כפיר אפשטיין ב
אנשים

Sharon Kez

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo26.gifתכנסו! זה באמת חשוב!

ראיתי את הסרטון הזה לפני הרררבה זמן [שנה ומשהו] ועכשיו מישהו שלח לי אותו שוב, ואני פשוט מרגישה כל כך חרא וכל כך עצבנית שאני ממש חייבת לשתף אתכן בזה. ובלי שום קשר, אני חושבת שזה נושא ממש רגיש ושבנות פה צריכות להיות מודעות למה שהולך :\ http://img2.tapuz.co.il/forums/1_78931098.htm זה ידוע שיש לא מעט שיש להם נגדנו דברים..אבל עדיין לראות את זה ככה זה מזעזע...

just orr

New member
../images/Emo4.gif

אז, הם חושבים שאנחנו גורמים לכל הבעיות הכלכליות והאישיות שלהם? שאני משועממים חסרי חיים ואין לנו מה לעשות חוץ מלאמלל אותם? כאילו שחסרות לנו בעיות משלנו...
קשה לתאר את הפרצוף שעשיתי כשראיתי את זה :X

yaelsee

New member
פאק, זה פשוט נורא!

באמת שאין לי מילים אני פשוט מזועזעת! איך אנשים יכולים לעשות דבר כזה??? אין לי מילים...

McFly rullz

New member
../images/Emo192.gifאם היתה לי האפשרות היתי יורקת לו בפרצו

ף*!!!!!!!!!!!!!!!! אינעל האחות האבא האמא שאח המזדיניים שיש לוו והאשה המזורגגת הזאת שתלך לעזאזל זה כ''כ עצבן אותי ששלחתי לחברה שלי ושתינו מקללות אותם יחדיו>< זה מעצבןןן אותי בטירווווווף אומר שהתנך מטונף והוא מטונף יותר מהביוב. שיחזור למערה שהוא יצא ממנה בן כלב של הכלבים המסורסים>< מסכנים הכלבים אני מעליבה אותם>< *סליחה על החפירה*

Sharon Kez

New member
בקטע שהזונה שם אמרה -

'כל מה שאתם נוגעים בו הופך חרא, אתם מזהמים הכל' משהו בסגנון הזה, אני נשבעת לך, שאם הייתי בקהל הייתי יורה בה. רוצחת אותה אם הייתי יכולה. רציני, בלי שום קשר להשלכות. כל כך התעצבנתי ורציתי לשבור תמחשב. ><

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gif

אני לי כ"כ מה להגיד.. כי אני בשוק מכמה הם יכולים לשנוא אותנו.. לא שלא ידעתי על זה.. אבל זה כבר הפך להיות מזעזע..:|

גילולית

New member
או מיי גד!../images/Emo18.gifחפירה

אין לי מה לומר זה פשוט מזעזע היו לי דמעות בעיינים, האיש הזה נראה כמו היטלר, איך אנשים מסוגלים להגיד כאלו דברים???? וואו, תמיד ידעתי שיש כאלו דברים וראיתי קטעים אבל לא ככה לעומק ואני לא יודעת למה אבל אני מאוד רגישה לכל הנושא הזה של השואה, למרות שלא היו לי שם קרוי משפחה או משהו... ועוד איך הם נואמים כאילו זה נאום רגיל עלאק האיש מהKKK בא ונואם, זה פשוט כ"כ דבילי מה הקטע של אנשים שהם מקדישים את כ-ל החיים שלהם בלשנוא אנשים אחרים? במקום להיות נורמאלים.. ואותו איש מהKKK שילך לשאול את הכומר השכונתי שלו או משהו, התורה שלנו זה בול התורה שלהם רק שלהם יש את התוספת של הברית החדשה, זה כמו שאל קעידה מפרשים את מה שכתוה בקוראן לא נכון ככה הוא מפרש את מה שכתוב בתנ"ך לא נכון ואני הטוחה שטם היו מציעים לו לשכב עם ילד יהודי בן 3 כדי להרוס לו את החיים הוא היה עושה את זה פסיכי דפוק, איך המח של אשים כאלו חושב בכלל?? אי אפשר להבין( בכל הכתיבה הזאת מתנגן לי WHERE IS THE LOVE ברקע..)

