כנס המרכז -> וההפתעה !!!

Majestic12

New member
ירדן - אני לא נמצא 24 שעות בהיכון..

אני לא יכול להגיב מיידית על כל שאלה...קצת סבלנות...

אכן מדובר בעב"מ,זה מאמת את הדיווח

שהיה נראה לי הזוי מחבר שלי לגבי כמה דברים שקרו באותו לילה בלוד(שם חבר שלי גר)...אני לא יוכל לפרסם את דבריו כי הוא טוען שחלם באותו לילה(אחרי המראה שהיה)על איום לחייו ע"י אנשים לא מוגדרים....אין לי מושג מה עובר עליו,הוא בן אדם אמין בדר"כ ולא פסיכופט...מאז אותו יום הוא לא מדבר איתי ובכלל כמעט ולא מתקשר עם הסביבה ואנו דואגים לו... אנא מכם תעשו משהו שהמקרה יוודע לציבור ע"י אותו עיתונאי שלא רוצה לפרסם את זה..בבקשה,נמאס לי מזה שאנשים מאמינים בדברים פחות הגיוניים מאשר הדבר האמיתי-חייזרים!

Majestic12

New member
הודעה לאפי

במידה וחבר שלך מראה סימני מצוקה - ונראה לך שהדבר קשור לעבמי"ם או חוצנים. אני ממליץ לך לשכנע אותו לפנות ליו"ר המרכז אבי גרייף (לפני שייגרם לו נזק פסיכולוגי עמוק יותר). שכנע אותו בכל מחיר, או פנה אתה לאבי בשמו... המרכז יכול להפנות אותו לפסיכולוגים שמכירים את הנושא, ויוכלו לסייע לו.

תודה,הוא הסכים לדבר איתי היום בטל'

הוא מדבר באופן די ומוזר ואומר דברים כמו "תנצל את החיים הקצרים שלנו"....או "הזמן קצר והמלאכה מרובה" אני מניח שעבר עליו משהו לא טוב בכללללל בקשר לאבי גרייף קראתי תהודעה אחרי שדיברתי איתו בטל' אני אנסה לשכנע אותו כשאני אדבר איתו שוב תודה

דיברתי איתו שוב חח מסתבר שדוד

שלו פסיכולוג...הוא אמר לו שהוא לא צריך להרגיש מאויים או משו כזה...אלא ההיפך-מיד=כוח....והוא צריך להרגיש מעל אחרים ועם ביטחון בלי פחד ,קיצר דברים כאלה....זה ממש מדהים שביום אחד העולם מתהפך!

Majestic12

New member
בהמשך....

אני כמובן ממליץ לאותו בחור להיפגש עם מישהו שאינו בן משפחה, אבל גם זה סיוע כלשהו... הבעיה היא, שמרבית הפסיכולוגים (במיוחד אם העניין קשור איכשהו לעבמי"ם), אינם יודעים כיצד להתמודד עם מצבים מעין אלו, ומשליכים את הטיפול על מצבים מוכרים ו"לגיטימיים" בתורת הפסיכולוגייה. פסיכולוג "רגיל", יפנה אותו לטיפול סטנדרטי למקרים של חרדה או טראומה. רובם אינם מודעים כלל (ובדרך כלל מבטלים את העניין כבדיחה), כשזה נוגע למקרים "יוצאי דופן" אם חבר שלך עבר אירוע "יוצא דופן", הרי שבכל מקרה: א. עליו להתייעץ עם מישהו, שאינו ממשפחתו או ממכריו. ב. עליו לפנות למישהו, היודע כיצד להתמודד במקרים כאלו.

בסוף זו תהיה החלטה אך ורק שלו

אני מקווה שהוא יקח את הצעתך שהועברה ע"י.... כמו שאמרת -צריך מישהו שמבין בענין ולא יקח את זה בתור בדיחה... זה שהוא הכניס לו שידע=כוח וכל מיני דברים זה מוכר לי מהצבא חח(מידע=כוח)...

Gilliana

New member
חנן, שאלה...

האם למרכז יש פסיכיאטרים שעוסקים בהיפנוזה רגרסיבית?

Majestic12

New member
לשאלתך....

למרכז יש קשר עם אנשי מקצוע העוסקים בתחום זה. כך שבכל מקרה, ניתן לקבל את ההפנייה מהמרכז.

כריסטין

New member
מה גודל משטח הנחיתה ?

האם יש עדי ראיה במקום ? כולנו מחכים בקוצר רוח למידע

gozlan8

New member
גם האתר עולה בלי בעיות

וגם אפשר למצוא כתבת וידיאו קלילה בנענע, חבל רק שזו הגישה של מרבית הסביבה - תימהונים ומסובבים קצת בראש...

כריסטין

New member
נענע

מי זו הליצנית הזאת בכתבת וידיאו? היא הפכה את הכנס לפסטיגל.. ~ ! חבל שלא לקחו זאת ברצינות..

למעלה