ואתה אומר שאני ילד קטן ומפגר... זה שי שי, אופיר (AKA בלומי) אופיר, שי
F Firz New member 6/3/03 #81 אני עדין טוען כך יותם דיברנו על פרטים נכון.... וזה שאני כועס על נידחפים זה בגלל שהם לא קשורים לעסק
F Firz New member 6/3/03 #80 לא, אתה טועה ידיד זה בגלל שאני חכם בוגר ויפה ומקסים וצנוע... לעומתך כמובן...
N NiGa New member 6/3/03 #84 ../images/Emo6.gif!!! אני מצטער, אופיר, אבל באמת שזו יציאה טובה ואני ממש ממש לא שידלתי אותה לכלום!!
U Uv Kruvi New member 6/3/03 #89 היי היי היי!!! מה הבעיה? אסור להיות ילדים קטנים לפעמים?!?!!?!?!?!?! כל הזמן פוליטיקלי קורקט?!?!?!? יותם - מזכיר לי - woman pizza delivery guy חחחח מה נסגר? ומה קשור קרנית?!!?!?!?
היי היי היי!!! מה הבעיה? אסור להיות ילדים קטנים לפעמים?!?!!?!?!?!?! כל הזמן פוליטיקלי קורקט?!?!?!? יותם - מזכיר לי - woman pizza delivery guy חחחח מה נסגר? ומה קשור קרנית?!!?!?!?
N NiGa New member 7/3/03 #93 אחת היציאות הטובות... woman pizza delivery guy אני כ"כ שם את זה בחיבור הבא שרינה נותנת לנו לעשות!!
U Uv Kruvi New member 7/3/03 #95 חחחחחח ואני אשים את stupid guy on my phone (*שניהם לקוחים מחברים - "ג'ואי אומר אותם") אחד הטובים!!!