כולם להיכנס כולל מנהל מומחה וכולם!

אביחי 33

New member
../images/Emo4.gif

אבל ההתנהגות המגעילה שלי נובעת עקב כך שאתם מוציאים את אגם זבל. "מה קרה שתפנה לו טיפה זמן.." "שעה לא תזיק" "אתם צריכים להעביר הילוך.." כל מיני ביטויים מגעילים שלא אמורים להיכתב בכלל. האמת? חשבתי שאנשים כאן יותר מתורבתים, אבל כנראה שההערצה כאן עלתה לאנשים לראש,ומה שבמעיין ראשם זה לפגוש ולגעת בה.

oorlyy1

New member
די תפסיקו כבר את המריבה הזאת..../images/Emo4.gif

אגם בטח לא עושה דברים בכוונה.. היא בן אדם ויש לה עוד כמה דברים לעשות חוץ מהפורום והעבודה שלה... ושיהיה לה זמן היא תכתוב פה ושזה היסתדר יהיה מפגש.....

אביחי 33

New member
ובכלל כל העניין הזה..

שאתם לוקחים את ה"עזיבה לחו"ל" כעוד נקודה לטובתכם רק מוציא אתכם יותר מפגרים. בינתיים אין שום נסיעה לחול בפרק, ואגם אפילו לא יודעת לגבי זה,היא חושבת על זה! זה שהעיתונות כבר החליטה בשבילה, זה משהו אחר. הכל מנופח. ככה שאל תקחו את זה רחוק "היא תיסע ולא נוכל לראות אותה". חאלס

אביחי אנחנו לא מוצאים אותה זבל..

ממש לא. אנחנו מעריכים אותה כל כך. אבל עזוב מפגש עזוב הכל דקה אחת יש לה? לכתוב לנו בפוורם אפילו איזה מילה אחתתת מאז ה"ניתוק הזמני" הזה משיר נולד היא לא כתבה. יכול להיות שהיא מאוד עסוקה אני בטוחה ב100%. מצדי שלא יהיה מפגש אתה יודע מה. אבל שהיא תאה נוכחות שהיא תראה שהיא חושבת עלינו שאכפת לה ממנו. אתה מדבר איתה בטלפון. בקשר טוב איתה.. ומגיע לך ברור שמגיע לך אחרי הבלוג שעשית ובכלל כמה שאתה תורם לפורום. עצם זה שהשגת את המטרה שלך (להיות איתה בקשר וכל זה) ועוד שאתה עוזר לנובזה שאתה קיבלת את הטלפון זה ממש התנהגות למופת באמת! כולנו פה מעריכים ואתך כל כך על מה שאתה עושה. מלא ילדים בקשר איתה אבל אפחד לא תורם מזה לכל הקהילה כולה של אגם. תבין שאף אחד פה לא דיבר נגדך. אנחנו מבקשים דקה אחת! זה הכל.

ועוד משו../images/Emo204.gif

אני בטוחה שלא היינו פותחים את הדבר הזה אם היא לא הייתה טסה לחו"ל. אבל זה גרם לנו להיות בלחץ. כי אם היא עוזבת לא נראה אותה יותר בכמה שנים או שנה או אפילו החצי שנה הזאת אני לא יודעת ואפחד לא יודע אם זה נכון. אבל כל אדם חושש מדברים. אנחנו חוששים שהנסיעה היא באמת דבר שעומד לקרות. תבין אותנו.

יקיר15

New member
זה ממש לא ככה ...

פשוט אנשים מחכשים למפגש הזה חצי שנה כבר ועם כל הכבוד לאגם ולעבודה שלה שאני וכל השאר כאן מאוד אוהבים אנחנו חושבים שבחצי שנה הזו היה ניתן להקידש לנו יותר ... ושלא תחשוב שאני או אף אחד אחר כאן מזלזל ביחס שלה אלינו חס וחלילה יש לה יחס אדיר היא מתייחסת אלינו ממש יפה ואוהבת אותנו כמו שאנחנו אוהבים אותה ומנסה לרצות אותנו כמה שיותר וכמה שהיא יכולה לא כל אחד מתנהג ככה למעריצים/מעריכים שלו ועל זה אנחנו מעריכים אותה מאוד פשוט אנחנו חושבים שהעניין קצת נשכח וחבל שזה קרה [במידה וזה קרה] כי בסה"כ יש כאן הרבה שרוצים לפגוש אותה ובאותה הזדמנות גם לפגוש אחד את השני . אני מקווה שכרגע העניין מובן לאף אחד ההעצרה לא עלתה לראש .

