מה זה קשור?
אין לי שום דבר לומר על האשכנזים, יש לי הרבה מה לומר על הממסד הציוני-אשכנזי. מה ההבדל? ההבדל הוא שהראשונים לא פגעו בי או בכל מי שלא דומה להם, הם חיים איתנו, ואנחנו מתמזגים יופי. השניים חטפו את המדינה שלי, והם ממררים פה לבני אדם את החיים, סתם ככה, כי מותר להם, הם מהגזע העליון. את העוולות שנעשו כלפינו, ויש להם היום השלכות עמוקות מאוד, ביצעו חברי הממסד הציוני-אשכנזי, והרי לא יכול להיות שעכשיו אני אאשים את כל האשכנזים במעלליו, נכון? המינימום הנדרש מהאשכנזים, הוא לדעת עלינו קצת יותר. להכיר אותנו, ולא לתפוס ישר את הצד של הממסד כהתגוננות עדתית (העובדה שהנאשם הוא אשכנזי, וגם הם כאלו), ולא לעזור לו להדחיק את העבר ולטשטש את המציאות כי זה טוב גם לאותו אשכנזי שלא שייך אליהם, אבל נהנה משם משפחה "נכון" שעלול לקרב אותו יום אחד לצלחת האשכנזית בלבד. רוב האשכנזים שהכרתי תמימי דעים איתנו לגבי אותן עוולות... אז אני מעריכה שאתה שייך לקומץ שלא יודע עלינו כלום. לגבי הגזענות האינדיווידואלית מול עדה כזו או אחרת... תתאר לך שמי שהיה גזען כלפיך היה שולט במוסדות המדינה, במדיה, במקומות העבודה, ובשאר המקומות הנחשקים, המעצבים את דעת הקהל... מה היית עושה אז? זאת בדיוק הבעיה שלנו. אותך אולי לא מקבלים אל תוך משפחה מסויימת (ואני חייבת להגיד שהיום אני בכלל לא נתקלת בזה, אולי רק פעם אחת ראיתי גבר שלא רוצה להתחתן עם אשכנזיה...), אבל אותנו לא מקבלים במדינה!