כפיר אפשטיין ב
אנשים

Sharon Kez

New member
מה שאמרת לא מדויק, אבל זה לא משנה כי

בכל מקרה הם פשוט זונותתתתתתתתתתת >< 3 שבועות מהחופש הגדול!! אין פורים!! נשאר איזה שבוע מסכן של פסח!!! למה נראה להם?! ומה עזר להם היום המסכן של ל"ג בעומר? למה הם חשים שמישהו באמת יבוא לבצפר למחרת? חח עצבנו אותי לגמרי. בקשר לחופש הגדול אני פחות מודאגת כי אני וחברות שלי תכננו כבר ללכת לסאמר סקול ואם התאריך שנרצה יהיה על חשבון השבוע האחרון של הלימודים או משהו אז יופי...לא אכפת לי P:

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gifאני יודעת רק ש..

לוקחים לנו 6 ימים מפסח.. ו11 ימים מהחופש הגדול>< מקווה לטוב..[
]

../images/Emo207.gifשבוע דפוק מכול הכיוונים..../images/Emo163.gif

אני מתחילה להשתגע!! יש לי 6 מבחנים השבוע ובשבוע הבא פשוט יום אחרי יום [מחר היסטוריה ומטמתיקה יום שישי תנ"ך יום ראשון ערבית יום שני לשון יום שלישי תודה לאל יום מנוחה חחחח.. יום רביעי אנגלית..מה זה כמעט בכול המקצועות!! וגם היה לי ריב עם חברות וגם המחשב שלי הופך להיות עילג יותר מיום ליום... מה זה אהה??? אני לא יכולה יותר אוף!!!!!!!!! *&^%$#*&Y^%$)*&^% חכו שניה עדיין לא נרגעתי זהו עכשיו אני רגועה יותר...אני חושבת
מישהי עזרה נפשית..חחחח יודעות מה אפשר רק חיבוק..

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo24.gifתקשיבי..

הכי טוב שזה ככה... תאמיני לי. כי זה שבוע אחד וזהו! גומרים עם זה! זה עדיף שזה ככה מאשר שמורחים את זה כל המחצית או מה שזה לא יהיה... ככה את לומד ולומד איזה שבוע ואז זהו! אחר כך אתה חופשי...XDD

Sharon Kez

New member
הזדהות עוזרת ? ../images/Emo9.gif

גם אצלנו זה ככה. נ ד פ ק נ ו מכל הכיוונים!!! מי רצה תשביתה המסריחה הזאת בכלל??? [גם אם הלחץ שיש לך לא נובע משביתה לא נורא, אני עדיין מזדהה
] בכל מקרה.. זה ככה בכל הבתי ספר.. יש לי איזה 2 מבחנים ו5 בחנים שבוע הבא אמאאאאאאאאא חח תתעודדי, כמו שכבר אמרו, שבוע אחד ותגמרי עם זה =] את בטוח תשלימי בקרוב עם החברות, ואם לא אז לא הייתי קוראת לזה 'הפסד' כי חברות תמיד משלימות
יהיה טוב! חיבוקים וכל זה חח 33>

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gifשירקיפליץ!!../images/Emo24.gif

אל תדאגי.. אני מציעה לך לרשום לך את כל המבחנים ואם התכוננת אליהם או לא.. וככה תרגישי הרבה יותר מסודרת..
לכולם עכשיו זה עמוס!!
אבל אל תדאגי זאת רק התקופה של ההתחלה ואחר כך זה יהיה פחות עמוס כי דחפו את הכל עכשיו.. אז אל תדאגי ובהצלחה!!

rox love BSM

New member
אעא אני גאה בעצמי!!

היום ישבתי ליד ילד שתמיד אני מרגישה לחוצה לידו משום מה ומתחילה לגמגמם. אז היום המורה הושיבה אותי לידו ודיברנו כל השעה בחופשיות ולא נחלצתי בכלל זה בטח נשמע טיפשי אבל לפעמים יש אנשים שאני נלחצת שהם מדברים איתי או לדבר לידם...

Sharon Kez

New member
אהאהאע גם אני גאה בך חח ../images/Emo9.gif

זה לא נשמע טיפשי..זה בטוח קרה למלא בנות בפורום.. ובשביל להתחיל לגמגם ליד מישהו הוא כנראה צריך להיות מ-מ-ש מדהים אז לא קשה להזדהות איתך! XD בכל מקרה תזכרי שהוא בדיוק כמוך ואין שום סיבה שזה יקרה..להפך..ככל שתראי לו יותר מי את והוא יכיר אותך לעומק יש יותר סיכוים ל..את יודעת...

rox love BSM

New member
XDD פשוט פעם הייתי דלוקה עליו

ונורא פחדתי שהוא יגלה את זה אז הייתי נורא לחוצה שהוא היה מדבר איתי והיום לא יודעת לא חשבתי על זה בכלל רק שחזרתי הביתה פתאום נזכרתי ונהייתי מרוצה מעצמי XDD

Simple Girl 182

New member
../images/Emo83.gifבדיליי מטורף מצידי../images/Emo122.gif נחשו עם מה

הסתובבתי כל היום בבצפר.. הDVD של GH !!!! איך אני קפצתי על החברה שלי כשהיא הביאה לי אותו, כל פעם שמשהו עבר לידי דחפתי את הDVD לתוך הפרצוף שלו וצעקתי 'איייייייייייייייייייייייייי' מרוב אושר
*להלהלה יש לא את GH להלה*

Simple Girl 182

New member
../images/Emo83.gif../images/Emo207.gif../images/Emo122.gif+עוד משהו ששחכתי להזכיר.

קיבלתי אתמול את הגיטרה שלי חזרה אחרי הררררבה זמן שהיא נלקחה מאיתנו [אני ואח שלי] ועכשיו את הולכת לנסות ללמוד לנגן את הגיטרה.. תאחלו לי בהצלחה ^^

Fall Out Inbar

New member
תתחדשי! ../images/Emo24.gifובהצלחה בגיטרה!../images/Emo57.gif

מניסיון-השלבים הראשונים ממש מעצבנים-כל האצבעות שלך סגולות מהמיתרים, וזה כל כך מתסכל, אבל ברגע שתתחילי לדעת לנגן שירים-זה מספק!!

יאאאאאאאאאאאאאאאאא מאיפהה השגת אותוו???

גמאניייייי רוצההההההה...חחח.. ספרי, שפכי, מאיפה...?!??!!?! ואם זה לא מהארץ אנלא רוצה לדעת איך השגת אותווו...חחחח... סתםם נראלךך בכלל זאת שתפי אותי
אוףף..אני יוצאת מזה מטומטמת מההודעות האלו...חח..חפייףף תתרגלו אוהבתתתת

rox love BSM

New member
אהה אופס../images/Emo9.gif בכל מקרה התכוונתי שלא

השגת אותם בארץ ותתחדשי

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gifרייבן...../images/Emo24.gif

תתחדשי!!*&^%$#%$ זה לא פייר..
אני גם רוצה.. אבל אני עכשיו יוצאת באוטובוס אלייך..[XDDD] איךך הוא? *&^%$#@ אני גם רוצה..
תתחדשי

למעלה