כל ההודעות בנושא הבגרות

Arie17

New member
מפגר משרד החינוך הזה!

נשבר לי למה אני לא יכול לקבל 2 מחברות???????? הלך לי כל הבחינה בגלל המפגרים האלה

Arie17

New member
רון - תודה... בכל אופן הלך זבל

שאלה 1 - לא עשיתי 2 - א´ נכון, מקווה לפחות, ב´ - חשבתי את הסכום של n=15 וn=3 וכמו טמבל עשיתי חיסור בין התוצאות שלהם 3 - א´ - אולי נכון, ב´- דרך נכונה, תוצאה - ממש לא 4 - ברוך ה´ משהו אחד נכון מכל הסלט הזה 5 - סלט שלם, מקוה להתחשבות מצד הבודק 6 - עד השורה האחרונה נכון, שורה אחרונה התייחסתי לשורש כאל סוגריים ולכן התוצאה הסופית לא נכונה, איזה יופי... 7 - לא היה לי כח, לא עשיתי 8 - ברוך ה´, השאלה השלמה היחידה שהצלחתי 9 - למה לעזאזל לא חשבתי על "זוית בין משיק למיתר שווה להקפית הנשענת על המיתר מצידו האחר", אם הייתי חושב את זה הייתי פותר את א´ ואז ב´ וג´ היו בדיחה אבל לא ידעתי ולא עשיתי את השאלה הזו קיצר - זבל וכנ"ל משרד החינוך - שיגעו אותי עם הדפים, למה לא יכולים להביא מחברות? טוב.. אני סתם לחוץ עכשיו ויש לי עוד מחר מתכונת בפיזיקה, ממש כיף של חיים

Arie17

New member
טוב... כנראה אני נשאר עד מועד ב´ כא

כאן... אז מחר-מחרתיים אני אשמח לעזור מחדש היום אין לי כח לדבר על מתמטיקה

שאלה לרון!!!

טוב, דבר ראשון - אין מתמטיקה יותר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
דבר שני - הבגרות היתה ממש ממש ממש קלה
דבר שלישי - המון המון
לרון!!! דבר רביעי- יש לי שאלה קטנה אליך. עשיתי את הבגרות (כמו ששמת לב) של ה4 יחידות. עכשיו ביחידה, בתרגיל 14, אינטגרל של e בחזקת x. כאשר רציתי למצוא את השטח עשיתי את כל האינטגרל פחות המשולש שהיה שם. אבל בטעות טעיתי בחישוב של הגובה של שטח המשולש. כמה יורידו לי על זה? זוה טעות היחידה שלי.... מקווה שתוכל לעזור והמון תודה, ותודה גם למשרד החינוך לבגרות קלה זו :)

עוזאבי

New member
שאלה בהנדסה

מישהו יודע כמה נקודות מקבלים אם בכל בהנדסה על זה שכתבתי נתון וצריך להוכיח בהנדסה

KING OF POP

New member
שאלה

בבגרות יחידה 3 בשאלה של האינטגרל שיצא X=9 יצא לי מינוס 9 ושחכתי לשנות ל9 עכשיו, האם יורידו לי ניקוד על זה?

יש לי שאלה מאוד חשובה

מישהו יכול לתת לי את הפתרון לשאלה מספר 16(מספרים מרוכבים) שהייתה היום בבגרות במתמטיקה(ב-2 יח"ל מתוך 5 יח"ל). בבקשה זה חשוב מאוד...

HiGhWaVe

New member
מי יכול לעזור לי ?

אולי מישהו יודע מה הפתרון של שאלה 12 בבגרות במתמטיקה ביחידה 1 מתוך 4 יח"ל (כמה שווה הזוית) ?

יעללל

New member
אנשיםםםםםםם.....

