"כל שיש לו סנפיר"-מידע חז"לי

"כל שיש לו סנפיר"-מידע חז"לי

חז"ל אומרים שכל שיש לו סנפקשקשת יש לו סנפיר... ובכן:משנה: "רבי חמסינאי אומר- כל אשר בשמיים ,שיש לו נוצות יש לו כנפיים, ויש שאין לו נוצות ויש לו כנפיים" פירוש:גמרא:"ולא תמצא בשמיים שיש לו נוצות ואין לו כנפיים [לדוגמא מטוס-שאין לו נוצות אבל יש לו כנפיים...". האם קיבלתי את המידע הזה מאלוקים?

חה חה חמסינאי...

קודם כל גרסת את המשנה בדיוק הפוך. המשנה אומרת: כל שיש לו קשקשת יש לו סנפיר ויש שיש לו סנפיר ואין לו קשקשת מה שאומר שלא קבלת סמיכה מימיך ( מקסימום "שמיכה" בשירות הצבאי ) אבל מעבר לצחוקים הראשוניים שהודעתך גורמת לכל בר-בי-רב, העובדה הפשוטה שיש דגים אשר להם סנפיר אך לא קשקשת, עובדה שהוכחה מדעית, שמה ללעג ולקלס את הרעיון שעומד מאחרי דבריך אלו.

התולעת 1

New member
האמת היחידה..אין שום דג שיש לו קשקש

מאת: הגוף למען סובלנות בישראל חיפוש דג עם קשקשת בלי סנפיר כעוד ראיה לתורה משמים: חז''ל אומרים: אין שום דג שיש לו קשקשים ואין לו סנפיר. והפוקר טוען שמצא דג שיש לו קשקשת ואין לו סנפיר כלל. מענה: הפעם עשה השוטה עבודה נפלאה למעננו, ובמשך חודשים טרח לבדוק את כל 30,000 סוגי הדגים שיש בעולם עד שהכריז ב''דעת אמת'' בקול רעש גדול על ה''סנסציה'' של המאה: הוא מצא סוף סוף באיזה מוזיאון ימי בוושינגטון דג שיש לו קשקשת בלי סנפיר, וצירף צילום הדג עם שמו הלועזי: MONOPTERUS CUCHIA בלווי כמה שמות של דוקטורים מומחים לדגים. יש דבר משכנע מזה? אלא אנו שמכירים את ה''אמת'' של ''דעת-אמת'' הלכנו ובדקנו את ה''מימצא המהפכני'', ובבדיקה מדעית קצרה מצאנו שדג זה ש''גילה'', לא רק שיש לו סנפיר קטן תחת זנבו, ולא רק שיש לו סנפירי חזה עד לגיל 10 ימים ואח''כ הם נושרים [וזה מספיק כדי להחשב כשר], אלא התרגום של שמו הלועזי MONOPTERUS הוא: ''כנף [=סנפיר] אחד'', על שם הסנפיר שתחת זנבו!!! הפוקר שוב הביא ראיה ברורה לאמיתות האלוקית הפלאית של דברי התורה וחז''ל בזה שבדק יותר מ30,000 הדגים שבעולם ולא מצא אפילו אחד עם קשקשת בלי סנפיר! שוב אנו נדהמים ונרעשים לראות את נפלאות תמים דעים שה''יושב בשמים ישחק, ה' ילעג למו'', וכגבי פרעה ובלעם שהזכרנו לעיל!!

אתה טיפש, או סתם לא קראת את ההפרכה?

אתם מסיונרים מהסוג הגרוע. אני לא אומר את זה סתם! ה"דג והקשקשת" הופרך ואתם מתייחסים ב"תשובותיכם" לטיעונים שטענו אנשים אחרים בכלל... זה מראה היטב שאינכם מסוגלים להתמודד עם ההפרכה המוחצת שהבאתי. את אותה שיטה נקטתם לגבי האבולוציה... אתם מנסים לסתור תיאוריות שכבר שופרו מזמן. מה הקטע שלכם? להטעות את הציבור בכוונה בכל מחיר?

התולעת 1

New member
אני חוזר שוב פעם ולתמיד

הפוקר שוב הביא ראיה ברורה לאמיתות האלוקית הפלאית של דברי התורה וחז''ל בזה שבדק יותר מ30,000 הדגים שבעולם ולא מצא אפילו אחד עם קשקשת בלי סנפיר! שוב אנו נדהמים ונרעשים לראות את נפלאות תמים דעים שה''יושב בשמים ישחק, ה' ילעג למו'', וכגבי פרעה ובלעם שהזכרנו לעיל!!

מה יש לומר...

אתה מתעלם לחלוטין מההפרכה החד משמעית שהבאתי, ומייחס לטיעונים אחרים ולא קשורים. תהנה, לא ברור מה זה נותן לך.

