כל ההודעות המשורשרות מטה: פנו לפורומים אחרים-

שינוי שם משפחה לקטין

שלום רב, אני אם חד הורית, ילדתי את ביתי בשנת 1999, ביום שהילדה נולדה ורשמנו אותה בבית החולים היינו אבא שלה ואני ביחד, ביקשנו לרשום אותה עם שני שמות המשפחה שלנו. מתברר שבבית החולים רשמו אותה רק עם שם משפחה אחד (של האבא), הלכנו (האבא ואני) למשרד הפנים כדי להוסיף את שם המשפחה שלי, הוא מסכים עם זה, אין לו בעיה, הם אמרו שרק בהוראת שופט אפשר להוסיף לה את שם המשפחה שלי, אני לא מבינה מה הבעיה לרשום את שם המשפחה שלי, אבא של ואני לא נישאנו, הוא מכיר בילדה והוא אבא מעולה בשבילה, הוא אמר שאין לו בעיה להוסיף את השם משפחה שלי, אז מה אני צריכה לעשות כדי לרשום את הבת שלי עם שם המשפחה של אבא שלה ושם המשפחה שלי, אודה לכם אם תעזרו לי תודה ויום טוב דוני

mic75

New member
שאלה

אדם שעובד כל יום 9.5 שעות שישי כן שישי לא כמה ימי חופשה מגיע לו בשנה ואיפה אני יכולה לראות את זה בחוק תודה על תשובה ויום טוב

BlackUnicorn

New member
פני לפורום חוק ומשפט

בעיקרון, לא נשמע שיש לכם על מה להתלונן בדיוק...זה לא שנכנסתם למקום שלא נתן לכם את השירותים שהוא מבטיח כמו מוזיקה, שתייה וכו'. הוא פשוט לא היה לטעמכם. מה שאת מבקשת זה ליצור תקדים שכל פעם שמישהו לא נהנה ממקום תרבותי הוא יוכל לקבל החזר כספי - אם זה בקולנוע, בדאנס בר, בפאב... יש לא להנות סתם כי לא אוהבים את המקום, ויש לא להנות בגלל פגם מהותי כלשהו. יש הבדל משמעותי בין השניים. בהצלחה

לדעתי..

לפני מועד הדיון יש להגיש לביהמ"ש הודעה בדבר הצורך במכשור מיוחד. תסביר מה החשיבות של ה cd ומה הציוד הדרוש לך, ואם ביהמ"ש יחשוב שזה מהותי, אני מניחה שהוא יאשר את הבקשה ויורה לאנשי התחזוקה במקום להכין את הציוד הנדרש. בהצלחה!

אולי תפתחו שרשור ../images/Emo32.gif..

ושם ירוכזו כל ההודעות הדורשות ייעוץ מקצועי, שלא יינתן..?

כל ההודעות המשורשרות מטה: פנו לפורומים אחרים-

תוכלו למצוא את הפורומים המתאימים ב-"קישורים". בהצלחה!

אני צריכה עזרה דחוף

אספר בקצרה... אני סובלת מבעיה רפואית, ומאלרגיה שקיבלתי מהעבודה. לקחתי עו"ד, שאמר שכבר לפני כמה חודשים הגיש תביעה על האלרגיה לביטוח לאומי, אני רואה שכלום לא זז. לפני שבועיים יצרתי איתו קשר, והוא אמר שזה לוקח לפחות חצי שנה התביעה של האלרגיה, עד שביטוח לאומי הולך למעסיק לבדוק את המקום. אתמול יצרתי איתו קשר, והוא אמר שהוא לא יכול יותר לייצג אותי, כי יש לו עומס עבודה, והוא מרגיש שהוא לא מקדיש את מה שצריך לתיק שלי. מה עלי לעשות עכשיו? יכול להיות שהפסדתי זמן מאוד יקר בגללו. תעזרו לי. תודה

שלום פורום נכבד! בעיה קטנה.

פעם ראשונה שאני נכנס לכאן.. ומקווה מאוד שתעזרו לי. היום בערב חזרתי מאיזה ארוע עם בקבוק וויסקי יקר. חבר אחד ראה את זה לקח את זה ממני וטוען שאני גנבתי. לבנתיים הבקבוק אצלו. הבחור לא טוען שהבקבוק שלו. הוא גם לא יודע בכלל איפה הייתי שיכול הייתי לגנוב את זה. מה שאני רוצה לדעת, זה במקרה שאני ניגש לבית משפט לתביעות קטנות. והבחור יודה שהוא לקח את זה ממני, יש מצב בעולם שתיתכן בעיה כלשהי במקרה והשופט יתמה מאיפה לי הבקבוק ואולי באמת גנבתי את זה. בהיעדר אליבי אחר מאיפה יש לי את זה. או שהשופט ישמע שהוא לקח את זה ממני וללא ראיה שבאמת גנבתי ויורה לו להחזיר לי. בתודה מראש! זאב..

