כנס המרכז -> וההפתעה !!!

מדינה קטנה=תקשורת קטנה,הכל בהתאם

ולשאלתי...חנן,ציינת שהרבה אנשים נעלמו ואינם חזרו,תוכל לתת לי 2-3 דוגמאות ואם הם נעלמו למה קרוביהם לא "מזיזים עניינים"והכל שקט על פני השטח

Majestic12

New member
לגבי עניין ההיעלמויות...

1. חלק גדול מאותם אנשים שנעלמו במשך השנים (בני כל הגילאים ומכל שכבות האוכלוסיה), מבלי להותיר שום עקבות, נעלמו לעיתים כאילו "האדמה בלעה אותם". לעיתים אנשים פשוט יצאו מהבית לכמה דקות, ופשוט לא חזרו יותר. 2. קרוביהם עושים כמיטב יכולתם. מה שקורה לאחר תקופה מסוימת, הוא שהעניין עובר לתחום המודיעיני המשטרתי. מה יכולים לעשות המשפחה והמשטרה לעשות, חוץ מלהמשיך ולחפש....לא הרבה... 3. גם אם נניח שחלק מהאנשים האלו נמצא לבסוף, או התאבד, או נרצח או משהו דומה, עדיין יש חלק גדול שפשוט נעלם - פשוטו כמשמעו, ולא ניתן להתחקות כלל על עקבותיהם (וזה מתרחש גם במדינה קטנה כשלנו). איני זוכר כרגע שמות ספציפיים, אך זכורים לי חלק מהמקרים: נערה אוטיסטית אחת משנות השמונים שעד היום לא נמצאה; בחורה בשם עדי, שנעלמה לפני מספר שנים, וכ"ו וכ"ו... מכאן הועלתה השאלה, האם יתכן ובחלק מהמקרים קשור העניין לחטיפות חוצנים - מי יודע?

הבנתי...אז כפי שזה נראה אני פסימי

שמתישהו משהו יצא לתקשורת ויתגלגל הלאה בכל העולם....רק אם תהיה הוכחה מוצקת לקיום חייזרים(תפיסת חייזר חי )אז זה הסיכוי היחיד שיאמינו בעולם בחוצנים

צריך לאסוף את כל האירועים המרכזיים

ושנראים אמינים בקשר לעב"מים/חוצנים ולחשוף את זה לתקשורת ע"י עיתונאי שירצה לסקר את זה

חפY

New member
התקשורת צריכה להקדיש פינה קבועה

לנושא העב"מים והחוצנים וכך יותר אנשים יהיו חשופים לנושא. כמובן שפינה שכזו צריכה להיות רצינית ומעמיקה.

כריסטין

New member
אפשר לפנות ל-YNET ולהתחיל עם..

קטעי קישור למשל , בקטעי קישור כל אחד יכול לכתוב מה חדש ברשת/בעולם ואפשר לספר על המקרה ולתת קישור לאתר העב"מים .

Majestic12

New member
חשפו וחושפים

אל תשכחו את דוד רונן יבדל"א, שעשה עבודת קודש בעניין, ואת מייק הולר ז"ל ורבים אחרים... במכסיקו למשל, עיתונאים מהשורה הראשונה עוסקים בחקר העבמי"ם. שם הכל גלוי ואין שום הסתרה לא מהממשל ולא מכוחות הביטחון... רק אצלינו, היחס הוא ברמה של "נענע"...

ויש גם את דנה בנט, אם מישהו זוכר...

היא גם לא נמצאה, אם זכור לי נכון.
יש סרט שמבוסס על סיפור אמיתי ששודר לפני מספר שנים בערוץ הסרטים בכבלים "החייזרים באים". (יש לי אותו מוקלט), ובו מספרים על כמעט משפחה שלמה שנחטפה בידי חייזרים, כאשר הכול מתועד במצלמת וידיאו של אחד הילדים עד לרגע ההיעלמות או החטיפה... מעניין לראות.

כריסטין

New member
סיפור אמיתי ?

אין כזה סיפור חטיפת משפחה בהיסטוריה של החייזרים , הסרט הוא בולשייט אחד גדול כולל המשחק והתסריט .

Majestic12

New member
דנה היא דוגמא אחת..

