כנס המרכז -> וההפתעה !!!

pcp1

New member
טעות שלי

לא ממש הסתכלתי על כל התמונות רק על 2 שהבחור מצביע על האדמה ומראה מעין חור לכן חשבתי אולי מטאוריט עכשיו שהסתכלתי שוב ברור שממטאור זה לא נגרם אבל יתכן שזה נעשה בידי אנשים וגם שריפת החבל נעשתה על ידי אנשים שינוי בצבע הבלוקים נגרם (יכול) להיגרם גם מתנאי מזג אויר שוב לא שאני שולל שזה באמת עצם שנחת מלמעלה (עמבם ) Majestic12 שצילמת שם האם היו חוקרים של המשטרה? ולמה בכלל הפרסום היה צריך אישור מבית משפט ???

Majestic12

New member
אישורים וצילומים...

1. חוקרי המשטרה היו שם לפני שהגעתי. הם צולמו ונראו בסרט הוידאו שצילם העד. 2. הפרסום דרש אישור, מכיוון שאחד העיתונים ביקש בלעדיות על החומר ועל המידע והזכות לפרסם כתבה. מאחר והעורך-דין של העד התערב בנושא, התחילו התסבוכות והבלגאנים. 3. העד סירב שנפרסם פרטים על שמו או שם היישוב. גם זה דרש מאיתנו לחתום על מסמכים ותצהיר, אשר נתנו לו את הביטחון שהכל בסדר, ואפשר לפרסם את המקרה... 4. לטענת העד - השינוי בצבע הבלוקים לא נראה יום לפני כן, וכך גם העובדה שהחבל נדבק (לא נשרף). כמובן שכל ההטבעה ניתנת לזיוף, אבל העד אמין ואינו בא לחפש פירסום. לטענת העד, איש לא היה שם באמצע הלילה, רק כדי ליצור הטבעות ולשרוף לבנים ועמודי טלפון (חוץ מאולי כמה חוצנים
)...

pcp1

New member
שמע אם העד אכן

אדם אמין אז באמת זה מקרה מאוד מאוד מוזר אבל לא פעם היו זיופים של דברים כאלה וכולנו זוכרים תהטבעות הענקיות על שדות

Majestic12

New member
הטבעות באופן כללי...

1. מרבית (אם לא כל) ההטבעות היפות והציוריות שמוצאים באנגליה כל שנה - לדעתי מזויפות. 2. בדרך כלל, דוקא ההטבעות הפשוטות יותר הן אלו המעניינות יותר, וכמובן מקרים בהם נמצאים חומרים שונים במקום - כגון סיליקון. 3. בארץ היו מעט מאד הטבעות, ורק אחת הוכחה כמזוייפת (עלו על זה מהר מאד). אני מקווה בכל ליבי שאין כאן שום זיוף מכוון או משהו דומה. עד לשלב זה, לא מצאתי שום סיבה שלא להאמין לעד ולהטבעה המוזרה הזו. אסור לשכוח, שגששים של המשטרה, היו עולים מיד על מקרה של זיוף. הם מומחים לטביעות ולסימנים בשטח. מה שמוזר במקרה זה, שלא נמצאו שום סימנים המעידים על הטבעה מכוונת ע"י אדם או מכונה מוכרת כלשהי. מה גם, שמדובר בחצר פרטית וקטנה, ביישוב די שולי. אני משוכנע שלא פירסום ולא כסף משכו את העד, אחרת כל הסיפור היה מעלה חשדות...

gozlan8

New member
העד האלמוני

שבחצרו התרחש האירוע, נראה וצולם היטב בכתבה הידועה לשימצה של נענע, אם אינני טועה? (ובהזדמנות זו, מחק והתעלם מהודעתי הקודמת...?)

gozlan8

New member
מרוב התרגשויות

שכחתי לגמרי לשאול מה חדש בנושא "החוצן מאחיהוד"? נראה שהכל התגמד ביחס לאירוע האחרון.

Majestic12

New member
היצור מאחיהוד...

ישנו סיכום קצר בקשר לכנס (וליצור), אשר נמצא בקטגורייה "צילומי כנסים" באתר. מעבר לכך, אני מקווה להשיג יותר חומר מאורייה שי עצמו. בשורה התחתונה - החומר זוהה כמשהו שהוא מעין תערובת של חומר אורגני וסינטטי. עד היום, לא הצליחו מעבדות בעולם לזהות סופית מה החומר שנותר מהיצור. שרידי הייצור עדיין קיימים, ואין וודאות לגבי מקורם - פשוט למדע אין יכולת זיהוי במקרה זה (כולל לא לפתולוג פרופ' היס)

למעלה