כנס המרכז -> וההפתעה !!!

Majestic12

New member
כנס המרכז -> וההפתעה !!! ../images/Emo188.gif

המרכז הישראלי לחקר עבמי"ם, מבקש להודות לגב' יוטה אלי, למר אוריה שי, ולמר אבי גרייף על הרצאותיהם המאלפים בכנס. המרכז מבקש להודות גם לכל באי ובאות הכנס, ומקווים לראותכם מצטרפים למרכז (למי שעדיין לא הספיק), וכמובן מצפים לראותכם בכנס הבא במאי 2006. ולהפתעת הכנס (עשכיו מותר לפרסם את הידיעה) - בליל ה- 28/11, אירע אירוע נחיתת עב"ם, ביישוב באזור בין רמלה ושדה התעופה לוד (פרטי המיקום המדוייק ושמות המשתתפים, נמצאים בידי הנהלת המרכז, ואינם מתפרסמים לבקשתם). משטח הנחיתה תועד הן בתצלומי סטילס (שבוצעו על-ידי), והן בסרט וידאו, בו נראים גם גששי המשטרה שהגיעו למקום. הגששים קבעו במפורש, כי מדובר בעב"ם, שנחת מלמעלה, ושב על עקבותיו לאחר מכן. אירוע הנחיתה האחרון, אירע בישראל רק בסוף שנות התשעים... כתבה מלאה ותצלומי סטילס יפורסמו עד סוף השבוע באתר. סרט הוידאו יפורסם ברגע שידיע לידנו.

Majestic12

New member
העיתונות...

כל כלי התקשורת יודעים וגם רצו להגיע ולצלם. הבעיה הייתה, שאחד העיתונים ביקש בעלות מוחלטת על הידיעה וכן ביקש את כל הסרטים המקוריים שיעברו לרשותו. העד לנחיתה לא הסכים, אלא ביקש שקודם המידע יגיע למרכז לחקר עבמי"ם. משהוסיפו כלי התקשורת להטריד אותו (ללא הפסקה במשך כיומיים), הוא החליט לאסור את הגישה לכלי התקשורת. אנו מכבדים את החלטתו, ומודים לו על הסיוע והיד החופשית שנתן לנו בחקירת האירוע. בכל מקרהה -> כל מי שלא היה בכנס הפסיד, ובגדול !!!!! מקווים לראותכם בכנסים הבאים...

חפY

New member
אכן, הכנס היה מרתק ביותר.

רק חבל שכל המידע שנמסר שם לא מגיע לאוזניהם של חובבי עב"מים רבים נוספים ברחבי הארץ.

ירדן121

New member
יש לי כמה שאלות

מה זה אומר שב על עקבותיו? וגם אם מצאו עב"מ אז מה יש בתוכו אי אפשר לזהות איזה כלי טיס זה, זה על בטוח עב"מ? ותחשבו אולי מסתובבים לנו חייזרים בארץ עכשיו? ויש איזה קישור לסרט וידאו או משהו??

pcp1

New member
לא הבנתי משהו

האם הוא נחת כלומר ממש עמד על הקרקע???

Majestic12

New member
תשובה מהירה לכל השאלות...

1. הכתבה ותמונות הסטילס יופיעו עוד היום (עד לשעות הערב) באתר המרכז לחקר עבמי"ם. 2. סרט הוידאו יפורסם לכשיגיע לידנו - מקווה שבשבוע הבא. 3. לא נראה שום עב"ם - זו הייתה מסקנת הגששים של המשטרה, ושל המרכז לחקר עבמי"ם. מה שנותר הוא סימן ההטבעה בקרקע הקשה, הנמצאת ליד ביתו של העד, וכן כל מיני סימנים הוספים בשטח. העצם (כהגדרת המשטרה) הגיע מלמעלה (וככל הנראה גם עלה חזרה מעלה), מכיוון שלא נמצאו כלל סימנים אחרים למומחי המשטרה.

