כנס בסכנין בכותרת "הגנה על האדמה והבית"

THE WIZARD 55

New member
אל תתפוס ברצינות כל כך../images/Emo6.gif

איטפווו, זה יעני טפו עם יותר עוצמה

mike00

New member
אף פעם לא היית בסיני??

לא יצא לך לראות את הבדואים רודפים אחרי הבחורות,מבטיחים להן גמלים,כבשים,עזים ושאר ירקות?? הצאן והבקר בעצם אמורים לעבור לידי האבא של הכלה תמורת ההסכמה שלו לחתונה.....

אשכרה כמו בימי אברהם אבינו..

זה אמיתי, או שאתה מסתלבט?.. הם רודפים כך אחרי תיירות? או אחרי בנות המקום?

באמת..מה איתם?

אם אבי היהודיה לא מוכן ל"החלפה".. תהה בטוח שהבדואי לא יישן לבד...

THE WIZARD 55

New member
אני יודעת מי צריך להביא נדוניה

אבל לדעתי זה כזה דפוק כל הקטע הזה הגבר מביא את הבית, האישה צריכה לקנות מכונת כביסה
שו יעני אנחנו חיים בימי הביניים.. אני בעד שיוויוניות, גבר אוישה בונים את עצמם יחד קוניםפ הכל יחד, אם ההורים יכולים שיעזרו.. זה לא צריך ליפול רק על הגבר כל הסיפור של הבית

אז למה את רוצה להביא את המשפחה שלך לממ"ד שלי?

שישמרו עליך שלא תעשי אשטויות?
די אם את תבואי, תשאירי את החמולה בבית.

THE WIZARD 55

New member
חחח אהרן, אתה מציע לי נשואין?../images/Emo6.gif

אבא שלי יסמוך עליי גם אם אהיה עם מיליון גברים בחדר:) הוא יודע מה הוא גידל, אחלה גבר אנוכי..

THE WIZARD 55

New member
אצלינו קונים ואחר כך בודקים..

וכמו שאבא שיהיה בריא תמיד אמר.. למה לקנות פרה אם יש חלב בשפע... ולא, אני לא פרה
מנטליות שונה אהרן, ודווקא בקטע הזה, אני מחוברת למסורת אני בחורה מאוד שמרנית, הערך של הכבוד מאוד חשוב.. בפרט הכבוד של האישה. מה לעשות...ערבושית

זוכרת איך אמר קזבלן?

בשביל כבוד צריך לעבוד. ועכשיו ברצינות: את יודעת שאני מאוד נזהר בכבודך, ולא בגלל שאת ערביה, אלא בכלל.

נניח שערבים היו מתקבלים בזרועות פתוחות

בכל מקום בארץ. את חושבת שהיתה היענות גבוהה מצד משפחות ערביות, לגור בלב יישובים יהודיים? או שרובם היו מעדיפים שיבנו עבורם שכונות שהן בעיקר לערבים? (כי את זה אף פעם לא בדקתי לעומק... רק על הגזענות קראתי והתפוצצתי..
)

THE WIZARD 55

New member
אני חושבת שכן..

אבל בוא תראה מה שקורה בחיפה.. נגיד קח את רחוב הגפן בחיפה, שפעם היה מאוכלס ברוב יהודי, או את רחוב אלנבי, מאז שערבים התחילו לגור שם, הרבה יהודים התחילו לעזוב..אשכרה עזיבה המונית, זה טוב לערבים

מה? הערבים עושים ליהודים נכבה בחיפה?../images/Emo6.gif

תיכף יבוא נסראללה ויחזיר עטרה ליושנה: יבריח את הערבים מחיפה ל'בעדה חיפה' ושוב יהיה מקום ליהודים.

THE WIZARD 55

New member
בתכלס זה מה שקורה בחיפה, הערבים בחיפה

חכמים, גרו עם היהודים כל החיים

פעם היה רוב יהודי בהדר?.. ../images/Emo2.gif

ובמושבה הגרמנית?... מאז שאני זוכר את עצמי גרו שם בעיקר ערבים.... (לפחות זה מה שחשבתי...)

רגע.. ולמה יהודים עוזבים?

עולה לי על קצה הלשון לשאול האם רמת הפשע עלתה במקומות האלה, אבל בינתיים אין לי שום מידע קונקרטי שקושר ערבים לפשע - אז לא אשאל.....

THE WIZARD 55

New member
לא דברתי על הדר, ולא על המושבה הגרמנית

אבל למשל חליסה, אלנבי הגפן, בוא נגיד שאני לא יודעת בדיוק מספרים, אבל בוא נגיד 50 אחוז יהודים 50 ערבים וכן, הרבה יהודים עזבו, ולא בגלל הפשיעה, אולי בחליסה יש פשיעה, ועכשיו יש שם רוב ערבי, למרות שבשנות ה-50 60 היו שם גם הרבה יהודים

רחוב אלנבי זה לא בהדר?

או שאני מתבלבל עם ארלוזורוב?
והגפן.. הגפן.... לא יודע למה.. מזכיר לי את הרחוב הראשי במושבה הגרמנית.. "בית הגפן" לא נמצא שם?

למעלה