hrpbiiapnrpeltework
Well-known member
לא אמרתי שזה לא מסביר. אמרתי יכול להיות גם וגם. תעבוד על הבנת הנקרא שלך.זה כן מסביר,אם היית במצבו גם אתה פתאום היית "נפולת של נמושות".
בגילו הצעיר, ארבעים וקצת, כנראה עוד קטינים שנטש אותם מאחורה בעוברו לחו"ל. כמה שיותר אני מגלה עליו ככה מסתבר שהבן-אדם פחות גבר אמיתי ויותר עלוב נפש. זה מדהים.אמר פעם שיש לו.
זה כי אתה לא חכם מספיק בשביל לראות. המרירות וחוסר האושר של lemner40 זועקים עד השמיים. לא סתם קיבלתי ארבע לייקים.אני לא רואה,אתה רואה.
ברור שזה מה שהוא אומר. כי מישהו יודה כמה הוא לא מאושר בחיים וכמה הוא מריר וכמה רע לו?לפי מה שהוא אומר אז הוא לא היה מרוצה ועכשיו הוא מרוצה מאוד.
גם הסוגד שלי SupermanZW בן-אדם לא מאושר ומריר ואף-פעם לא אמר "אני בן-אדם לא מאושר ומריר". זה לא משהו שאנשים מודים בו. צריך להבין את זה, וזה לא כאילו שכזה קשה להבין את זה או שזה נמצא כל-כך הרבה מתחת לפני השטח. אתה פשוט לא חכם. זאת הבעיה שלך. אתה לא חכם אז אתה לא יודע להבין דברים.
גם על עצמו.הוא מריר על המדינה אבל לא על עצמו.
ולא יכל להישאר בגלל הבעיות הפסיכולוגיות של החרדות הקיומיות שאינן במקומן ובגלל כושר העמידות הנמוך.הוא כבר אמר(לא בדיוק אמר אבל אפשר לפרש את זה ככה) שהיה מאוד רוצה להישאר כי נולד כאן ויש לו שורשים כאן עם מושב אילניה
שנוסד ב 1902,יש לו גם נדלן כאן.
נכון. וגם הסברתי למה:כועס שאנשים לא הולכים מכאן.
הפסיכופתולוגיה של האוטו-אנטישמיות. כיצד יהודי ישראלי יכול לשנוא (אבל שנאת מוות של ממש, עם רצח בעיניים, כן?) את הדת של עצמו, את העם של עצמו, את המדינה | תפוז פורומים (tapuz.co.il)
לא מפליא אותי לגלות שהוא היה שמן. אכילה רגשית כתוצאה מחוסר האושר והמרירות, מה שמוביל למצב לא שלם ולא טוב רגשית, ערכית ורוחנית, אז בגלל החוסר הרגשי, הערכי והרוחני ניסה לפצות באמצעות יותר סיפוק חומרי, רק שהבעיה היא שזה לא עובד ככה, והשמין.אולי,היה שמן קודם ז"א מכור לאוכל,אבל מה זה קשור למדינה?
לכל אורך הפוסטים שלו כאן ציין שמצבו האישי מצוין,לא קיטר עליו אפילו לא לשניה
ויותר מזה הרים לעצמו - גם הרזה,גם עובד בעבודה שיכול לעבוד מול המחשב בכל מקום בעולם,
גם קנה בית ליד הים,גם אוכל במקומות טובים בזול מאוד יחסית לישראל.
גם הסוגד שלי SupermanZW בול ככה. אדם לא מאושר ומריר עם חוסרים רגשיים, ערכיים ורוחניים ששואף לפיצוי חומרי, אז אוכל יותר מידי ולכן השמין. וגם נמנה על אותה נפולת הנמושות של המסכנים שירדו מהארץ ועזבו מאחור את המדינה שלהם, העם שלהם, האנשים שלהם. ההבדל ביניהם זה ש-lemnere40 הוא בן-אדם הרבה יותר מריר ולא מאושר מאשר הסוגד SupermanZW.
כי עכשיו המצב קשה יותר כביכול (אני אומר כביכול כי אני עצמי לא מרגיש את זה, אבל מצד שני אני כנראה לא דוגמה טובה), ואחד הדברים החיוביים בזה, זה שמתגלים כל החלשים. עכשיו כל החלשים עוזבים. נפולת הנמושות. עכשיו המדינה עוברת ניקוי יסודי וטוב שכך. אנחנו נפטרים בזול מפרזיטים כדוגמתו.עובדה שיש הרבה שעוזבים עכשיו,
אני לא מדחיק כלום.אתה ברור שמדחיק את זה
כי אי-אפשר להיות פסיכולוג בחו"ל? גם כבר הסברתי לך שזה לא מעניין אותי כמקצוע ושאני אעשה בעיקר דברים אחרים.אתה בונה על מקצוע שאפשר לעסוק בו רק בישראל
מה זאת אומרת בגלל השפה אני נעול כאן? האנגלית שלי מצוינת והיא ככה מאז שלמדתי אותה בגיל 5, מההורים ומהבית, תודה רבה לךבגלל השפה אז אתה נעול כאן לטוב ולרע ולכן אתה לא אוביקטיבי וזאת אמירה בעדינות.
תיאורטית אתה יכול לתת יעוץ בעברית באינטרנט אבל זה יקשה מאוד על פיענוח מצב הקליינט.
אני לא נעול כאן. טוב לי כאן. ככה זה כשאתה גר במדינה השלישית הכי טובה בעולם.
לכן אני לא-לא אובייקטיבי.