האמת שזה נכון שהרבה מאוד יהודים לא רוצים לגור
ליד ערבים....אבל אני גם לא כל כך מתפלא......אולי לך הרעיון הזה נראה טבעי אבל לרוב היהודים שחיים בארץ וקוראים יום אחרי יום מה הערבים הישראלים רוצים,מה הם חושבים על היהודים,קוראים על אלימות ופשע,קוראים על הנהגת ערביי ישראל שמדברת על שאהידים ועל הקרב על ירושלים,שומעים שהח"כים הערבים נוסעים למדינות אוייב,שומעים על הפגנות המוניות נגד מדינת ישראל וכו' אז בוא נאמר שאחרי כל זה לי זה נשמע ברור לחלוטין למה הם לא רוצים לגור על ידם... תוסיף לזה את הדעה שלי ושל עוד הרבה יהודים,שהמטרה של רוב[רוב,לא כל]ערביי ישראל במעבר ליישובים וערים יהודיות היא למטרות השתלטות והתפרסות לאזורים נוספים ואולי תבין שלרוב היהודים כל הסיפור הזה לא נראה תמים כמו שאתה ועוד כמה אירגוני שמאל קיצוניים מנסים להציג אותו... אני גם אנסה להסביר לך שוב למה זאת דעתי ודעתם של הרבה מאוד יהודים שחיים פה,בנוסף לכל הסיבות שציינתי אין ולא היה שום קול שפוי של ערביי ישראל שיאמר בפה מלא שההנהגה שלהם מחורבנת[אם נצא מתוך הנחה שיש כאלה],אני לא שומע את ערביי ישראל מבקרים את הפלג הצפוני של התנועה האיסלאמית שקוראת בגלוי להלחם בישראל או את חברי הכנסת שיוצאים בהתבטאויות קיצוניות כנד המדינה... בקיצור יש הרבה סימני שאלה בקשר לנאמנות של ערביי ישראל למדינה,ובסקר שנעשה בקרב ערביי ישראל 25% אמרו שהנאמנות שלהם שייכת לפלשתין,רק 37% אמרו שהם נאמנים גם לפשלתין וגם לישראל....ממצאים די מטרידים אם אתה יהודי שחי במדינת ישראל היום.... לסיכום,אין עשן בלי אש.....לי לא משנה מי התחיל קודם,מי צריך להושיט יד ראשון וכו'.....אלה הסיבות למצב הקיים לדעתי..