כפרות

EmGee

New member
אני לא החשב הכלכלי של הממשלה

אבל לבוא ולטעון שיש במדינה הרבה כסף מנוצל זה לא נכון כי הוחלט שסכום כזה ואחר ישמש למטרה מסוימת. אם התקציב לרזרבה הוא גדול מידי זה לא אומר שהוא לא משמש למשהו.

Big L Corleone

New member
יש הרבה כסף לא מנוצל, זאת עובדה

תקרא: http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/877400.html

עם זה כבר יותר קל להסכים

למרות שאסור לתת לערבים לשרת בצה"ל. ותכלס, אחרי מה שראינו השבוע בחדשות, גם לתלמידי הישיבות לא כדאי, לפחות ביחידות שכוללות עבודה בשטח...

youngdiz

New member
אוי אוי איזו התחסדות.

דבר ראשון אין כל פסול בלהשתמט. אם לא יהיו חיילים, הממשלה תדאג להביא אנשים מסין אם צריך בכדי שיתגייסו, אל תדאג. כולם צעצועים של המערכת ואין להם אפשרות להביע דעה. לא לדבר על זה שהסכום בשירות מכל סוג הינו זעום ויכול להספיק לחבילת קונדומים. המדינה הזו כופה ציונות באנשים ועכשיו כולם מתחילים להבין שעבדו עליהם ובוחרים לא להתגייס ולשרת אנשים אחרים.

Big L Corleone

New member
אם אתם רוצים להמשיך להשתמט בשקט

בלי שאף אחד יעשה רעש.. אז כדאי מאוד שלא תתגאו ב21 הזה, אל תנצנצו.. מישהו למעלה יכול להתעצבן ולהפעיל סנקציות..

DJ$upreme

New member
נראה כמו הודעה שדורשת מגע של מנהל

ההודע בסדר, אבל הפוסטר המצורף נוגד כל תקנון אפשרי של כל פורום.

טופיקלי

New member
למה ?

כי זה נוגד את דעתך ? אני מסכים לחלוטין עם הכתוב בתחתית שלו לגבי הפשיסטים ושאר החולירות ומה שצריך לקרות להם.

טופיקלי

New member
אגב, לא ראיתי אותך פוצה פה

כשקאפויה הטרול קילל אותי בתגובה לכך שאמרתי שצה"ל שלח את לוחמי השריון ללבנון עם טנקים לא ממוגנים. זה נותן קמצוץ של עובדה על מי אתה ומה אתה, אתה לא חוושב ?

Big L Corleone

New member
לתת יותר לקרביים, ולמשרתים בכלל

זה דבר שצריך לעשות, ותמיד חשבתי ככה.. הייתי קרבי והרגשתי פרייאר כי ההטבות לא משמעותיות ובשלוש שנים של עבודה באזרחות אפשר להשיג הרבה יותר.. אבל לפגוע במי שלא מתגייס בצורה מכוערת כמו כלא אזרחי- על זה בחיים לא חשבתי, זאת מחשבה נבזית וזה יכול לעבוד בממשלים חשוכים שלא הייתי רוצה להשתייך אליהם.. מדברים על 40 אחוזים של לא משרתים, אז בסך הכל הבעיה של ההשתמטות היא לא גדולה כמו שמתארים אותה, אם יש לנו מיליון אזרחים ערבים לפחות, אני לא יודע כמה חרדים יש, אבל מאמין שלפחות מיליון, אז מתוך 4-5 מיליון שנשארו- משרתים יותר משמונים וחמישה אחוז, זה נתון מעודד..

Schizo Haji

New member
אם אפשר ללמוד משהו מההיסטוריה

זה שאין בעיה שכמה הוצאות להורג לא יכולות לסדר..... אבל ברצינות, הכל נובע מליקויים בחינוך. הדבר היחיד שאמור "לשכנע" בן אדם להתגייס חוץ מדיונים ספונטניים עם חברים זה חצי שעה בכיתה י"ב עם מישהו מחיל חינוך. ברגע שיתחילו לטחון לילדים מגיל צעיר על התגייסות לא תהיה אפילו שאלה של "להתגייס או לא?".

טופיקלי

New member
דווקא הפיסקא הראשונה נראית לי יותר רצינית

לדעתי, במידה ואדם לא מתגיס לצה"ל בעקבות "תורתו אמונתו" יש להגלות אותו, ובמידה וינסה להתנגד באלימות יש לשחוט אותו. במידה וצה"ל במצב של חורבן כמו היום, או שמתרחשים בו דברים נוראיים לדעת הציבור, יש לבחון איש איש לגופו ולראות אם הוא לא מוכן להתגיס כי הוא לא מוכן לתת יד לצבא שמוציא את לוחמיו לשטח עם טנקים לא ממוגנים, או שהוא לא מוכן כי חינכו אותו שאסור לשרת בצבאות או שאלוהים אומר אחרת. לא קשה להבחין ולהבדיל. כל נשארת זכות המחאה הציבורית.

kapoya

New member
"טנקים לא ממוגנים" ../images/Emo6.gif

בן כמה אתה?? 11?? מעפן. שמישהו כבר יחסום אותו ויגאל אותו מיסוריו.

Big L Corleone

New member
לא מבין מה מצחיק פה..

אם היית מתעניין בזה באמת היית יודע שמרכבה היא אפילו לא בין חמשת סוגי הטנקים הטובים בעולם.. ומלחמת לבנון השניה הדגישה לצערינו עד כמה שזה נכון

EmGee

New member
בתור אחד ש"מתעניין" בזה

וסיים שירות שלם בטנק מרכבה, ע"פ הפסקה הזאת אתה לא מבין מהחיים שלך.

Poetic Death

New member
../images/Emo45.gif

בהשתלמות האחרונה של חיל חינוך דיברו על זה

למעלה