כנס המרכז -> וההפתעה !!!

Majestic12

New member
היא חמודה...אבל ליצנית ../images/Emo151.gif

זוהי ה"בתבת" שפורטל נענע שלח...כנראה סטודנטית, שמקבלת משרה חלקית על תקן "כתבת" בנענע...

Majestic12

New member
"נענע" רק שיגעו אותנו בכנס..וחבל

כתבי "נענע" (אם ניתן לקרוא להם כתבים), הגיעו וערכו בתחילה ראיונות די רציניים. בסוף הערב, הם החליטו שהגיע הזמן לפוך את הכל לקרקס (כמה צפוי), ואז הכתבת לבשה כל מיני תחפושות והתחילו לערוך ראיונות בידוריים ואידיוטיים. למזלנו, מדובר רק באתר נענע, ולא בפורטל חדשות רציני או בכלי תקשורת מקצועי ורציני.

סקריץ

New member
טוב-בפעם הבאה

תכינו גם אתם את המצלמות ותפרסו באתר ובפורום סירטון על מישהי שירדה מהפסים. אפשר גם להזמין אמבולנס לאחת כזו.
אני יודעת שאתם עובדים ומשקיעים מזמנכם וכספכם וזה מעליב אבל כמו שאמרו חכמינו- צוחק מי שצוחק אחרון

Majestic12

New member
כנראה שבפעם הבאה...

התקשורת הליצנית לא תורשה להיכנס. רק מי שיכין כתבה מאוזנת ורצינית יורשה להגיע... המוקיונים של נענע פשוט הצליחו "לעבוד עלינו". לבסוף הם חתכו הכל והשאירו את השטויות...

yahooit

New member
רק כדי להיות בטוח

אנחנו מדברים על אותו אתר(ufoisrael.org), כן? כשאני מנסה להיכנס, אני מקבל the page cannot be displayed :( ככה זה כבר כמה ימים...

Majestic12

New member
אתר המרכז לחקר עבמי"ם

הכתובת המלאה היא: WWW.UFOISRAEL.ORG אין אתר נוסף פעיל בעברית... לא ידוע לי על שום תקלה באתר, ולפי האינדיקציות שלי יש כניסות לאתר כל העת...

כריסטין

New member
תודה רבה וכל הכבוד על ההשקעה!

מאוד מעניין , צריך באמת לחקור זאת לעומק . מעניין אם אנחנו לקראת גל עב"מים כפי שהיה בשנות ה90 ..

Majestic12

New member
יש לי השקפה דומה

גם אני איני מאמין בקיומו של כוח המכונה "אלוהי", ואיני מאמין בקיומה של "יישות אלוהית". איני מאמין כי קיים כוח העומד מעל לטבע. אני מאמין כי ישנם חוצנים מתקדמים, אשר הידע שלהם פשוט גדול יותר בהרבה מונים מזה שלנו. אני מאמין בקיומם של אותם חוצנים, ויש לי הנטייה לקבל את דברי אריך פון-דניקן על הרעיון שבתקופות קדומות, היה קשר גלוי בין בני האדם לחוצנים - אותם בני האדם כינו אלים. מבחינתי - בני האדם המציאו את מושג האלוהות ולא להיפך...

Gilliana

New member
ואני באותה אסכולה פחות או יותר...

אלא שאולי התפיסה שלי שונה במעט מזו שלכם מכיוון שאני כן מאמינה שישנו כח גאלאקטקי "מאחורי" כל אלו - אולי אפשר לקרוא לכך הטבע או היקום, או בכל שם אחר אבל בכל מקרה, אנו בני האדם קטונו מלהבין את משמעותו.

בדיוק,כל מילה בסלע,מסכים איתך!