אופ1234

New member
מימוש משכנתא

הבעל קנה מכספו בית יקר מאוד (15 מיליון דולר) כשנה לפני הנישואין, שנרשם על שמו בלבד. הבית היקר לא משמש למגורי הזוג אלא מושכר. אחרי הנישואין הוא מישכן אותו לבנק (ללא ידיעת אישתו). הבעל לא שילם לבנק. האם הבנק יכול לממש את המשכנתא, או שלאישה מגיע חצי מהנכס ? אם אפשר מקורות.

קוקולה9

New member
שלום רב

לא יודעת אם זהו הפורום המתאים לשאלתי אך אולי תוכל לייעץ לי לאן להמשיך. אני פניתי לחברת כוח אדם - ויצרת קשר עם אותה גברת שכיוונה אותי למקום עבוד מסויים. אני אינני חתומה אצלה על שום מסמך והיא מעולם לא ראתה אותי. הגברת מנהלת את החברה למעלה מ 10 שנים והיא עוסקת רק בתחום מסויים שבו אני מתמקצעת. על כל פנים פניתי לאותה חברה שאליה נשלחתי והמעסיק שלח אליי לבית את החוזה על מנת שאעיין בו. לא הסכמתי לכמה מן הסעיפים וקיבלתי מייל בחזרה עם תגובה מצידו. עבר יום והגברת התקשרה לשאול מדוע אינני ממשיכה במו"מ- לאחר שאמרתי לה שכמה מן הסעיפים שבחוזה אינם מתאימים לי אמרה לי שהיא תתערב ותנסה לגשר על הפערים. היא באמת עשתה זאת אבל יד המקרה שלחה מילל לאותה חברה שהב התראיינתי, אך מיענה את המייל אליי בטעות.... במייל היא אומרת לאותו מעסיק שלא יקשה עליי ויקבל את התנאים שלי כי אני היחידה שהסכימה להגיע לחברה שלו וקשה לה לאתר אנשים טובים שיגיעו אליו.... שמרתי כמובן את המייל המעליב שבו היא המשיכה לספר כמה שאני לא מוצלחת כזאת.. ושכדאי לו לקחת אותי ולראות מה יהיה אני אשמח לצרף את המייל הלא יאומן הזה... כי זה היה ממש כמו בסרטים... מה דעתך אני יכולה לעשות "מטעמים" מהגברת הזאת ? אני ממש כועסת כי מהבושות שלה היא לא התקשר יותר ואני רוצה ל"סגור חשבון" איתה ואולי לתבוע אותה.. מה דעתך ?

אותו הדבר ? ואם לא, אז מה בעצם ההבדל ?

"קניין סודר" פירושו עיסקת ברטר (חילופין) ? קניין סודר = עיסקת ברטר ? אותה הגברת בשינוי האדרת ? ואם לא אותו הדבר בדיוק, אז מה בעצם ההבדל בין קניין "סודר" (מונח מהמשפט העברי) לבין עיסקת "ברטר" ?

a8vy

New member
שאלה דחופה על דיני הוצאה לפועל

איזה מונחים משפטיים עוסקים בשיקולים כלכליים ? האם קיימים מונחים משפטיים הרלוונטיים לדיני הוצאה לפועל, אשר עוסקים בעקיפין בשיקולים כלכליים ? אפשר לקבל דוגמאות ?

bob on fire

New member
הימורים ומיסים

שלום לכם מישהו יודע האם יש חוק שמתייחס לנקודה הבאה? מישהו הימר בוינר מס' טפסים וזכה בסכום כסף גדול מאוד, אבל עדיין נמוך מ50,000 בכל טופס. האם מס הכנסה יכולים לדרוש ממנו תשלום מס? *נכון להיום על זכיה מתחת ל50,000 בטופס אין מיסים, השאלה היא אם יש סעיף שמתייחס לרווחים גדולים כמתואר או לרווחים לאורך זמן.

pizpizonet

New member
כמה אמור לעלות לי מכתב

פשוט מעו"ד מכתב אזהרה לשכן על להסדיר צנרת מים כי יש לי נזק בתקרה

למעלה