כולם להיכנס כולל מנהל מומחה וכולם!

oorlyy1

New member
נראה לי שאגם היא זו שתיפגעה אחרי

שהיא תיקרא את השרשור הזה.........וזה סתם חבל..

אין לה מה להיפגע../images/Emo204.gif

כולם מתים עליהה. זה הפורום שלה. לא כתבנו שום דבר רע עליה, אם יהינו חושבים עליה דברים רעים היינו עפים מהפורום הזה כבר ממזמן. כולנו ממש מעריכים אותה על הכל. רק רצינו להיות קצת יותר בעניינים.

אביחי 33

New member
ובאמת שלא בא לי לריב איתך...

אז תפסיקי להגיב כל הזמן, כי ממש אין לי כח אלייך! לילה טוב

חלי 66

New member
אביחי

אם אולי היינו מעודכנים בפרטים האלה היינו יושבים בשקט אבל אנחנו לא מעודכנים בפרטים אגם לא כותבת פה אנחנו מרגישים מנותקים ממש
ואל תנסה להגיד שאנחנו מוציאים את רעה זה ממש לא יפה מצידך ותפסיקו לריב כי לא פתחתי את זה לצורך מריבות

חלי 66

New member
ולמה פרצוף עקוםם../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

טעיתי שאמרתי לא לריב

יקיר15

New member
בידיוק

ואגב ... גם אם היא לא תטוס בחודשים הקרובים ... בחודשים הקרובים ייגמר החוםש ואז תהיה בעיה נוספת להיפגש

../images/Emo45.gif

[בשבילכם] אני עוד בקטע של מתי אני יפגוש ת'שמיניה.. וזה עוד יקרה
כן, כן, ב24.8!!

yair hazout

New member
חברה!!! לא לריב זה לא לעיניין

תראו זה נכון שלא היה מפגש רציני מהקמת הפורום - מודה! היו כמה פעמים שניסינו לארגן את אגם לכל מיני מפגשים אבל זה לא הלך...כולל בעם שהיה אמור להיות מפגש מעריצים בעזריאלי באותו יום של הפיגוע ואני ואביחי ניסינו לעשות הפתעה ולהביא אותה ככה בלי שתדעו אבל אז ארע הפיגוע התחנה המרכזית הישנה והכל בוטל. נכון שבימים אלו אנחנו מנסים לארגן תאריך (אבל זה קשור עוד בהרבה גורמים אחרים) אני כותב את זה כדי שאולי תבינו שבאמת יש השתדלות (שתדעו) אבל ממש אין צורך לריב... נ.ב אין לכם מושג כמה אגם מעריכה את המעריצים פשוט אין לכם, משיחות שלי איחה היא פשוט כל הזמן אומרת לי "תגיד להם שאני אוהבת אותם ואני אכתוב בקרוב" חברה בואו נפתח שבוע חדש בלי אלימות (מילולית) שיהיה שבוע מצויין וטוב יאיר

אביחי 33

New member
ובאמת שאין לי כח לריב עם אפ'חד.

מצידי זה נשכח! *תודה על השיחה יאיר*

יקיר15

New member
../images/Emo45.gif שיהיה לכולנו שבוע מצויין

ויאיר אנחנו ידעים שאגם מעריכה אותנוו מאוד ואוהבת אותנו ואמרתי את זה גם יותר למעלה ... אממ זהו שיהיה לכולנו שבוע טוב מצויין ופורה בלי מריבות רק שלום

יקיר15

New member
למרות שגם הפעם לא רבנו

אר דיברנו וגם קצת התווכחנו אבל יש הבדל בין לריב ולהתווכח ולדבר ...

יקיר../images/Emo3.gif../images/Emo204.gif

צ'קט אתה! אני שונאת שאינ אומרת למישו, תפסיק לריב איתייייי
ואז הוא בא ביציאה : "זה לא ריב זה ויכוח"

למעלה