אני מאוד משכנע ../images/Emo13.gif
מס עקיף זה 20%, לא 320%.... הנקודה היא, שגוף פרטי יוזיחל את כל שירותי הממשלה, וב- 99% מהמקרים בוודאי לא ייקר אותם. הפרטה זה דבר מתבקש והגיוני בכלכלה מודרנית. ===================== אין כאן אבסורד. יש מקרים שבהם לממשלה יש אינטרס. זה כמו שלפעמים הממשלה נותנת כיסוי חירום למפעלים בסכנת סגירה. שתבין, מדובר בדבר מקובל בכל העולם, אני לא ממציא את זה עכשיו
. ==================== הממשלה לא צריכה לשים מכשולים בפני הרפואה הפרטית. כמו כן עליה לדאוג למערכת בריאות זולה וזמינה לכלל הציבור כולל לציבור שלא משלם מיסים (!) או פושע. כאן באמת בתי חולים הם שונים משירותים אחרים של הממשלה. =================== פרט למקרים כאלו, כפי שציינתי, אני מעוניין להפריט את כל שירותי הממשלה.
מס עקיף זה 20%, לא 320%.... הנקודה היא, שגוף פרטי יוזיחל את כל שירותי הממשלה, וב- 99% מהמקרים בוודאי לא ייקר אותם. הפרטה זה דבר מתבקש והגיוני בכלכלה מודרנית. ===================== אין כאן אבסורד. יש מקרים שבהם לממשלה יש אינטרס. זה כמו שלפעמים הממשלה נותנת כיסוי חירום למפעלים בסכנת סגירה. שתבין, מדובר בדבר מקובל בכל העולם, אני לא ממציא את זה עכשיו
![](https://timg.co.il/f/Emo13.gif)