כאן נמחקה הודעה

HuGo Hell

New member
אוקי. ../images/Emo1.gif

אופיר
בן
בן 15.5
הלוואי
רעננה.
אני הכי שונא... את אחי הקטן. (אז גלדתי על שאלה
)
האממ... הרבה.
לא יודע :X
מוות.
על טבעיים
אישי מדי
לא יודע @_@;
הגוף.
המון דברים
מה?
הגיע הזמן ש... יהיה לי חבר/ה
האממ.. אתמול בערב.

NBGirl

New member
אוקי ../images/Emo70.gif

שם- נויה
רק בלי הבלונד. גיל- 18 ושבוע חבר- אין מקום מגורים- חצי שעה מחיפה. מה התכונה הכי דומיננטית שלך- נחמדותתת
מה הדבר שאת\ה שונה בו מאחרים- נמשים
מה את\ה הכי שונא- עגבניות. איכ מי האדם שהכי השפיע עליך- איינשטיין או משהו חכם כזה.. באיזה סדנה או טיפול היית שמח ללכת- פסיכיאטר (?). מה מפחיד אותך- באופן כללי רכבת הרים. כרגע הצבא
. איזה עוד כישרון היית רוצה שיהיה לך- כמו שמיטל אמרה.. לשיר. מה הדבר הראשון שאת מסתכלת עליו בגבר- עיניים. איזה חלק בך היית משנה- אוזניים. מה מעצבן אותך- כמעט כל דבר. תשלים\י את המשפט- נויה היא בחורה מאוד מוזרה. הגיע הזמן ש- משה אופניק ימצא בית. מתי בכית בפעם האחרונה- ב-19/11 נראה לי.. נהנתי מאוד

NBGirl

New member
אוזניים בלאי רציני ../images/Emo4.gif

עכשיו זה עוד איכשהו פסדר, אבל בכיתה ד'-ה' ככה.. וי זמיר! היית צריך לראות
.

marysia

New member
אוקי...

מרינה בחורה 21-עוד יומיים לא ראשון לציון עצבנות! ללכת עד הסוף לפי הדרך שלי בלבד צבועים ושקרנים אנשים מהצבא ששירתו איתי אין מישהו ספציפי כלל מס אנשים יוגה או ספינינג אני מקווה שיצא לי (מתי כבר יהיה לי זמן) שאני לא יצליח במשהו... סובלנות פנים אין לי מושג הייתי מורידה כמה קילו.... שלא מסכימים איתי ומשקרים לי מרינה היא-אדיבה הגיעה הזמן שימצא זמן לעצמי לפני כמה חודשים..(אמא שלי אשמה).... ניראה לי זהו..

Get Out

New member
נכיר אחד את השני../images/Emo35.gif

שם -ל'משנה ? או ? -male גיל -עוד מעט 20 יש לך חבר\ה ?לא יהיה בחיים . מקום מגורים -ת"א והישר מתוכניתו של יאיר לפיד... מה התכונה הכי דומיננטית שלך-אין לי מושג מה הדבר שאת\ה שונה בו מאחרים-כנ"ל מה את\ה הכי שונא-שקרנים מי האדם שהכי השפיע עליך-אף אחד באיזה סדנה או טיפול היית שמח ללכת-לא הייתי שמח ללכת לדבר כזה מה מפחיד אותך-שום דבר איזה עוד כישרון היית רוצה שיהיה לך-וואי אני צריך לחשוב הרבה מה הדבר הראשון שאת\ה מסתכל\ת עליו באישה\גבר-בין הגבעות מה הדבר הראשון שגברים\נשים מסתכלים\ות עליו בך-אין לי מושג איזה חלק בך היית משנה-הצפורניים מה מעצבן אותך-הרבה דברים תשלים\י את המשפט (השם שלכם) היא\הוא בחור\ה מאוד-מפגרת תשלים\י את המשפט הגיע הזמן ש-ללכת לישון מתי בכית בפעם האחרונה-משהו כמו 4 שבועות כן אני רגיש ....

תשובות!!!

שם - שי 'רמבו' אלון מין - 50 אחוז גבר, 50 אחוז כותנה. גיל - 19 יש לך חבר\ה ? - חיובי. מקום מגורים - עיר דוד (ירושלים יא דיסקלקולים) והישר מתוכניתו של יאיר לפיד... מה התכונה הכי דומיננטית שלך- חפש"ן אחושילינג :) מה הדבר שאת\ה שונה בו מאחרים- אני שדון קטן! מה את\ה הכי שונא- שנגמרים לי המנטוס\מסטיקים ואין מה ללעוס. מי האדם שהכי השפיע עליך- יש שלושה. רוקי, רמבו והמדריך שלי ב"אחרי!" באיזה סדנה או טיפול היית שמח ללכת- "אין לנו כוח לחברה שלנו ואנחנו לא אנונימיים" מה מפחיד אותך- אמא שלי. איזה עוד כישרון היית רוצה שיהיה לך- 'עוד'? מי אמר שיש אחד ?? מה הדבר הראשון שאת\ה מסתכל\ת עליו באישה\גבר- על העיניים והחזה ביחד. יש לי תפיסה מרחבית טובה. מה הדבר הראשון שגברים\נשים מסתכלים\ות עליו בך- לא יודע. תשאלו אותן. איזה חלק בך היית משנה- האגף המזרחי. מה מעצבן אותך- מפתחות שלא נכנסים למנעולים שלהם. תשלים\י את המשפט שי הוא בחור מאוד שייק'ה. תשלים\י את המשפט הגיע הזמן שמישהו יתפוס את כל סרבני הגיוס, יכניס אותם למוקעטה של ערפאת ויביא בכל העסק פצצה של 500 קילו :) מתי בכית בפעם האחרונה? לפני איזה חודש ככה (פאדיחותתתתתתתת) מה קורה חבר'ה? שיהיה בהצלחה בפורום (לבנים כמובן), יש לכם אחלה מנהלת, יודעת עלי הרבה יותר מדי :) אני לא אכתוב כאן יותר מדי כי אני בצבא ומתחיל טירונות עוד מעט, אבל אני אנסה להשיג גימלים לכבודכם :)

