כנסו לקומונה של ניראל

idanasor

New member
בגלל זה היא זכתה ואת לא../images/Emo6.gif

סליחה,ואת אפילו לא השתתפת בתוכנית!

MeRmAiDe

New member
או קיי../images/Emo6.gif

אז כשהיא תיגש לתחרות דוגמנות תודיעי לי, אולי אני אשלח לה SMS כדי שלא תתבאס. בשורה התחתונה לא יודעת בעד מי הייתם, אבל תתבגרו....ניראל יפה ועובדה שהיא זכתה, השופטים והקהל בבית אמר את שלו. תאכלו את הכובע.

לא, בגלל זה את לא יכולה להשוות.

זה בדיוק העניין במפורסמים - הם עשו את הבחירה שלהם, למה שלא נמתח ביקורת על הדבר שהם בחרו לעשות? לא מותחים ביקורות על קול של זמרים, נניח? אז למה שלא ימתחו ביקורת על דוגמנית שחושבים שהיא לא יפה? תאכלו את הכובע? lol זה נראה לך איזה שדה קרב? לדעתי היא באמת לא יפה. ולא, אני לא גזענית, אני אפילו נוטה להיות שמאלנית יפת נפש, so cut the bullshit.

MeRmAiDe

New member
אהה

רק שאנשים פה עושים את זה בצורה נורא נמוכה ולא בוגרת. יש דרך להעביר ביקורת. רק תעיפי מבט על השרשור פה...אז את תפסיקי עם הבולשיט. אני מקבלת את הדעה של כל אחד כאן,רק שיעשו את זה בצורה תרבותית.

העפתי, נו?

"תאכלו את הכובע" - התגובה הזו הייתה משורשרת אליי. אני לא רואה שעשית את זה בצורה תרבותית, למרות שאני פניתי אלייך בצורה די מכובדת. :)

MeRmAiDe

New member
אהממ

בפעם האחרונה שבדקתי "לאכול את הכובע" לא היה איזה סוג של ביטוי גס או משהו קרוב לזה. אז אל נא תהיי רגישה יקירתי. בכל מקרה שתהיה לך שבת שלום.

../images/Emo182.gif../images/Emo155.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif היא ממש מכוערת../images/Emo70.gif הפנים שלה מרובעות והיא דומה לקוף, כל אחת ברחוב יותר יפה ממנה../images/Emo70.gif פשוט קלקלו את הכל... גם השופטים וגם הצופים

כינוי123

New member
עובדה שהיא זכתה! חפרתם

עובדה שבאיטליה אהבו אותה! תפסיקו למצוא סיבות , כולם אוהבים כל הצלמים כל סוכנים אהבו אותה! מי אתם שתחליטו!? עובדה זכתה ובגדול!

למעלה