אליה התכוונתי בתשובה לאפי. פשוט שכחתי את השם המלא... זו דוגמא למישהו שנעלם כאילו בלעה אותו האדמה...(ומן הסתם לא יימצא)

pcp1

New member
תראו לא כל

אלה שנעלמים נחטפו ע"י עבמים אני אפילו חושב שאין אדם בעולם שבאמת נחטף למרות שאין לי הוכחה ככה אני חושב בקשר לצילומים תכלס לא ממש הצלחתי להבין איזה עבמם אם בכלל נחת שם האם יש סיכוי שפשוט נפל מטאוריט קטנטן שם ???

Majestic12

New member
אתר ההטבעה...

כמובן שאלו שנעלמים, רובם לא קשורים כלל לעבמי"ם. ההנחה הועלתה רק בקשר לחלק מהם. בכל מקרה, עניין חטיפות הוא די קשה להוכחה, וישנם ויכוחים עד ימינו באשר למקרים המוגדרים כ"חטיפות"... לגבי ההטבעה והשערת המטאור: 1. מטאור (ואפילו פיצפון), היה גורם לפיצוץ חזק בשעת הפגיעה, ובוודאי שבלילה היה נראה הבדק אור גדול, והפיצוץ היה נשמע בכל היישוב. 2. מטאור היה משאיר מכתש עמוק יותר ולא ספירלה שטוחה. 3. במקרה של מכתש רדוד, יש סיכוי למציאת שרידי המטאור במקום. (כלום לא נמצא). ויש להניח שכל האיזור היה מתכסה בשכבה של חול ואבק מהפגיעה. 4. ההטבעה די עדינה והיא מחצה את כל פני השטח (ולא רק את המרכז - כבפגיעת מטאור). טביעות רכב שהיו שם (מלפני ההטבעה) נשארו במקום. 5. פגיעת מטאור לא מסבירה כיצד אבנים באזור ההטבעה נשלפו ממקומם (כאילו ביניקה). 6. אין הסבר לחבל שהיה בקרבת מקום וחלקיו נדבקו זה לזה. 7. אין הסבר לחפיר העמוק שנמצא ליד ההטבעה. 8. לטענת העד, היתה הטבעה קטנה נוספת, ליד ההטבעה הראשית, אך השוטרים מחקו אותה ברגליהם. בגדול - למרות שהמקום מזכיר פגיעה ומכתש, קשה לי להאמין כי זהו מטאור...זה נראה כמו משהו כבד שירד מלמעלה, ומשקלו פוזר לכל הצדדים...

Gilliana

New member
לא מדינה קטנה - מדינה עלובה

אבל מכיוון שאנחנו לא פורום פוליטי, לא נכנס לנושא עכשיו. אפי, אני לא מבינה מניין הקביעה שלך שקרוביהם לא מזיזים עניינים - יש לך מושג כמה נעדרים בנסיבות בלתי מוסברות או פאראנורמליות יש ברחבי העולם? אני בטוחה שלא, אבל תרשה לי לספר לך שמדובר במאות אם לא באלפים של בני אדם שנעלמו בנסיבות יותר ממסתוריות. כל היעלמות כזו היא תיק חקירה בפני עצמו וישנם תיקים כאלו שפתוחים כבר שנים רבות ללא כל תשובה - לא רשמיתת על כל פנים. בשורה התחתונה אפי, יש הרבה מאד אינפורמציה שאינה גלויה בפני בציבור ולהניח הנחות יסוד כפי שאתה מניח תהיה בגדר שגיאה.

כשאמרתי שהם לא מזיזים עניינים התכוו

התכוונתי לכך שהם לא מביאים לידדנו(הציבור)את המידע לגבי העילמותם המסתורית...תמיד החודש הראשון אחרי ההעילמות מדובר ואחריו נאדה .כאילו הם נעלמים,ברור לי שהם מזיזים עניינים לגבי מציאתם ונסיבות חטיפתם ולפעמים יש דברים סודיים שלא אומרים -לא התכוונתי שהם יושבים בחביוק ידיים ולא עושים כלום..בכל מקרה מזיזים או לא מזיזים לדעתי 1 מתוך כל ההיעלמויות הוא ע"י חייזר ורק המחשבה של מה עובר על אותו אחד גורמת לי לחשוב ולחשוב ולחשוב... בקשר לנחיתה המדוברת - ציירתי לעצמי בדימיון חללית עגולה ובאמצע העיגול נמצא עוד אחד...זה מסביר את פשר הספירלות....וכמובן מנועים קטנים בצידי החללית שבעזרתם החללית עולה לה למעלה ונעלמת ,בתהליך שריפת הדלק נוצר פיח שגרם לעמוד חשמל להיראות כמו שהוא וזה גרם גרם לשינוי הצבע באבן... בנוסף לכך לדעתי לא היתה"יניקה"של האבנים (איפה העקבות של החייזרים אם אכן נקלחו משם אבנים...קשה לי לדמיין שיש להם איזה לייזר שלוקח תאבן אליהם כמו בסרטים! לדעתי מה שקרה זה פשוט בעת ההמראה "נעקרו" כמה אבנים פשוטו כמשמעו... ודרך אגב החום הרב שפלטה החללית בעת ההמראה והנחיתה גרמה להידבקות החבל .כל אחד שיקח חבל וישרוף אותו קרוב לחבל אחר ויצמידו אליו יראה שהוא נדבק(מניסיון צבאי)... לסיכום:כל מה שנאמר כמובן שהוא בגדר השערה בלבדדדדדדד ואין אני יוע מה קרה וגם לא נדע,כמו במקרים הבאים שיהיו....(מדינה עלובה)