Gilliana

New member
חנן, מספר שאלות ברשותך...

א. האם נלקחו דגימות ממקום האירוע? דגימות קרקע משטח הנחיתה ומהסימנים על עמודי הטלפון? ב. אם כן, האם יש תוצאות ניתוח מעבדה לדגימות הללו ומה עלה מהן? ג. האם היו דווחים על תצפיות ו/או ארועים חריגים נוספים באותו ערב? באותו איזור? באיזורים אחרים? ד. האם ישנו איזשהו רישום של פקחי הרשויות האוויריות לגבי עצמים בלתי מזוהים באיזור זה באותו זמן או בסמוך לו?

Majestic12

New member
מה שנלקח...

1. נלקחו דגימות צמחיה עם האבקה האפורה שהייתה שם. פרט לכך, לא נלקח חומר נוסף מסיבות טכניות - העד היה לחוץ (התקשורת כולה עמדה לו על הראש וצילצלו אליו ללא הפסקה, ובתו הייתה אמורה להגיע לשדה התעופה לטיסה). הותר לי לשהות במקום מספר דקות בלבד. 2. החומר שנלקח מאוחסן, אך לא הועבר למעבדה. הבעיה היא חוסר תקציב. אין באפשרותנו לשלוח את החומר כרגע למעבדה (עלות כל בדיקה, מאות דולארים). מאחר ותקציב המרכז אפסי, הרי שביכולתנו רק לאחסן את החומר, אך לא לבודקו כרגע. 3. באותם ימים לא היו אירועים חריגים באזור. (ואם היו, אלינו לא הגיעו דיווחים). 4. לא ידוע על רישום כלשהו - גם המשטרה (נכון לרגע זה), אינה מתירה לא לנו ולא לעד עצמו, לקבל את עותק הדו"ח שמילאו הגששים.

Gilliana

New member
אם כך, ועם כל הכבוד...

עד כמה שאני מצרה שעלי לומר את הדברים - השמחה מוקדמת מדי. אין שום ראיות של ממש שמדובר בנחיתת עב"ם ולמען האמת אין לי מושג על פי מה המשטרה פסקה כפי שפסקה בהעדר כל בדיקה ממשית שהיא.

Majestic12

New member
פסיקת המשטרה...

החלטת המשטרה נוגעת לממצאי הגששים בשטח. הגששים לא מצאו שום סימן שמשהו הגיע למקום דרך הקרקע, וכן לא הצליחו להסביר מה גרם להטבעה וכיצד היא נוצרה. בדיקת הגששים מסתמכת על בדיקת השטח עצמו (עקבות, סימנים, שרידי חומרים וכ"ד).

סקריץ

New member
חשובה מאוד גם העובדה

שבעלי הבית ניסו להתחמק מפירסום ומהילולה תיקשורתית סביבם. כמובן שהדבר לא מוכיח ביקור חוצנים אבל ברור שלא מדובר כאן באיזה צורך לעורר תשומת לב.

Majestic12

New member
בני הבית...

אני חייב לציין כי הם ממש נלחצו מהתקשורת שהתחילה לעוט עליהם. הטלפונים לא הפסיקו לצלצל, כתבים לא הפסיקו לשאול שאלות, והכל תוך כמה שעות...

Gilliana

New member
לא חשבתי לרגע שזה עשוי להיות העניין

בזה שאיזשהו חפץ, או כלי טיס אם תרצו נחת במקום - אין לי ספק. רק שבהעדר בדיקות כימיות וביולוגיות מתאימות אין שום דרך לקבוע מה בדיוק היה החפץ הזה ומה מקורו, בהחלט יתכן שמדובר בכלי מעשה ידי אדם.

סקריץ

New member
זו לא הייתה ביקורת על דבריך

רק ציון עובדה.. ציינתי זאת רק משום שלהתנהגות המשפחה יש חשיבות.

למעלה