טל ועדי1

New member
ולסיכוםם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

כולנו מתגעגעים מאוד מאודד לפגישות עם אגמוש...! כי אנחנו למשל פגשנו אותה ב-19.3 ועבר מאז 4 חודשים..(4 חודשים זה לא כל כך הרבה זמןן!!! אבל אנחנו מרגישות שעברה כבר איזה חצי שנהה... ) אבל יש כאלהה שבכלל פגשו אותה בפעם האחרונה הרבה לפני
ושום פגישה אישית איתה, (שלא שייכת לפגישות מהסוג שאגם באה לחתום על יומנים..) לא יצאה לפועל מאז שנפתח הפורום... אבל לפחות נקבע תאריך בחופש שכולנו ניפגש.. לפחות שפגישה אחת של הפורום כןן תהייה

מפגש רק שלנו יתקיים../images/Emo204.gif

אני מקווה. צריך לאות מה קורה עם המפגש אם אגן שאנשים שגרים רחוק לא יבואו פעמיים איזה יום אחרי יום או משו
.

אייללוש

New member
ס=י=כ=ו=ם=../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif

אני לא הייתי אבל קראתי ורק שתדעו אולי נראלכם שזה קל אבל באמת זה קשה ולאגם אכן ב"ה יש חיים
ויש לה מה לעשות חוץ מהפורום-נכון צריך להתחשב בפורום הרשמי אבל בעז"ה נעדכן וארגן כלאגםם יהיה נח
זה שהעיתונים ישר כותבים דברים שבכלל לא הגיעו כעובדה-חוצמזה שלפעמים זה לא נכון בכלל
אבל לפי דברי אביחי היא אולי תסע וזהו
ותאמינו לי כולם שאביחי ויאיר עושים כל מאמץ לארגן משו אז... שבת שלום
אניח חייבת להתקלח
-
- איילושלוש

יווו כולם פה לא מבינים כלום.

באמת. תראו לי מישו אחד שאמר פה שהוא לא מרוצה ממה שאביחי ויאיר עושים. הודעה אחת!!!!! כולם רק שיבחו אותם. אני לא מבינה מה הבעיה. אפשר לתמצת את כללללללל השרשור הענק הזה ל- "אנחנו חוששים שאגם תטוס לחו"ל ולא ניפגש איתה" זה הכל. מה כבר אמרנו על יאיר ואביחי? כלום. המריבות שהתחילו פה זה כבר משו אחר.

אביחי 33

New member
אז\ בואי אני אענה לתימצות הזה שלך..

היא לא נוסעת בחודשים הקרובים! זה יספק אתכם? אעכשיו אפשר להמשיך? באמת תודה :) או שמישהו כאן רוצה להחליף אותי בכל הנושא כי אני "איטי מידי"?

oorlyy1

New member
טוב תקשיבו.....

שום דבר לא הישתנה ביגלל כל המריבה הזאת....... אז כל זה מיותר.. שאגם תיתפנה כוווווווווולנו נדע מזה וזהו.

אתה לא שם לב איך אתה../images/Emo204.gif

עיוור למה שכותבים פה. אפחד לא אמר משהו שאמור לפגוע, או להראות לך שאתה : "איטי מדי" כולה הבענו את דעתנו. או שזאת גם בעיה. תקרא את התקנון שאתה בעצמך כתבת.

אתה פשוט לא שם לב מה אתה עושה

אתה עונהההההההההה ואז משמיץ את כולם. אתה מצפה שכולנו נשתוק על זה?. נו באמת אביחי, אתה יודע שיש לי כלפיך הרבה כבוד ואתה יודע בדיוק כמה אני מעריכה אותך. אני לא מנסה להוביל את הדיון לשום מקום. אתה זה שלא שם לב מה אנחנו מנסים לכתוב לך, אתה מוביל את זה לזה שאנחנו מרגישים אשמים בזה שאתה "פגוע" אפחד פה לא השמיץ אותך. אתה זה שהתחלת אם כל זה.

אביחי 33

New member
אין בעיה אני לא אומר כלום.

אני אתן לאגם להחליט מי פוגע במי אחרי שהיא תקרא את השרשור הזה.

למעלה