Gilliana

New member
גם המידע המועט שכבר מגיע...

... "זוכה" בדרך לעשיית צחוק דוגמת אותה כתבת ידועה לשמצה שעשתה צחוק מכנס המרכז. מה שמביא אותי לעוד נקודה והיא שאנשים הרבה פעמים פוחדים להגיד דברים שעלולים יהיו לגרום לתקשורת לראות בהם תמהונים/מטורפים ושאר מרעין בישין. התאוריה שלך לגבי הנחיתה מעניינת, וגם מאד מתקבלת על הדעת מבחינה פיזיקלית אבל גם גוף מעשה ידי אדם היה יכול לגרום בדיוק לאותן תופעות. אני יותר שואלת את עצמי מה היה לחוצנים לחפש דווקא במקום ההוא, בהתחשב בכך שלא נצפתה ולא התקבל תיעוד על שום פעילות נוספת - לכאורה הגוף נחת והתרומם דקות אחדות לאחר מכן כלעומת שבא. אם היתה זו אכן נחיתה, מה היתה מטרתה? וכמו שאתה אומר באמת, לעולם לא נדע באמת מה קרה שם, במקרה זה - לא כל כך משום שיסתירו מאתנו את האמת כמו מעצם העובדה שהעניין לא יזכה לשום חקירה ממשית ראויה לשמה מצד הגורמים המתאימים, קרי המשטרה והצבא (מדינה עלובה כבר אמרנו?).

באמת לא מבין מה היה להם לחפש שם

אולי בגלל שהם הבינו שנחתו במקום שלאסוף מידע זה לא הקטע החזק בו!:)...אז זה מסביר למה הם התחפפו משם מהר... וחוץ מזה שבאמת מקומות הנחיתה שלהם (לפי אירועים שקרו בעבר)הם באמצע שומקום...החבר'ה אני חייב לציין זהירים ,אני חושב שהם יודעים שאנחנו מודעים לעצם קיומם ושתפסנו אותם כבר על חם אם ע"י צילומים חיים או ע"י חקירות...הם פשוט לא רוצים ליפול לידנו כי חייזר חי אצלנו בעולם זה לא כיף חיים-תשאלו את סדאם חוסין מה עושים לו שם המסכן... יותר קל להוציא מידע מחי מאשר ממישהו מת ועכשיו להשערה מופרכת ודמיונית לחלוטין שלא נראית לי סבירה אבל אני אציין אותה-מנגנון השמדה עצמית-לדעתי יש בידהם את הדבר הזה שוב-על מנת שלא נתפוס אותם חיים,במקרה וקרתה להם תקלה ואינם יכולים לחזור חזרה על עקבותיהם הם משמידים את עצמם

Gilliana

New member
אני מוכנה לקבל כל מה שכתבת, חוץ מ..

סאדאם חוסיין מסכן???
&^%&% בן ^*$#%@ בן *^$^$@ שכמותו! אבל עכשיו ברצינות, כי אנחנו בכל זאת מדברים על נושא רציני - אני לא חושבת שחיזרים ישתמשו באיזשהו מנגנון השמדה עצמית למעט אם באמת לא תהיה להם ברירה וברור להם שכך או כך הם אבודים. מעבר לכך, זו השערה בכלל לא מופרכת, הרי גם מרגלים בני אדם משתמשים ב-"מנגוני השמדה עצמית" כאשר אופסת כל תקווה.

למעלה