../images/Emo15.gif o_O

שם:גל.
או
:
.
יש לך חבר? היה.
.
מקום מגורים: קריית אתא. והישר מתוכניתו של יאיר לפיד: ~מרימה גבה~
מהי התכונה הכי דומיננטית שלך? *הולכת לשאול מזה דומיננטי* ~~~ א-הא- עקשנית [?].
מה הדבר שאת שונה בו מאחרים? אני.. מיוחדת בצורה ייחודית [?]
מה את הכי שונאת? כשמשקרים לי~
.
מי האדם שהכי השפיע עלייך? אניטטההההה
לאיזו סדנה\טיפול היית שמחה ללכת? יש לי כבר מספיק טיפולים.
.
מה מפחיד אותך? חודים של עיפרון.
איזה עוד כישרון היית רוצה שיהיה לך? שירה [?]
מה הדבר הראשון שאת מסתכלת עליו בזכר? כנראה שעיניים.
מה הדבר הראשון שזכרים מסתכלים עליו בך הייתי רוצה שזה יהיה עיניים, אבל זה לא.
.
איזה חלק בך היית משנה? רגליים.
מה מעצבן אותך? אני מרוקאית. הכל מעצבן אותי. במיוחד הילדות שמתלהבות מאותיות דוגמת- "בייייייייייייייי אוהבתתת אתכםםם" וכו'
.
השלימי את המשפט הבא~ גל היא בחורה מאוד מיוחדת.
השלימי את המשפט~ הגיע הזמן שתהיה מלחמה וכל הערבים ימותו ושנחיה בלי פיגועים, באושר ובעוניייי.
מתי בכית פעם אחרונה? אני בד"כ לא בוכה, לא זכור לי מקרה כזה.
.

meital G

New member
כאן נמחקה הודעה

כאן נמחקה הודעה על ידי הנהלת הפורומים

קטרפי

New member
אנעעעע ../images/Emo110.gif

שם -
עידן או בשמי המלא ג`ובאני פבריציו עידניטו קורליאונה
גיל -
17
יש לך חבר\ה ?
לא
מקום מגורים -
רחובות
מה התכונה הכי דומיננטית שלך -
אני עושה שטויות
מה הדבר שאת\ה שונה בו מאחרים -
אממ יש הרבה
מה את\ה הכי שונא-
אנשים שמתיימרים להיות גרבילים, אפגניסטנים, נרקיסים, או טלטאבים
מי האדם שהכי השפיע עליך-
כמה מהידידות שלי, קשה להחליט מי הכי השפיעה
באיזה סדנה או טיפול היית שמח ללכת-
אין לי רעיונות כרגע
מה מפחיד אותך-
שלא יהיה לי אהבה - אולי זה נישמע סתאם אבל תאמינו לי יש לזה סיבה, אני לא הולך לפרט אבל אני רק יגיד שהניסיון שלי בתחום היה הכי רע שאפשר לחשוב עליו
איזה עוד כישרון היית רוצה שיהיה לך-
לנגן
מה הדבר הראשון שאת\ה מסתכל\ת עליו באישה\גבר-
עיניים ושיער (אני לא מתכוון לבלונדיניות)
מה הדבר הראשון שגברים\נשים מסתכלים\ות עליו בך-
נקסט
איזה חלק בך היית משנה-
השיער
מה מעצבן אותך-
שאנשים יורדים על אנשים אחרים בלי סיבה (זה בערך הנושא של הפורום הזה אבל לא משנה)
תשלים\י את המשפט עידן הוא בחור מאוד-
מיוחד
תשלים\י את המשפט הגיע הזמן ש-
יהיה לי אהבה אמיתית
מתי בכית בפעם האחרונה-
אממ אני חושב שזה היה מזמן פשוט בגלל שבחיים שלי היו פול קטעים גרועים וניראה לי שפשוט הרגלתי את עצמי למצבים רעים, אבל בהחלט יש הרבה פעמים שאני מרגיש שבור לגמריי ואני בוכה מבפנוכו, רק לא רואים....

חלילה-

חברה לדעתי זה לא קובע אם הבנאדם ממורמר אולא, אני ללא חברה מבחירה... אני לא מחפש אף אחת, אם תהיה מישהי שאני ארצה- אז סביר להניח שאני אלך על זה, אבל אני מאוד מאושר מהמצב שלי כרגע... חופשי ומאושר

Ella175

New member
אנשים עם בני זוג....

סממנים : מעצבנים. מאושרים חייכנים באים לפורום שכזה כדי להגיד לכולם ש... "שיו! אל תתיאשו! בסוף כל אחד ממכם ימצא את אהבת חייו כמו שאני מצאתי את הנסיך שלי"...

למעלה