אני מבין שאתה לא תומך באימרה:
"אני לא מסכים עם מילה מדבריך, אבל אלחם על זכותך להגיד אותם..." בקום המדינה אחוז הערבים היה כעשרים אחוז עד כמה שידוע לי, וזה מה שהוא גם כיום. המנדטים בכנסת אינם ראיה שכן בעבר הערבים היו מצביעים יותר למפלגות ציוניות, ובשנים האחרונות הם פסקו מכך. אף אחד לא אמר שהערבים יפסיקו ללדת ילדים, אבל עם השכלה ראויה, תראה שרוב בני האדם, ערבים, יהודים, דתיים וחילוניים, יולדים פחות ילדים. לכן יש להשקיע בחינוך של הערבים משאבים רבים. ואגב, אם אתה כל כך מומחה, אתה מוכן בבקשה לספר לנו כמה ילדים היו במשפחה ערבית לפני 50 שנה וכמה יש בממוצע כיום, ואת שני הנתונים הללו להשוות למספר הילדים הממוצע למשפחה ערבית בשטחים הכבושים, שם הם זוכים להשכלה עלובה עוד יותר? נדמה לי שהנתונים הללו יוכיחו את טענותינו. קפיתליזם לא סותר שום דבר, אבל בפועל, העשירים לא יתנו מרצונם סכום רציני לטובת השקעה באוכלוסיה חלשה. אתה מוזמן לבדוק את החברות הגדולות האמריקאיות הרווחיות כמו מיקרוסופט, ולראות שהתרומה שלהם לאוכלוסיה חלשה היא סכום זניח ביחס לרווחים שלהם. לכן רק השקעות מטעם הממשלה יכולות להוות זריקת מרץ לאוכלוסיות החלשות. משום מה אתה חושב שבגלל שאנחנו מתנגדים לקפיתליזם הדורסני שאתה מציע לנו, אז זה אומר שאנחנו תומכים בגישה הקומוניסטית הדורסנית לא פחות, שנכשלה כמובן. זהו כמובן לא המצב - אנחנו תומכים בגישה הסוציאל דמוקרטית, שזה אומר שוק חופשי, אבל עם מיסים, ועם התערבות ממשלתית למניעת מונופולים למשל, ועם השקעות של הממשלה במגזרים הטעונים טיפוח.