כולם להיכנס כולל מנהל מומחה וכולם!

טל ועדי1

New member
חחחחחח... איזה חמודהה!

וחוצמזה... נכון.... מיכל את מזהה צודקת!!! אף אחד לא בא בטענות לכם אביחי ויאיר... פשוט אנחנו כבר כל כך רוצים לראות אותההה.. שאנחנו חושבות שכדאי שמישהו יזום ויחליט לשאול את אגם מתי היא פנוייה.. כי היא לא תהיה פה באמת.. וזה מזה חבלל... אנחנו לא יודעות כמה זמן!! אבל אנחנו כבר מחכות לזה המון זמן!

חלי 66

New member
../images/Emo124.gifאוףףףףףףף כנסו כולם../images/Emo70.gif

כול אחד מפרש או מושך את ההודעה לכיוון אחר מה שאני התכוונתי להגיד זה שאנחנו מחכים המון זמן למפגש עם אגם ואני יודעת שאביחי ויאיר מחפשים תאריך ואני לא אמרתי שום דבר רע אליהם רק שילחצו קצת או משהו כי זה מהיום הולדת שלה ככה עד עכשיו 5 חודשים לחפש תאריך וזה מה שאמרתי והתכוונתי להגיד ואין לזה עוד פרושים
אביחי אין לי שום טענות כלפיך באמת באמת
פשוט היא טסה עוד מעט בע"ה ואנחנו ביכלל לא ניראה אותה. ועוד משהו אנשים בבקשה בבקשהה לא לריב לי פה

einatit4

New member
--

אני לא מבינה במפגשים, וגם בכלל בכלל לא הרבה זמן בפורום, אבל אם אגם באה לבית שלה בשבת [כלומר- גם למושב] אני יכולה אולי לבקש מזאת ששכנה וגם דיי ידידה של אחותה לדבר איתה או משהו כזה.. מקווה שאולי הועלתי בטיפה.. ואם לא אז סליחה.. [ואגב, בלי קשר זאתי שהייתה אמורה להכניס אותי לקלעים לא באה, אבל היה מדהים, מומלץ.]

אביחי 33

New member
בקיצ' אל תעבירו אליי בקשות וטענות.

תהיו לפי הקצב שלי ושל כל העוסקים במלאכה בעניין הזה, לא בא לכם,תעשו מה בראש שלכם! אנחנו נמשיך באותו קצב שהיינו עד היום, שום "הרמת הילוך" ושום כלום! זהו.

יקיר15

New member
אביחי זו פשוט התנהגות מגעילה

ואגואיסטית אף אחד לא נותן עליכם ביקורת אבל אתה הופך את זה לביקורת ולא רק שאתה הופך את זה לביקורת שבכלל לא נראמרה אתה גם לא מצליח לקבל אותה ומדבר ממש מגעיל... אני לא רוצה לריב כאן לא אתך ולא עם אף אחד אחר אבל תסתכל שוב בשרשור ותקרא הכל ואני מקווה שתבין שלא הייתה כאן שום ביקורת כלפיך ותבין מה שצריך להבין כי חבל לטחון מים סתם ! שבת שלום לך ולכולם !

אביחי 33

New member
את כדאי לך לסתום!

שאני לא אחשוף כאן בפני כולם מה עשית. או שהם כבר הבינו לבד... אז אל תעצבני אותי יותר ממה שעשית.

אביחי 33

New member
לא את מנסה להתנקם במה שעשיתי לך.

מי שישמע "מה שעשיתי לך" העמדתי אותך במקום, אבל עדיין זה הראש הקטן שלך חושב מה לעשות?

אני לא מנסה להתנקם../images/Emo4.gif ../images/Emo205.gif

ואם אתה רוצה לדבר נורמלי ולא לקלקל ת'שרשור אתה מוזמן להוריד ת'חסימה ולדבר איתי כמו בנאדם נורמלי ולא כמו בנאדם שלא מוכן לקבל מה שאומרים לו

אביחי אין לך שום זכות להגיד לה

לסתום. אל תערבב בין כל הדברים מה שהי עשתה לך זה עניין בינה לבינך אתה כל הזמןכותב על זה בפוורם ועוד בכזאת התבאטאות. זכותה להביע את דעתה בנושא זה כמו כל אחר. זה לא בסדר מה שכתבת ואני מקווה שאתה יודע את זה.

אביחי 33

New member
טוב תתחילי להירגע גם את..

ואני לא אגיד כל מה שאני חושב פה מול כולם. אני לא כמוך!

למעלה