אני מאמין שיש חוצנים מתקדמים בהרבה ממה שאנחנו יכולים לעלות על דמיוננו...אני גם בטוח שלא נדביק את הפערים האלה בחיים ותמיד הם יהיו בעלי הידע הרב ביותר! בנוסף אני רוצה להביע את דעתי בקשר לביקורי חייזרים ולשלול את האיום של השתלטות החייזרים על העולם ,אם הם היו רוצים לעשות זאת ממזמן המצב כבר היה אחרת...אני חושב שהם יותר בענין של לחקור ולהרחיב אופקים לגבי מה שהיקום כולל בתוכו...היה מקרה חריג בו נהרג במסתורין אחד החוקרים(שכחתי את שמו אתה בטח יודע למה כוונתי)אבל חוץ מהמקרה הזה אני רואה בחוצנים כלא מאיימים ואפילו חביבים...למה אני חושב ככה?רבים המקרים בהם נחטפו בני אדם ע"י חייזרים אבל כולם חזרו בשלום ולא לקחו אותם לצמיתות כי הם מודעים שכמו שלהם יש חיים גם לנו-בני האדם יש חיים משלנו ואין זה צודק להעלים אנשים ככה סתם ...רבים המקרים בהם הם נקלטים בעיני המצלמות או בלייב אך נעלמים מבלי להזיק לאף אחד!!!איני חושב שבתכנית שלהם תקיפת בני אדם או השתלטות על כדה"א...אלא שוב כמו שאמרתי-מחקר.... אני מאמין שנגיע למצב בו הציבור כולו ידע על תופעת החייזרים בעוד פחות מ50 שנה ואולי נתפתח יותר ונזכה גם לתקשורת איתם למרות שלא נראה לי שהם ממש רוצים אותנו בחברתם(בני האדם הם הרס אחד גדול לפי מה שהם ראו עד היום)יש לי עוד הרבה להגיד על זה...אבל אחי לחוץ על המחשב לילה טוב לכולם

Majestic12

New member
לגבי החטופים שהזכרת...

למען האמת, יש לי תיאורייה משלי לגבי החטופים (פחות אופטימית מזו שלך), אבל נשאיר את זה לפעם אחרת. אני רק יכול לומר, שלא תמיד חזרו חטופים (אבל על כך יש לי תיאורייה, שקשה, אם בכלל ניתן, לנסות ולהוכיח אותה).... מה שאני יכול לומר בכלליות לגבי חוצנים - שמכל המפגשים הידעים איתם (לפחות מרובם), עולה התמונה כי בחלק מהמקרים הם אינם מזיקים, ובחלק הם מזיקים. סך הכל - פגישה איתם אינה חיובית ברוב המקרים...אני כמובן מתייחס רק למקרים של מפגשים מהסוג השלישי (רביעי, וחמישי), ואיני עוסק כלל בכל אותם "מתקשרים", "הילרים", וכיו"ב...(אצלם התמונה וורודה הרבה יותר - וכך גם חשבון הבנק שלהם
)

Gilliana

New member
כולם חזרו בשלום??? ../images/Emo4.gif

אוי, כמה שזה רחוק מהמציאות. מבלי להזיק לאף אחד? שוב, רחוק מן האמת. מספיק יהיה להזכיר את המקרים המרובים של השחתת בקר כדי להבין שהם לא בדיוק מה שנקרא, מקנים חשיבות לחיים באשר הם. כל מחקר שהם מבצעים בנו נועד לשרת את הצרכים שלהם בדרכים שונות ומשונות וגם, ואולי בעיקר על מנת ללמוד את נקודות החולשה שלנו ולנצל אותן לטובתם. ותשאל את עצמך שאלה אחת קטנה - מדוע מישהוא (בין אם חייזר או אדם) יצא מגדרו כדי להתחבא זולת אם יש לו מה להסתיר? חומר למחשבה... לצערי התחזיות שלי, בדומה לאלו של חנן, אינן אופטימיות כלל וכלל - נהפוך הוא.

gozlan8

New member
יצירת אלוהות

כפי שהתייחסו לאננוקים שחיו בשמיים ועוד

gozlan8

New member
האח הגדול

לא יתמוך לעולם מבחינה כלכלית והענקת תקציבים למרכז, כאשר המגמה היא לנסות לעצור את זרימת המידע לציבור. בדיקות המעבדה, צילומים, מחקר רציני בעניין - כל אלה מצריכים משאבים אדירים. כיצד ניתן לגייס משאבים שכאלה מהסקטור הפרטי, בזמן שהתקשורת עוינת כל כך....

Majestic12

New member
התקשורת אינה עויינת...

התקשורת פשוט באה "לספק סחורה", למי שמצפה לקבל סחורה ברמה כל כך נמוכה (במיוחד בישראל, לצערי). תת-הרמה התרבותית אינה מאפיינת רק מקרה זה, אלא את כל כלי התקשורת בישראל (למעט יוצאי דופן). דוקא בחו"ל, התקשורת פחות מזלזלת. במדינות כמו ארה"ב, מכסיקו, הונגריה, ספרד, וכ"ד (כלומר - בכל מדינה מתוקנת), ישנה התייחסות עניינית לנושא. רק בישראל ההתייחסות היא עלובה - וכמובן שהתקשורת שואבת את ההתייחסות הזו, מיחסה של הקהילייה המדעית הממוסדת בארץ.

למעלה