לסיים עם השאלה הזאת אז.. מוטו אופטימי : החיים שלנו הם אבק וצללים.. לשום דבר אין משמעות.. אז פשוט תבלו.. carpe diem ותשכחו מכל השאר

yofi tofi

New member
טופי שולטטטטטטטטטטטטטטת ../images/Emo9.gif

שמי בישראל-מורן! לפי הפעם האחרונה שבדקתי אני-
חבר?-יש לי חבר,מושלם,כבר שנה,חודש ו7 ימים
מאיפה? -מרכזייייייייייה,מרכז עולה,מרכז עולה,מרכז הוא מעוללללללללה :) (רק בשבילך לורן!) התכונה הכי דומננטית אצלי היא בטחון עצמי
אני שונה באחרים בהכל,בעיקר בגומות שלי,ובחיוך התמידי... הכי שונאת שמשקרים,ולא חשוב באיזה נושא ומי זה האדם שהכי השפיע עליי זה איזו מורה שלי בכיתה ז',פלצני אבל נכון. סדנה? טיפול? אני? :) מפחיד אותי-אל תשאלו,הרבה דברים,אני יכולה להיות יותר מידיי פסימית אם אני רוצה.. עוד כשרון? מממ... לא יודעת.. אני בסדר,אני :) הדבר הראשון? אם זה אפשרי,אז תחת
בנים,זה נורא סקסי
על מה מסתכלים בי? לא מפלילה את עצמי :) (ריקו,שתוק!) מה הייתי משנה? חיצונית-רגליים. פנימית-את הרגישות יתר שלי. מעצבן אותי-אנשים משקרים(כן,שוב..) השלמת המשפט: מורן היא בחורה מאוד חברותית עוד השלמת משפט: הגיע הזמן שאני אפסיק לרשום הרבה מתי בכיתי? שבוע שעבר... אל תשאלו למה.. יום טוב כוללללללללם!

מזל טוב לפורום הדנדש ...ותשובותיי

שם - רויטל מין -
( רק עם שיער אדום) גיל - בקרוב 22 יש לך חבר\ה ? כן מקום מגורים - חיפה והישר מתוכניתו של יאיר לפיד... מה התכונה הכי דומיננטית שלך- חברותית מה הדבר שאת\ה שונה בו מאחרים- אולי יותר מידי מתחשבת וטובה. מה את\ה הכי שונא- שחצנות והתנשאות מי האדם שהכי השפיע עליך- אמא באיזה סדנה או טיפול היית שמח ללכת- הייתי רוצה לעבור סדנא בנושא שעוסק בריפוי בשיטת שמנים וצמחי מרפא. מה מפחיד אותך- מות קרובים איזה עוד כישרון היית רוצה שיהיה לך- אומנותי מה הדבר הראשון שאת\ה מסתכל\ת עליו באישה\גבר- פנים , עיניים. מה הדבר הראשון שגברים\נשים מסתכלים\ות עליו בך- פנים איזה חלק בך היית משנה- הייתי רוצה להוריד כמה קילו מיותרים מה מעצבן אותך- פרימטיביות תשלים\י את המשפט (השם שלכם) היא\הוא בחור\ה מאוד- חמודההההה תשלים\י את המשפט הגיע הזמן ש- אני אתחיל לעבוד, ישבתי כל היום במשרד ולא עשיתי כלום ( חחח...ניצלתי את היום כשהבוס לא היה ) מתי בכית בפעם האחרונה- לפני כמה ימים, סתם ריב מעצבן עם אח שלי מרוב עצבים התחלתי לבכות...

פרפר15

New member
../images/Emo41.gifאני עונה../images/Emo41.gif

שם -דניאל או -דני גיל -15 יש לך חבר\ה ? לא מקום מגורים -המרכז והישר מתוכניתו של יאיר לפיד... מה התכונה הכי דומיננטית שלך- מה הדבר שאת\ה שונה בו מאחרים- אני מאוווווווד ביישנית מה את\ה הכי שונא- את הבנים שאומרים שמקומן של הבנות במטבח מי האדם שהכי השפיע עליך- אמא שלי באיזה סדנה או טיפול היית שמח ללכת- סתם פסיכולוג כדי לישפוך את ליבי מה מפחיד אותך-אנשים מתים איזה עוד כישרון היית רוצה שיהיה לך- הייתי רוצה להבין גברים מה הדבר הראשון שאת\ה מסתכל\ת עליו באישה\גבר- החיוך מה הדבר הראשון שגברים\נשים מסתכלים\ות עליו בך- אני לא יודעת איזה חלק בך היית משנה- את הביישנות שלי מה מעצבן אותך-שבנים אומרים שמקומן של הבנות במטבח תשלים\י את המשפט (השם שלכם) היא\הוא בחור\ה מאוד- תשלים\י את המשפט הגיע הזמן ש- התחיל לילמוד לקח מתי בכית בפעם האחרונה- לא זוכרת

Bennytt4

New member
מה ביישנים כבוד ?!

מה כבוד בזה ??? תתביישו לכם!! סתם בצחוק

jessy19

New member
שלום לכולם!!!

-שם - שירי -מין -נקבה -גיל - 20 -יש לך חבר\ה ?לא -מקום מגורים - איזור המרכז -מה התכונה הכי דומיננטית שלך- אחריות - מה הדבר שאת\ה שונה בו מאחרים- דו פרצופיות - מה את\ה הכי שונא-יחס משפיל של אחרים - מי האדם שהכי השפיע עליך- היו כל כך הרבה... - באיזה סדנה או טיפול היית שמח ללכת- כיצד להירגע כשכולם מסביב מנסים בכוונה לעצבן... - מה מפחיד אותך- להיות לבד בלי אף אחד בעולם - איזה עוד כישרון היית רוצה שיהיה לך- כישרון ציור- יעזור לי מאוד בצבא- אני משקית חינוך. - מה הדבר הראשון שאת\ה מסתכל\ת עליו באישה\גבר-הדבר הראשון שאני רואה בגבר זה העיניים כי ככה באמת אפשר לראות דברים באנשים. - מה הדבר הראשון שגברים\נשים מסתכלים\ות עליו בך- גברים בד"כ מסתכלים על החזה וכשרואים שהוא לא גדול יותר מדי, מנסים לראות בי דברים אחרים
- איזה חלק בך היית משנה- את הגוף= רזה מדי, רוצה להשמין ולא מצליחה. - מה מעצבן אותך- שמעבירים בצבא את העבודה אחד מהשני עד שזה נופל על חיילים מסכנים שהמפקדים שלהם חושבים שהם סופרמן/וומן... - תשלים\י את המשפט (השם שלכם) היא\הוא בחור\ה מאוד- שירי היא בחורה מאוד חמודה. - תשלים\י את המשפט הגיע הזמן ש- אני אקח רגילה... מתי בכית בפעם האחרונה- לפני שבועיים. אז חבר'ה שלום לכם, אהבתי מאוד את הפורום ואשמח להצטרף

jessy19

New member
אני למעשה פעילת חינוך

(עם שרוך ופז"ם של שנה בתפקיד כך שמרשה לעצמי לקרוא משקית חינוך)... באט"ל, במרכז...

למעלה