כל ההודעות המשורשרות מטה: פנו לפורומים אחרים-

שש שבע

New member
אם הוא משלם - אתה חיב להישאר במקום

א6ם הוא לא משלם על ההפסקה אתה לא חיב. אני בעצמי מעסיקה, ומכירה את החוק הזה. אני משלמת על ההפסקה של העובדות שלי, הן אוכלות שותות, או מה שלא יהיה, אבל הן חיבות להיות בשטח,

תוספת לעניין ההחלטה האחורנה

בהחלטה האחורנה (אחרי שנמחקה התביעה והוחזרה האגרה!!!) השופטת כתבה שיש לפתוח בש"א ולשלם אגרת בש"א ואז היא תתייחס לךבקשה למחיקה. עכשיו לאור זאת האם אפשר לבטל מחיקה שנעשתה כבר והאגרה הוחזרה כבר בתיק העיקרי?????

BlackUnicorn

New member
היי אביעד,

אני ממליצה פעם הבאה לשרשר את כל ההודעות להודעה הראשית ולא אחת לשנייה. זה מאוד מבלבל בעין.

romi42

New member
עתירת אסיר

אם עורך דין מגיש עתירת אסיר, האם יש לי אפשרות לקרוא אותה באינטרנט כמו פס"ד ופרוטוקולים באתר של בימ"ש???

opentheplaces

New member
לאן עורך דין שולח העתק מהתביעה במקרה כזה ?

אני רוצה להגיש תביעה כדי לעצור את תקופת מניין ההתיישנות. הנתבעת היא חברה בע"מ שמספרה ברשם החברות הוא 513577494. שילמתי לפני שנה וחצי לחברה הזאת את מלוא התמורה בעבור טיפולים שטרם קיבלתי, ורציתי כבר ממזמן לתבוע על כישלון תמורה. אך הסיבה שלא הגשתי תביעה היא בגלל שאמרו לי הפקידים בתביעות קטנות שצריך לרשום את הכתובת כדי שאשלח העתק לנתבעת. אולם הנתבעת (חברה בע"מ) מכרה את משרדיה ואין לה כתובת ולמרות זאת מדובר בחברה פעילה. לאן עורך דין יכול לשלוח העתק מהתביעה שתוגש כנגד החברה הזאת במקרה כזה ?

BlackUnicorn

New member
די ברור על מי את מדברת,

בכל אופן, כפי שרשום בצד שמאל - הפורום אינו מיועד למתן יעוץ משפטי. נא פני לפורום חוק ומשפט או אחד מהפורומים האחרים. כעיקרון אם את הלקוחה, אני לא מבינה למה את שואלת את זה... שהוא ישבור את הראש
יש לאן לשלוח ככל הנראה, לא לדאוג.

dimylka

New member
שלום לכולם מחפשת דחוף

עורך דין המתמחה בדיני עבודה באזור ירושלים. זה קצת דחוף אבל אשמח לעורך דין מוכר.

דיווח כוזב לביטוח לאומי על העסקת

עובד במשק בית. ישנו טריק ידוע שסטודנטים עושים בינהם על מנת להפטר מתשלום קבוע של 109 שח לחודש שסטודנטים חייבים, לכן סטודנטים מדווחים אחד על השני שהם עובדים במשק בית אצל הסטודנט השני כך שהתשלום החודשי לביטוח לאומי משלם כביכול המעסיק 4 שח לחודש (7.25%) מהמשכורת. אם נניח הביטוח לאומי עולה על כזה מקרה שמדובר בישראבלוף מהו הסיכון המקסימלי של העובד ומה של המעסיק, כיון שלכאורה אין כאן נסיון להוציא כסף מהביטוח לאומי אלא רק מניעת תשלום החודשי הקבוע, תודה רבה מראש.

tultul100

New member
שאלה לגבי מכירת דירה

שלום לכולם, אשמח לקבל תשובה מוסמכת! לפני כשנה קניתי את דירת סבא שלי (נערך חוזה אצל עו"ד). לקחתי סכום כסף (רבע מעלות הדירה) כמשכנתא מהבנק וכמובן ששיעבדתי את הדירה לטובת העניין. נרשמה הערת אזהרה בטאבו על שמי אך עדיין הדירה לא הועברה בטאבו (על שמי). בינתיים סבי נפטר ואני מעוניין למכור את הדירה. מישהו אמר לי שאין באפשרותי למכור את הדירה או יותר נכון לא משתלם לי למכור את הדירה מכיוון שעליי לשלם למדינה מס בגובה % 40 (?!) מהמכירה העתידית. ברצוני לציין שאין ברשותי דירות נוספות. יש לי מס' שאלות: א) האם גובה המס שצוין בפני הוא נכון (נראה לי לא הגיוני)? ב) באם יש מניעה או בעיה כלשהיא במכירת הדירה? ג) האם הדירה שייכת לי (עפ"י הסכם המכירה) או מכיוון שלא עברה הטאבו במלואה שייכת ליורשים? אשמח את תפקחו עיניי לכל דבר שעוד לא חשבתי עליו במסגרת בעיה זו. תודה!

simon102

New member
דוקטור שרמן... מי אתה אולי דרור חסידים?