OneStepCloser

New member
הגבתי וזה לא שלח ../images/Emo69.gif../images/Emo46.gif[../images/Emo43.gif../images/Emo64.gif

מה שכתבתי: SSSSSSSSS: איכ, הם פשוט דוחים \\\\\\\\\\: אין לי מילים SSS: הם מגעילים אותי S: הם אנשים דוחים X______________X;

אני פשוט נגעלתתתתתתתתתת

מזה החרא הזה?!?!?! שילכוו לה***דייןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן כ**ו* *מא שלהםם !!!! כמעט בכיתי מסריחים שכמותםםם !!! קנאיםםם שהיהודים באמריקה מצליחים ולא סופררים אותם!!! הזונה הבלונדינית הזאתת וואיי הרגה אותיי אני פשוטט ארצחח אותהה בהמה מסריחהה!!!!

butbut

New member
אני לא מבינה אותם...השם שם קרא לנו קומוניסטים

ופירש את התנ"ך בצורה הזויה. כאילו-זה כמו שאני אגיד ששהוא הומו כי הוא מדבר כול היום על ה"יהודי" האורגינל,ובמיוחד בגלל שהוא תמיד מזכיר הכול בלשון זכר. כאילו רק תסתכלו על המטומטמים האלו-איך שהם חושבים שהם צודקים. בלי לבדוק. בלי לברר. הם נראים לי כמו חבורה של מטמטמים. התגובה שלי אלהם: ok. good. really-i'm waitng for another pathetic and miserable things!. like, come-on! how can u said that u people hate Jew when the situation is u don't know nothing about us. this is so stupid pathetic ridiculous and absurd that i ever seen in my life!. please just give me a moment. HA-HA! i'm giggling of this bullshit. -huh, and another thing...u think u are a Aryan but u are American? were is the race liberty. -that's kind of psychopathic people who the world need to stop! פירוש: אוקי. מעולה. באמת-אני מחכה לעוד דברים פתטים ואומללים\עלובים. כאילו,קדימה!\בחייכם! איך אתם יכולים לומר שאתם אנשים שונאים יהודי בזמן שאתם לא מכירים שום דבר שקשור בנו! זה הדבר הכי מטופש-פתטי-מגוחך-ואבסורדי שיצא לי לשמוע בחיי! בבקשה, רק תתנו לי שנייה. חה-חה. אני מגחחת על הבולשיט הזה. אה,דבר נוסף...אתם חושבים שאתם מגזע הארי, אבל אתם אמריקנים[נו, טהורים כביכול]. איפה חופש הדת? זה חלק מן האנשים הפסיכופטים שהעולם צריך לעצור. >< מגוחך. זה הסרטון הזה והמדים שלהם-והרעיונות-והאומץ בכלל...

Sharon Kez

New member
איפה הגבת להם?אני רוצה להכנס להם באמאמא><

אבל אני לא חושבת שאני אהייה מנומסת כמוך. יותר בסגנון של 'הלוואי שכולכם תשרפו תמותו תחנקו..' וזה.
אין טעם בכלל לנסות להסביר להם שהם לא מכירים אותנו ושהם מדברים שטויות, הם נ-א-צ-י-ם, בני זונות בלי רגשות. מה שאפשר זה רק להלחם :\

