ב-ה-צ-ל-ח-ה!!! בהצלחה ע-נ-ק-י-ת לכל החבר´ה שנגשים מחר לבחינת הבגרות תעשו חיל!
D dvorag New member 3/6/02 #47 ב-ה-צ-ל-ח-ה!!! בהצלחה ע-נ-ק-י-ת לכל החבר´ה שנגשים מחר לבחינת הבגרות תעשו חיל!
A Arie17 New member 3/6/02 #56 אני עייף... ../images/Emo107.gif זהו להיום - אני עייף מקוה שעזרתי כמה שאפשר אני הרוג, אז אני הולך לישון אני רוצה להגיד תודה לכ-ו-ל-ם, באמת... השאלות שלכם עזרו לי גם לחזור על החומר ואני שוב פעם ... Z Z Z אז יאללה, ביי לכולם
אני עייף... ../images/Emo107.gif זהו להיום - אני עייף מקוה שעזרתי כמה שאפשר אני הרוג, אז אני הולך לישון אני רוצה להגיד תודה לכ-ו-ל-ם, באמת... השאלות שלכם עזרו לי גם לחזור על החומר ואני שוב פעם ... Z Z Z אז יאללה, ביי לכולם
A Arie17 New member 3/6/02 #58 טוב... אני זז לכיוון ה... בית ספר זהו... אני זז מקווה שלכולכם לא יהיו בוחנים קשוחים ושלא תהיו לחוצים כמוני ושלא תעשו טעויות חישוב ושלא תחטפו Blackout מהבחינה ושתצליחו... אז ביי לכולם ובהצלחה
טוב... אני זז לכיוון ה... בית ספר זהו... אני זז מקווה שלכולכם לא יהיו בוחנים קשוחים ושלא תהיו לחוצים כמוני ושלא תעשו טעויות חישוב ושלא תחטפו Blackout מהבחינה ושתצליחו... אז ביי לכולם ובהצלחה
ל ליאור שמש New member 3/6/02 #60 בהצלחה לכולם כבר יוצאים מהבית ? המבחן ב- 14:30 עוד 8 שעות סיימנו עם זה
נ נגה84 New member 3/6/02 #61 אחרי הבגרות הפורום הזה יהיה פאסה?? אה לא!!! בעצם יש עוד את המועד ב´... וכמובן את הי"אניקים שיצטרכו לסבול עוד שנה... סליחה.. נגה
אחרי הבגרות הפורום הזה יהיה פאסה?? אה לא!!! בעצם יש עוד את המועד ב´... וכמובן את הי"אניקים שיצטרכו לסבול עוד שנה... סליחה.. נגה
A abdc1415 New member 3/6/02 #64 איזה משפטים כדאי לזכור באנליטית 5יח וחוץ מזה..... מה זה מרכז מעגל חוסם ומרכז מעגל חסום?
ר רועי ב New member 3/6/02 #66 איפה אני מוצא פיתרון לשאלון 35101 אשר התחיל בשעה 14:30 והסתיים בשעה 15:45
ק קובי בריאנט New member 3/6/02 #70 תשובה תסתכל מה כתוב בשורת ה"טאג-ליין" מעליך (השורה הצהובה בראש העמוד).
R Roobie New member 3/6/02 #67 שאלת האינטגרל ב-4 יחידות מהיום.. מי שעשה 3 מתוך 4 יחידות - היה צריך להוכיח ששני השטחים המסומנים שווים זה לזה. מה יצא לכם ששווה כל אחד מהם?
שאלת האינטגרל ב-4 יחידות מהיום.. מי שעשה 3 מתוך 4 יחידות - היה צריך להוכיח ששני השטחים המסומנים שווים זה לזה. מה יצא לכם ששווה כל אחד מהם?
ק קובי בריאנט New member 3/6/02 #69 תשובה תסתכל מה כתוב בשורת ה"טאג-ליין" מעליך (השורה הצהובה בראש העמוד).
L liran lev New member 3/6/02 #72 ../images/Emo26.gif להלן בחינת הבגרות 5 יח"ל ../images/Emo36.gif בהצלחה לכל אלו שנבחנו...