מספיק עם החרטוטים והשטויות.ידידך או שזה אתה נעצר בחיפה בגין זיוף והונאה כבדים.לפני כן ידידך התחזה לדוקטור וכתוצאה מכך קיבל גוב בעיריית רמלה כמנהל הקרן.במקביל שימש כדירקטור באיסתא וכל זה בעקבות הצגת תעודות מזויפות.אם לא די בכך חברך דרור ערך חתונה מפוארת, שלא היתה כדוגמתה בשנים הללו וכל זאת מכספי ההונאה והזמין את כל חברי הליכוד וכן הבכירים במשק ,בזמן שלטון הליכוד,כל זה כדי שמשיך להונות.למותר לציין שכנראה התגרש מיד לאחר מכן,ליבי על הכלה ומשפחתה.אם רוצים לדעת יותר נא בדקו באינטרנט ואו דברו עם בכירים בליכוד או במקומות שצוינו .ואם נפלתם קורבן להונאה פנו למפלג הונאה צפון. איך כל זה קורה ואף אחד לא שם לב להונאה ואיך זה שראש עיריית רמלה שנפל אף הוא בפח , נסע עימו לירושלים לנהל מומ לרכישת ביתר ירושלים (לפני עידן גידאמק )וטען שדרור מייצג משפחות עשירות מארהב .(זה הופיע בחדשות בזמנו),בטוחני שראש עיריית רמלה שהוא משכמו ומעלה היה רוצה לשכוח פרשיה זו. מבולבלים תראו את חזותו התמימה ותבינו.דבר כזה יכול לקרות רק בארץ, לאחר תפיסתו ממשיך במעלליו,מה קורה פה....משטרה בתי משפט ,אני בוכה מכאב ומיאוש.

שלום אדון "סימון" ואהבתה לרעך כמו

ולכן לא אפרסם את שימך האמיתי ברשת התקשרתי לדרור אתמול לאחל לו חג שמח וסיפרתי לו על העניין. ראשית הוא כעס עלי שכתבתי ברשת מפני שזה נחלת העבר והתיק נימצא מופרך וניסגר .הוא גם מכיר אותך אישית למרות שאתה מיסתתר ברשת ומיתחזה לסימון לפני שנתיים.דרור היה מנחה של שישה סטודנטים יחד עם 43 מנחים אחרים אבל חיפשו אותו שונאי חינם ורק רצו לפגוע בשמו ולמנוע ממנו לרוץ לכנסת ובזה תישמח לשמוע הצליחו.דרור בא ממשפחה מהעשירות בעןלם שאחראית וממנת את פרויקט (נזרין מבברלי הילס)עתידים שזה מתן אלפי מילגות לחיילים חסרי אמצעים ועוד ועוד כרגע הוא מקים עשרות בתי מלון במקאו שבסין יחד עם היהודי הניפלא מר שלדון אדלסון והם תורמים 20% מהרוחים לחב"ד באשר ליואל לביא אז הם בקשר יומ יומי כי מישפחתו הם הספונסרים של האלופה אליצור רמלה ויואל לדבריו באמת משיכמו ומעלה(אני לא מכיר אותו אישית)כפי שאמרתה ומכיר את מישפחתו מקרוב,השוטרים הדפרים טענו שם למד בחו"ל מבחינתם ואני מדגיש מבחינתם זה לא נחשב ועל זה ננזפו על ידי הפרקליטות,באשר לביתר תישאל אותם ותיראה שהם לא רצו למככו בתחלה אלא שנזרין יהיו שותפים ויממנו הכל עד שבא ארקדי (גם בכך דרור שותף)ונתן להם הצעה שאי אפשר לסרב לה דרור מבקש לאחל לך חג שמח וביקש ממני לא לתבוע אותך ,אין לו זמן לשטויות אבל אם אתה רוצה להיתקשר ולאחל חג שמח או שאתה באיזה מצוקה הוא מאשר שתתקשר אליו לסלולרי בסין 86-13488886878 הם חמש שעות יותר מאיתנו.אב אתה יכול גם להיתקשר למישרדי חג שמח וכשר לך ולכל עם ישראל ושלשא תהיה עוד שינאת חינם שהחריבה את עמנו בעבר
(

היו

New member
שאלה

תשפטו אתם.. מכרתי אדמה מסוימת כשהעו"ד שלי הוא מיופה כוח, הוא גם תיווך עם הקונה.. סוכם במעמד המכירה שהסכום יהיה לפי הדולר של אותו יום (שהיה גבוה! 4 שקל) .עד עכשיו קיבלתי את השליש הראשון של הסכום... לפני יומיים באתי לעו"ד שלי לבדוק מה קורה עם הטיפול במס ולקבל את השליש השני של הסכום, התברר לי בדיעבד שאת שני השלישים האחרונים של הכסף שמגיע לי מהעסקה, הם ישולמו לא לפי הדולר של אותו יום מעמד המכירה, אלא לפי הדולר של יום תשלום החלקים (וכפי הידוע הדולר צנח)... בדקתי בחוזה ולצערי הרב לא היה כתוב משהו על הענין הזה של שער הדולר.. זו אכן טעות שלי, אבל סמכתי על העו"ד, עכשיו אני מוכת פרנויה שהעו"ד שלי איך שהוא קיבל הטבה על הענין הזה... מה אתם אומרים ,מה אני יעשה?

היו

New member
אני צריכה להוסיף ש

כמובן שעימתתי אותו עם השאלה הזו, הוא אמר שזה מה שסוכם במעמד המכירה.. וזה ממש לא מה שאני זוכרת. הוא אמר לי שאני אבדוק בחוזה ובחוזה לא כתוב כזה דבר. מה שמחזק את החשד שלי שהוא משטה בי.

למעלה