אז קח את הריטלין שלך (או מה שרשמו לך) ונמשיך,
אלא אם אתה מעדיף לחזור לזה מחר
אני לא לוקח לא ריטלין ולא שום תרופה אחרת כי לא רשמו לי שום דבר כי ככה זה עם אנשים בריאים בנפשם.
בכל מקרה, ואתה יכול לקרוא לי יפה נפש אם אתה רוצה, אבל אני, ובתור איש בריאות הנפש, חושב שזה דבר חמור שאנשים פה משתמשים בשמות של הפרעות נפשיות ותרופות כאלו ואחרות כעלבונות להשתמש בהן בשביל לעלוב אחד בשני.
מילא כל המבוגרים פה בשנות השבעים לחייהם, דינוזאורים שעבר זמנם, כמו לדוגמה
נוסטלגיה טרום קורונה, שלא יודעת שאוטיזם זאת לא בושה,
סבא של כיפה אדומה, שלא יודע שהומו זאת לא קללה, וכיוצא בזה, אבל ממך, בתור מישהו בשנות הארבעים לחייך, בניגוד אליהם, ובתור אדם משכיל בעל תואר אקדמי, בניגוד אליהם, ציפיתי ליותר.
ואם אני חושב שזה עלוב ופוגעני שהפכנו מילים כמו "אוטיסט", "הומו", "מניה דפרסיה", "חולה נפש" וכדומה' וכדומה' לקללות, אני יכול רק לדמיין איך מרגישים כל אלו הגולשים פה, ושהם באמת הדברים האלו, כאשר הם קוראים את המילים האלו בפיהם של אנשים אחרים, משמשות כקללות.
אני אפילו לא יכול להתחיל לדמיין את ההרגשה הזוועתית של
הפילוסוף הרוחני כאשר הוא קורא את האנשים המבוגרים פה מקללים אחד את השני בקללות "אוטיסט", את הפגיעה שנפגעים
אבח"י וגולדן אייז כאשר הם קוראים בהודעותיהם של אחרים מילים כמו "הומו", משמשות כקללה, את הפציעה שנפצעת בנשמתה מישהי שאני לא יכול לנקוב בשמה, כאשר יש פה שניים שטוענים למניה דפרסיה אצל גולשים אחרים והיא צריכה לעבור פה על הודעות ולקרוא את זה וכן הלאה וכן הלאה.
מכל הקשישים פה שעבר זמנם, ושהם אנשים לא מודעים, לא מפותחים ולא מתקדמים, לא ציפיתי אחרת, אבל אתה,
ai27?
אתה?
וואלה, אכזבת.
ממך, ציפיתי ליותר.
ולכן אמרתי לך כבר בתחילת הדיון - וותר על אג"ח
צודק. ויתרתי
דיברנו על דירות בישראל (שבה תשואת הנדל"ן להשכרה היא מהנמוכות בעולם) וכל העולם פתוח בפניך.
אני לא מעוניין. תודה.
בעשור הקרוב אוקראינה וארגנטינה הן הזדמנויות השקעה מעולות, גם מבחינת שכירות וגם מבחינת פוטנציא עלייה של שווי נדל"ן.
בהתחשב בשפל הגדול השני, שלא ייגמר עד המאה ה-22, לא נראה לי.
וכנראה צריך להזכיר לך, שגם בישראל רכישת שטח חקלאי שסמוך לערים זה מאוד אטרקטיבי
בהתחשב בקריסה הנרחבת והמאסיבית בסקטור החקלאי הגלובאלי בשנות השלושים המוקדמות, לא נראה לי.
לקח לך זמן - אבל בסוף הבנת,
שזה עדיף על המומחה האדיוט שמבזבזים עליו זמן ועדיין הוא לא מבין כלום
כל-כך נכון!

LMAO
הסיכון העיקרי הוא שמי שחייב לך כסף - יכנס לעוד חובות ולא ישלם (כי לאחרים יש עדיפות)
למרות שתמיד יש סיכוי שבטעות תיתן כסף לארגון פשע
וגם אז לא יהרגו אותך. פשוט לא תראה את הכסף
אני פשוט אלווה לאנשים עשירים וזהו. ככה אני כמעט בטוח אראה את הכסף בחזרה. נכון?
בעיקרון: מס רווחי הון
אבל כמו שריקי אמרה: אם תרוויח יותר מדי עלולים להעביר אותך לקטגוריה עסקית
ואז זה מס הכנסה או מס חברות - תלוי בתכנון המס שלך
זאת האטרקטיביות של מניות, נדל"ן ומכרות
כל מי שמחזיק חברה בע"מ, מכיר את המפגש השנתי עם רואה החשבון שלו. כשאת לקוחה של רואה חשבון צעיר שפתח משרד... סיכוי שתשבי מול הרואה חשבון שיתן לך הסבר על תוצאות שנה שעברה עם המלצות לגבי השנה שד"כ שליש ממנה כבר חלף וזה בסדר לגמרי. ואם את מקבלת שירות מחברה גדולה מאוד, שם עשרות רואי חשבון ויותר... כל...
www.tapuz.co.il
מכיוון שהרעיון הוא שזאת תהיה ההשקעה הפאסיבית של מה שאני אעשה עם הכסף ואיפה אני אשים אותו אחרי שאני כבר אהיה עשיר בכבדות מההשקעות הכבדות והאקטיביות ו"אצא מהמשחק", אז זה יהיה מס הכנסה או מס חברות, לפי תכנון המס שלי, ומכיוון שאני עוגייה חכמה מאוד

(הביטוי הזה עובד גם בעברית?

) אז זה יהיה מס חברות, ואז אני אשלם רק 25% מס, נכון?
מה שזה אומר...זה שאם אני רוצה להכפיל את ההון כל עשר שנים, אז כולל המס שאני צריך לשלם, אני אצטרך לעשות תשואה שנתית של...13.333 אחוז, נכון?
זה אפשרי, כן? זה סביר, כן?
רווח של 13.333% בשנה על הלוואות...
נגיד אני מלווה למישהו 1,000,000 שקל. זה אפשרי וסביר שהציפייה והדרישה יהיו שלאחר שנה הוא יחזיר לי 1,133,330, נכון?
דרך אגב, איזו ריבית זאת נחשבת? 13.333 אחוז לשנה. ריבית נמוכה על הלוואה, בינונית, או גבוהה?
נראה לי שגבוהה אבל עדיין בגבולות האפשרי, הסביר והלגיטימי ולא גבוהה ברמה של פשע מאורגן ושוק אפור, נכון?