כפרות

EmGee

New member
זה מראה כמה חיל חינוך חבורה של צופיפניקיות

מטופשות. פרופוגנדה זה לא פתרון טוב, מה שגם כבר אין למשרד החינוך כבר מונופול על החינוך, הם חולקים אותו יחד עם הכח ירושלים וצביקה הדר. הפתרון צריך להיות באות קלון על מי שלא מתגייס, תוך גרימה שהחיים שלו ימוצו בצורה הטובה ביותר כמוכר בפיצוציה. צריך לבטל את החוק שאוסר לשאול מה מועמד לעבודה עשה בצבא ועל מה הוא השתחרר, צריך לשלול רשיונות נהיגה מכל החולי נפש עם הנטיות ההתאבדויות שרובצים אצל הקב"ן ולהחזיר את הבנות שמצהירות שהן דתיות לתוך המטבח שם מקומן.

EmGee

New member
אפשר פשוט לבטל למי שלא התגייס הטבות

לדוגמא שנת לימודים באוניברסיטה עולה 40,000 שקל. סטודנט משלם עליה 8,500 שקלים והשאר המדינה מסבסדת לו. אני לא רואה סיבה למה מי שלא שירת את המדינה יזכה להטבה כזאת. אפשר לבטל אזרחות ולגרש מהמדינה את כל אותם פעילים שמסיתים או מדרדרים להשתמטות. אפשר להתנות בעיה נפשית בבדיקת פוליגרף, ועל שקר יהיה כלא ממושך. אפשר להכניס את כל מי שמצהיר שהוא דתי ולא מתגייס למרות שהוא לא לכלא גם לתקופה ארוכה. ובנוסף לכל המאסרים אפשר גם לממן את אחזקתם של כל האסירים בכלא בעבודות כמו שעשו עד לא מזמן בכל מדינה מתוקנת בעולם.

טופיקלי

New member
האפליה תשאר בעינה

וחוץ מזה, העשירים מכניסים מספיק כסף לקופת הממשלה, הבעיה היא מה שהממשלה עושה או לא עושה איתו.

tomoshe

New member
זה לא רק עשירים

זה חרדים, ערבים ונימינים. וסייקו גם.

טופיקלי

New member
זה יותר מהדדי

אבל לפחות אני לא יוצא בראש חוצות עם העובדה שאני חושב שאתה אומלל.

rockninja

New member
לא, "מסיבות רפואיות"

בעיות גב אם אני לא טועה. אותה בעיה שבגללה חבר שלי התנדב לשירות אם אני לא טועה. יש לו מזל שהוא שומר על פרופיל נמוך בזמן הנכון, אחרת התקשורת הייתה נכנסת גם בו.

kapoya

New member
../images/Emo197.gif סיכום לכל השרשור הזה:

אני אומר כל משתמט לזרוק אותו לשכם עם שלט "אני שונא ערבים" (כמובן שזה יהיה רשום בערבית כי הבהמות האלה לא מבינות שפה אחרת). מי שיחזיק מעמד 48 שעות ישאר אזרח ישראל אך ללא זכות הצבעה וללא זכות לקחת משכנתא ולפתוח חשבון בנק וכו'. מי שלא יחזיק מעמד 48 שעות אני מוכן לשחרר 2 אסירים פלסטיניים העיקר שלא יחזירו אותו לארץ. תודה ושבוע טוב.

TakTik

New member
"יום שלישי בערוץ 2... התוכנית שאסור להפסיד"

2 משתמטים נזרקים לעמקי שכם, רק אחד יחזור הביתה - מי יהיה המנצח הגדול ב - מי רוצה להיות אזרח ישראל?

למעלה