התולעת 1

New member
לא הבנתי ממה אני מתעלם

אתה זה שמתעלם לחלוטין מההפרכה חד משמעית שהבתי. לי אתה לא יכל לספר,אנכנו לא נמצאים בגן ילדים, אין לך שום הפרכה אלה,רק סברות שאולי,יכל להיות,וכול. לא ברור מה זה נותן לך.

לא קשה להבין שחמסינאי הוא...

המומר הידוע לשימצה והמתחזה בעל אלף הפרצופים והכינויים הלו הוא גוברנור, 0000000, 9999999, וכיו"ב...

כמה קל לעלות על עקבותיו של המומר

ראשית, הוא תמיד מתהדר בהפרכות, נצחונות וכיו"ב. דוגמא מהירה משרשור זה: הודעתו היהירה כדרכו: "נצחון סוחף". דבר נוסף - 6 ! הודעות בשרשור זה שייכות ל000000 שכבר הוכח מי הוא. עוד אחת של הכינוי הרשמי של המומר. דבר נוסף - היציאה המהירה כדרכו להכחשת כל קשר של הדמות החדשה, לדמות הישנה והנודעת לשימצה. דבר נוסף - התעסקותו של זה בנושא הקשקשת - התעסקות ותיקה משכבר הימים. דבר נוסף - שימוש בקללות הוא גם דבר נפוץ ושכיח אצל המומר - כך גם כאן. (כדברי החה חה המסינאי : "מפגר" ) דבר נוסף - בהודעת חה חה חמסינאי הנושאת את הכותרת "מפגר", הסתכלו היטב בגוף ההודעה וראו כי כתוב : "בועזל'ה" ומי כותב בסגנון זה כבר למדנו מן העבר. בקיצור: 6 ראיות לכך שהמומר שוב שינה את לבושו ופרצופו כמיטב המסורת של השר הממונה עליו בשמים. ואידך זיך גמור... ראיה שביעית - גם למסר זה ימשיך הנ"ל בהכחשות גורפות.

"בועז מצגר האלכימאי המומר"

קריאה בנוסח "נצחון סוחף" זו פארודיה על קריאות המחב"תים המאפיינות את הודעותיהם. מצחיק שאינך קולט זאת. לאחר התגרותך בי החוזרת ונשנית, קיבלתי את הצעתו של גוברנור לגבי שמך "בועז מצגר האלכימאי". הוספתי את הכינוי "מומר" עקב התעסקותך החוזרת ונשנית בקריאות "מומר" לבני שיחך. אני יוצא מנקודת הנחה ש"כל הפוסל במומו פוסל", ושאם יבדקו כנראו שימצאו פסול במשפחתך.

Governor

New member
ידידי האלכימאי, לא משנה כמה תתפתל-

לא תמלט מלפיתתי. כל הפרכוסים הנואשים רק מגבירים את הדמום ואבדן הדם. גורלך וגורל הפאגאנים דומיך - נחרץ. שימו לב, האלכימאי לעולם אינו מתגונן מפני טענותי. פשוט, אין הגנה...

Governor

New member
טעות. תמיד קראתי לך בועזיניו:

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=129&msgid=14730727 http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=129&msgid=14730925 http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=129&msgid=14731110 http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=129&msgid=14731259

אתה ממש מפגר שלא יודע לקרוא.

תסתכל בבקשה ברישא של הדברים שכתבתי. הסימוכין הם מהמשנה בנידה פרק ו'. כנראה שאתה חי בפחד כזה שכל דבר קטן מערער לך את האמונה שאתה חייב לקפוץ בראש בשביל לנסות לסתור את זה הא?... ואי לכך ובהתאם לזאת בועזל'ה, הייתי מציע שתתעמק יותר בחוקיות של הדברים שכתבתי ותאמר לי :האם קיבלתי את המידע הזה מאלוקים?

דוד1000

New member
דגים ללא סנפירים

שלום דוד, אמנם סנפירים הם אחד המאפיינים החשובים של דגים, אך מסתבר שבעולם יש גם דגים ללא סנפירים. יש משפחות דגים אחדות שכוללות מינים חסרי סנפירים, כגון צלופחים שונים. כדי להיות בטוחה בתשובתי, ולא להטעות אותך, פניתי לפרופ' לב פישלזון - מומחה לדגים מאוניברסיטת ת"א, והוא אישר שאכן זה המצב. בהצלחה, נורית ד"ר נורית קינן אגף לטכנולוגיות מידע ותיקשוב המרכז לטכנולוגיה חינוכית רח' קלאוזנר 16, ת"א 61394 Dr. Nurit Keynan Information & Communication Technology Division Center For Educational Technology 03-6460807 ; 052-300870 E.Mail: [email protected]

למעלה