כל הזיוני שכל שלנו על המועדון-

NiGa

New member
מדי פעם

שהוא שומע שיש משהו טוב או שבאים אליו בשיעור ביוטכ'

Run Dudi Run

New member
קטי!!! אני יהרוג (גם) אותך!!

מה זה צריך להיות?! הרסת את כל השרשור!!! זאת הייתה מריבה שתישמר לאורך כל ההיסטוריה!! למה הרסת הכל...!! ואם כבר צמצמת את ההודעות, אז היית לפחות מראה פחות פריבילגיה לאופיר ומוחקת גם את ההודעות שלו, לא רק את שלי! חוצפה.. אבל סתם.. חלש מה עשית אבל אחלה פורום יש לך..:)

Katy Cat

New member
א. מאיפה לך שאני מחקתי את השרשור?

יש עוד מנהל בפורום, אז אל תחשבו שזו תמיד אני... ב.אני אמחק עכשיו..אני לא מכירה לא אותך ולא את אופיר ואין פה שום פריבילגיה... בכלל לא קראתי את השירשור ואת הויכוח, לא מעניין אותי על מה הוא היה ואם הוא קשור איכשהו למועדונים זה לא מעניין אותי.. ראיתי שיש פה ירידה לפסים איישים ומחקתי, אם פספסתי הודעה אני מתנצלת ואני אלך למחוק עכשיו.

Firz

New member
תהרוג אותה, אז אני יהרוג אותך!../images/Emo13.gif

אתה יודע מה !? טוב מאוד שזה נימחק ככה לא יהיה לע אל מה להתעצבן על יותם בכל פעם שאני יהיה פה רק חבל שהיא לא מחקה את הביקורת שלך ... אז אולי תבקש מימנה לימחוק את הביקורת שלך ולא רק את ההודעות שלי!! אחרי הכל אתה אומר שלא התכוונת לזה... אז הנה תוכיח! עכשיו ברור שיותם יגיב להודעה הזאת...:) נו יותם תגיב... .

NiGa

New member
ביקשת

אני חושב שהביקורת שלו לא צריכה להימחק מסיבות נורא נורא פשוטות ואובייקטיביות: מותר לו להביע דיעה, והוא הביע דיעה על מקום לא על בנאדם. אמנם אני חושב שזו ביקורת חריפה, שאני לדוגמא לא הייתי כותב... אבל עדיין אתה לא יכול להחליט שאם אתה לא אוהב ביקורת של מישהו על סרט לדוגמא, אז שהיא תימחק... ועכשיו אופיר יגיב על זה. נו אופיר תגיב.

Firz

New member
מגיב מגיב....

הוא הביע דעה בלי מושג ! זה לא שהוא היה שם ... זה לא שהוא שמע על המקום משהו זה לא שהוא יודע מי מאחרוי המועדון! מאיפה הוא יודע שזה דפוק הוא הייה שם !? יקר!? הוא לוקח 20 שקל למסיבה בבית!! אל תלכו לזה?!?!?! אני חלק מהחבורה שעושה כסף!?! הוא יודע כמה עולה המסיבה הזאת ביכלל (הוצאות) גם לסרט מגיבים רק אחרי שרואים אותו! יותם כניראה יגיב לזה....

NiGa

New member
דווקא יש לי תגובה הגיונית

לשם שינוי עדיין, הוא כתב על מקום ולא על בנאדם ככה שהוא לא מפר שום תקנה או משהו... בקטע ה"להריח טוב או לא", הוא אמר דברים לא נכונים - אבירם תיקן אותו... אני לא רואה איפה הסיפור. אני גם לא מאמין שבגלל מה שהאו כתב אנשים לא יבואו... אתה מאמין ?

Firz

New member
אתה בטוח שזה הגיוני!?

ותפסיק לענות לי רק בשביל שתוכל להגיד הנה עניתי! הוא בהחלט מפר! לא עושים דברים כאלה ואתה יודע כי אם אנולה יופיעו באיזה מקום חדש ואני אלכלך עליו אתה תיתעצבן! אני מקווה שזה לא משפיע אבל מי שקרא את זה בטח זה יכנס לו לתת מודע... . די!!!!

Firz

New member
אתה בטוח שזה הגיוני!?

ותפסיק לענות לי רק בשביל שתוכל להגיד הנה עניתי! הוא בהחלט מפר! לא עושים דברים כאלה ואתה יודע כי אם אנולה יופיעו באיזה מקום חדש ואני אלכלך עליו אתה תיתעצבן! אני מקווה שזה לא משפיע אבל מי שקרא את זה בטח זה יכנס לו לתת מודע... . די!!!!

NiGa

New member
בטח שאני יתעצבן!

אני יתעצבן מאוד אפילו. זה לא אומר שבגלל שהתעצבנתי אני יכול לבקש ממנהלי פורום למחוק הודעה שלא עוברת על אף תקנה או חוק! גם אני מנהל פורום, אל תשכח... וכמה שיש הודעות שעולות לי על הסעיף, אני לא יכול לעשות מה שבא לי. "לא עושים דברים כאלה" - זה נשמע משהו שאני מסכים איתו, אבל יש הבדל בין מוסכמות לבין תקנות, לצערינו.

Firz

New member
ההתחכמות שלך

רק בשביל שתוכל להגיד משהו סותר! הרי אתה יודע שאני צודק בנושא!

NiGa

New member
אני ממש ממש לא חושב שאתה צודק

אתה יכול לחשוב שזה סתם בשביל לריב איתך עד מחר, אבל אני לא חושב שאתה צודק.

Firz

New member
../images/Emo12.gif ../images/Emo59.gif ../images/Emo129.gif ../images/Emo121.gif

NiGa

New member
חלש שימוש חוזר והצפת אייקונים...

או שתתאים את עצמך או שננדה אותך.

Uv Kruvi

New member
חחח...

זה מזכיר את החתימה האישית של "אסיילום" תהיה איתנו ומשו תהיה נגדנו ונשמיד אותך חחח...

למעלה