זהו סיימתי עם מתמטיקה לכל חיייייייייייייייייייי....למען הפרדה נכנסתי לפורום הזה(בלעעעעעעעעע)...וגם הודת לכך שבבגרות ב-5 יחידות מתמטיקה הייתה ממש קלהההה) אז זהו ביי ביי מתמטמיקה -ניפגש בגילגול הבא...(אם בכלל)....ואתם אנשים אתם נורמלים????? לכו לבלות להנות לשמוח מה אתם יושבים לכם כאן ומדסכסים על מ-ת-מ-ט-י-ק-ה... היו שלום.... ועשו טובה צאו מהריבוע.... יעללללללל

mr. man

New member
שאלה בקשר לקומבינטוריקה

מישהו יכול לתת לי את הפתרון המלא לשאלה שהייתה בקומבינטוריקה? (בשאלון של 3 מתוך 5). חיפשתי כאן ולא מצאתי..

פתרון

הנה השאלה לטובת מי שלא ראה : מקבוצה של 8 דיירי בניין א´ ו 6 דיירי בניין ב´ בוחרים וועד של 6 נציגים, שיכלול יושב-ראש, סגן ו 4 חברים. נדרש שבוועד יהיו לפחות 2 דיירים מבניין א´ ולפחות 2 דיירים מבניין ב´. בכמה אופנים ניתן לבחור את הוועד ? קיימות מספר דרכים לענות, אני אפתור באחת מהן. ראשית חשוב להבין שהתפקידים שהוזכרו הם בעצם סידור פנימי בתוך אנשי הוועד. לכן הכי קל לבחור דבר ראשון את כל הוועדים האפשריים בלי שום קשר לתפקידים, ורק בסוף לכפול את התשובה הסופית במספר הסידורים הפנימיים. נבדוק איפוא אילו אפשרויות קיימות כדי שיהיו לפחות שניים מכל בניין. הנה שלוש האפשרויות : א. בניין א´ : 2 דיירים, בניין ב´ : 4 דיירים ב. בניין א´ : 4 דיירים, בניין ב´ : 2 דיירים ג. בניין א´ : 3 דיירים, בניין ב´ : 3 דיירים אפשרות א´ : 8C2 · 6C4 אפשרות ב´ : 8C4 · 6C2 אפשרות ג´ : 8C3 · 6C3 הערה : השתמשתי בסימון C לצירופים ללא סדר , למשל 8C2 פירושו "שמונה מעל שניים". נחבר את כל האפשרויות ונקבל 2,590 . לסיום, בכל וועד שבחרנו כאן צריך לחלק את הנבחרים לתפקידים השונים. מספר האפשרויות לבחור את יושב הראש הוא 6 ואילו את הסגן הוא 5 (כי כבר בחרנו מישהו ליו"ר) . כלומר 30 אפשרויות, ולסיכום : 2,590 · 30 שזה יוצא 77,700 אפשרויות.
רון חשבון α•βƒ²(Δ)³+πº∑Ǿ ℓim(x→∞)ε∫¼±

mr. man

New member
תודה!

אני הגעתי ל- 60690, נקווה שהפתרון שלי היה קרוב פחות או יותר, שיהיה לי ניקוד טוב.

Matt Houston

New member
האם הציון של מועד א´....

נמחק במידה שניגשתי למועד ב´? (גם אם הוא גבוה יותר?)

יואב66

New member
מתימטיקה 3 + 4 יח´

האם מישהו יודע היכן ניתן להוריד את בחינות הבגרות במטימטיקה 3 + 4 יח´ שנערכו אתמול ?

KING OF POP

New member
כמה מורידים על חישוב בטעות

בבגרות בשאלה של אינטגרל רשמתי שטח מינוס 9 במקום 9 כמה יכולים להוריד לי על זה?

maayannnn

New member
===+++שאלה חשובה!!!+++===

אני רוצה לשפר 4 יחידות... מי עדיף-יואל גבע או אנקורי??

חבר´ה, אתם יכולים לעזור לי...

אני צריך את הפתרון של בחינת הבגרות במתמטיקה של 4 ו5 יח"ל. ניסיתי באתר של אנקורי,ורשום שם שיש תקלה זמנית וכו´. מישהו יכול להפנות אותי למקום אחר?. אתם התקווה האחרונה שלי!!!

למעלה