כולם להיכנס כולל מנהל מומחה וכולם!

יקיר15

New member
מסכים איתך מאודד...

גם לבנאדם הכי עמוס יש זמן מתשיה ו ואני בטח שיש לה שעתיים בשבילנו איזהשו יום פשוט צריך למצוא תיום הזה ...

TOUSH

New member
../images/Emo207.gifאגם במדד הסלב' ב E ../images/Emo210.gif

TOUSH

New member
אופס../images/Emo9.gif../images/Emo210.gif

התכוונתי ל
את זה להודעה השניה של חלי והתבלבלתי סילחו לי בבקשה

טל ועדי1

New member
צודקת ב-100%

אנחנו כבר ממזמן היינו אמורים להפגש איתהה... ביום הולדת שלה.. וגם היא אמרה שנמצא זמן אחר.. שנפגש עם כולם!!!! ואולי זה יקרה בחופש..!! והקטע הוא שבאמת כולם "ישניםם.." אנחנו קבענו לפגוש אותה בחופש... ואף אחד לא עושה עם זה כלום.. לא זכור לנו שיצא מפגש אחד שתוכנן בפורום וכל הפורום ואגם... נפגשו! אז אנחנו באמת, באמת מקוות שכבר יצא מפגש שכל הפורום יפגש עם אגם!!

היללי 2

New member
אתם צודקים../images/Emo45.gif../images/Emo23.gif

זה באמת נכון!!! צריך לעשות משו בנדון... אנחנו יושבים בשקט כמו אפרוחים..

../images/Emo45.gif אבל../images/Emo110.gif

זה לא אשמתה שהיא עמוסה.. תנו לה שהיא תפנה זמן והיא הכי תרצה שבעולם להפגש עם כולם.. אני בטוחה...

אביחי 33

New member
וואו וואו תרגעו ומהר.

אני יודע כמה הערכה יש לכם כלפי שאר חברי הפורום, אבל בכל זאת לא מצריך הודעה כזו. אם אתם יודעים עד כמה אנחנו משתדלים למצוא לכם תאריך, אז למה הודעות ו "עצומות" מהסוג הזה? ועוד כולם כותבים "אני מסכים.." "אני מסכימה..". חאלס, תתנו לאנשים לארגן לכם מפגשים כמו שצריך, בזמן כמו שצריך. אני לא אנהל עכשיו דיון מה קורה, למה אי אפשר, ומדוע זה נדחה כל הזמן, פשוט רק תתנו לאנשים שבאמת יכולים לעזור לכם, באמת לעזור לכם. תודה.

יקיר15

New member
אנחנו נותנים להם לעזור ועד עכשיו

הסתמכנו עליהם ... אפחד כאן לא אמר שאתם לא עוזרים פשוט זה כבר נדחה המון זמןן וכולם חושבים שזה כבר היה יכול להתקיים

יקיר15

New member
וואי אביחי כדאי שתתחיל להבין

הבנת הנקרא כי זה ממש לא מה שאמרנוו ... אנחנו אומרים שזה מתעכב בגלל אגם לא בגללכם ואלי צריכים להיות יותר קשים איתה ולקבוע כמה תאיריכם שנוחים לנו ולראות אם זה נוח גם לה ... כי אנחנו רואים שזה תלוי בה זה מתעכב כבר המון זמן ....

יקיר15

New member
מבטאא חחח ../images/Emo6.gif

אם כבר צורת דיבורר חחחחח וואי הרסת אותי עכשיוו
אין לי מושג איך פירשת את זה אבל תרד קצת למטה ותראה מה חלי רשמה ככה בידיוק אני חושב ...

*שששששששששש*../images/Emo204.gif

לא להתוכחח תשימו לב למה שחלי כתבה.. ואביחי תנסה להבין מה אנחנו אומרים אל תנסה להיפגע.

לא באו בטענוות אליךךך../images/Emo110.gif

סה"כ אמרנווו שפשוט אין זמן למפגש וחבל כי היא עוד מעט לא תהיה פהה.. לא התלוננו עליך או על יאיר ולא על אף אחד..

אם היא תטוס בע"ה לחו"ל../images/Emo204.gif

לא יהיה לנו סיכוי לראות אותה בכמה שנים הקרובות או בשנה או מה שזה יהיה. חבל שהמפגש הזה לא יתקיים. תבין גם אותנוווו אתה יכול להתקשר להיות איתה בקשר (חס וחתולה לא ואמרת משו נגדךך מגיע לך בטירוף להיות איתה בקשר שלא תבין ואתי לא נכון) אבל תבין גם אותנו. אפחד לא דיבר נגדך.

למעלה