m i c k e y 15

New member
אני כמעט בוכה פה....אני רצינית../images/Emo7.gif

זה הורס אותי לראות איך הם משפילים אותנו ואיך הם מדברים עלינו על היהודים מבלי שעשינו דבר רע... ובכלל הרג אותי איך שהוא החזיק את דגל ישראל וזרק אותו, וההוא שהחזיק את התנך....זה באמת העציב אותי עד כמה רחוק אנשים יכולים ללכת, ולעשות אסיפות מתועבות שכאלה אני לא מאמינה שקיימים אנשים כאלה מגעילים..... והם ממש כמו הנאצים..לובשים מדים והסמלים שלהם...די אני מזועזעת לגמרי. והאיש מ-KKK זה פשוט מתועב התנועה הזאת גם! נגד השחורים! איפה המדינה הדמוקרטית שבהם הם חיים! הם שכחו את זה! הם חיים במדינה דמוקרטית..האומנם ליברלית במקצת אבל יש חופש דת עזבו..זה ממש מעצבן אותי...=\

rox love BSM

New member
אל תהיי עצובה כל כך

הם צריכים להיות עצובים בשביל עצמם כי הם בסה"כ אנשים מסכנים שעצוב להם בחיים ולמעשה את שונאים את עצמם ומשליכים את השנאה הזו על אחרים (במקרה הזה יהודים) כיהם לא מוכנים להתמודד עם עצמם. זה אנשים ששונאים אנשים אחרים כי למעשה הם לא שלמים עם עצמם. אני יודעת שזה נשמע פסיכולוגי אבל תאמיני לי שבגישה כזו אני מסתכלת על כל האנשים שיורדים/שונאים/מציקים לאנשים ש"חלשים" מהם,וזה עוזר לי לא לכעוס כל כך. רק לזכור שאלו אנשים שרע להם עם עצמם....

Sharon Kez

New member
../images/Emo45.gifמה שנשאר להם זה להחנק בחרא של עצמם

ולהתמודד כל יום עם כל השנאה הענקית שהם אוגרים בתוכם. ואנחנו? ממשיכים לחיות את החיים שלנו, חלק מהקנאה שלהם נובעת מההצלחה של רוב היהודים. אז יופי, שאנחנו נמשיך להצליח ושהם ימשיכו להתפגר. תסתכלו על זה ככה ><

sweet shir

New member
זה מזעזע. נוראי פשוט. :/

זה מזכיר לי סרטון שהראו לי בסמינר למשלחת לגרמניה, על תנועות אנטי-ציוניות ואנטי-ישראל בארה"ב. >< מה ששיעשע אותי זה שבעוד הבלונדה הסתומה מברברת לה על חרא ודברים מעניינים כאלו, עומד מאחורה גוש עם בלונד מחומצן. דם ארי עלאק. ><" ואיך הם מתלהבים מהKKK ומזה שהם נאצים. לשרוף אותם בעודם בחיים, זה מה שהייתי עושה להם! שיילכו להזדיין, בני זונות.

DoLi it is Me

New member
יאלה כוס אימא שלהם כל הסירטון צחקתי

על הפיגור שלהם עד שהבן זונה הוציא את התנ"ך! מי עושה ילד עם מישו בגיל 3?? מה הוא פאקינג ישב וקרא את התנ"ך הקדושה שלנו? הרי הוא בעצמו שונא יהודים אז מה א קורא את התנ"ך יאלה בטוח כולם יגיעו לגיהנום ושהלוואי ייפול עליהם תנין מהשמיים ואיזה תמנון על השערות של הבלונדה הזונה.

שוליטה

New member
../images/Emo207.gif OMG

כרגע דיפדפתי בין הערוצים בטלוויזיה, ושהעברתי לBBC הייתה פרסומת לאיזה סרט או תוכנית [שנראת די מזעזעת] ונחשו איזה שיר היה ברקע? כן, זה נכון... THNL!!!!! אני הייתי בשוק פשוט! זה די מצחיק כי העברתי ערוץ ואני חושבת לעצמי היי השיר היה דומה לTHNL ואז אני עוצרת [כמו בסרטים XD] מעבירה חזרה וצועקת OMG חח זה כזה מגניב
השיר מופיע בפרסומת XD

O0NoNi0O

New member
*מעבירה לראות בלופים*

אומגאאאשש! איזה קטלנייי. חח גם היה פעם את ט'נדירבריד או קראש ד'ה וואדינג של באסטדD: איזה ערוץ נסגד!!

למעלה